Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Aptamil

Brend: Aptamil
Adaptirana mlečna formula za uzrast 0-6M. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema.Milupa mleko aptamil 1, 400g limenka Adaptirana mlečna formula za uzrast 0-6M. ..
1.287,94 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 1 je Milupino visoko adaptirano mleko • Namenjeno za novorodenče i odojče do navršenih 6 meseci • Sastav: masti, ugljeni hidrati, proteini sa dodatkom taurina, holin, inositol, l-karnitin , LCP i nukleotid • Sastav je približan sastavu majčinog mleka • Sadržaj elektrolita, mikroelemanata i v..
2.414,88 RSD
Brend: Aptamil
Adaptirana mlečna formula za uzrast 6-12M. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema.Sastav: Laktoza (iz mleka), biljna ulja (palmino ulje, ulje uljane repice, kok..
1.275,55 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 2, dopunjen odgovarajućom nemlečnom ishranom, obezbeđuje sve uslove za normalan rast i razvoj zdravog odojčeta u drugom polugođu prve godine života. Aptamil 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta ( 6-12 m).  ..
2.402,50 RSD
Brend: Aptamil
Adaptirana mlečna formula za uzrast preko 1. godine. Jedinstvena mešavina prebiotika scGOS/lcFOS, vitamini A, C, D i gvožđe, polinezasićene masne kiseline dugog lanca koje podržavaju razvoj mozga i doprinose zdravlju imunog sistema. Sastav: Biljna ulja (palmino ulje, suncokretovo ulje, ulje uljane ..
1.263,17 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 3, uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutrijente neophodne za normalan rast i razvoj deteta u drugoj godini života. Aptamil 3 je namenjen za ishranu deteta (12+) u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko...
2.390,11 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil 4 je specijalno formulisan da bi obezbedio hranljive materije koje se u kravljem mleku ne nalaze u adekvatnoj koncentraciji za ishranu male dece. Odlaganje uvođenja kravljeg mleka je dobra zdravstvena strategija, jer je pravilna ishrana u ranim godinama života od velikog značaja za fizički, ..
2.390,11 RSD
Brend: Aptamil
Izbor početne formule za odojčad preosetljivu na hranu. Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care se koristi kod odojčadi sa alergijom na proteine kravljeg mleka, intolerancijom na hranu i kod odojčadi sa utvrđenim enteropatijama usled poremećaja apsorpcije. Aptamil Allergy Digestive Care je nutritivn..
2.354,01 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil AR 400g - specijalna mlečna formula za novorođenčad i odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, kao isključiva hrana u prvih 4-6 meseci.Aptamil AR 400 je jedinstvena formula za umanjenje simptoma regurgitacije koju obično izaziva nezrelost sistema za varenje.Regurgitacija hrane poveza..
1.494,59 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil Anti-Regurgitation 2 je specijalna mlečna formula za novorođenčad i odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, za odojčad stariju od 6 meseci. Izbor prelazne formule za odojčad za tretman refluksa i regurgitacije pomoću ishrane. Hrana za posebne medicinske namene.Izbor prelazne formul..
1.494,59 RSD
Brend: Aptamil
Visoko je adaptirana formula, bez kazeina, namenjena za ishranu novorođenčadi i odojčadi do navršenih 6.• Jedinstvena formula za olakšavanje digestivnih simptoma koji se javljaju u prvih nekoliko meseci života usled nezrelosti digestivnog sistema, slabije tolerancije proteina kravljeg mleka i blagog..
1.436,54 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil Comfort 2 je gusta hrana specijalno napravljena za dobro varenje i ukupno zadovoljstvo vašeg odojčeta. Aptamil Comfort 2 predstavlja visoko adaptiranu mlečnu formulu prilagođenu nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Daje se posle Aptamil Comfort 1 ili neke druge adaptirane mlečne formule ..
1.436,54 RSD
Brend: Aptamil
Aptamil HA 2, specijalno formulisana formula koja smanjuje rizik od pojave alergija, za pravilan rast i razvoj odojčadi od 6 do 12 meseci.• Parcijalni hidrolizat proteina surutke • Kod beba kod kojih postoji visok rizik, hidrolizovana mleka za bebe mogu do 40% smanjiti učestalost alergija • Aptamil ..
1.125,01 RSD
Brend: Aptamil
Specijalna mlečna formula za ishranu odojčadi i male dece sa intolerancijom laktoze i akutnim dijarealnim poremećajem. • Kao nutritivno kompletna mlečna formula preporučuje se odojčadi do uzrasta od 6 meseci, a nakon toga kao deo u tretmanu dijareje. • Ova nova formula obogaćena je dugolančanim masn..
1.232,76 RSD
Brend: Aptamil
Inspirisani našim naučnim otkrićima, razvili smo jedinstvenu kombinaciju hranljivih sastojaka. Aptamil Organic 1 je napravljen sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode. Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja. Sledeći korak za Vašu bebu je Aptamil Organic 2, formula za odojčad prilagođena ..
2.536,92 RSD
Brend: Aptamil
Inspirisani našim naučnim otkrićima, razvili smo jedinstvenu kombinaciju hranljivih sastojaka. Aptamil Organic 2 je formula napravljena sa organskim mlekom u kombinaciji nauke i prirode. Sa biljnim uljima, ali bez palminog ulja. Sledeći korak za Vašu bebu je Aptamil mleko za malu decu, pogodno z..
2.536,92 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)