Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Aptamil Lactose Free 400 g

Aptamil Lactose Free 400 G
Aptamil Lactose Free 400 g
Specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem. • Kao nutritivno kompletna mleč..
1.232,76 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Aptamil
  • Šifra proizvoda: 001-007-04846
Specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem.
• Kao nutritivno kompletna mlečna formula preporučuje se odojčadi do uzrasta od 6 meseci, a nakon toga kao deo u tretmanu dijareje.
• Ova nova formula obogaćena je dugolančanim masnim kiselinama (LCP) i nukleotidima.
• Ključni principi u tretmanu akutne dijareje odojčadi.
• Oralna rehidracija solucijom (ORS) se uvodi za rehidrataciju u prva 3 do 4 sata.
• Sa uvođenjem normalne ishrane započinje se čim je dehidratacija korigovana: Ukoliko je odojče na prirodnoj ishrani, nastaviti dojenje.
• Ukoliko se beba hrani mlečnom formulom nastaviti sa istom.
• Nije neophodno uvesti formulu bez laktoze.
• Ukoliko je odojče u fazi prelaska sa majčinog mleka na mlečne formule, preporučuje se dijeta bez restrikcije kao što je npr kombinacija mleka i cerealija.
• Dodatni ORS uvoditi ako postoje gubici dijarejom.
• Ukoliko dolazi do pogoršanja dijareje ponovnim uvođenjem mleka razmotriti uvođenje formule bez laktoze.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.