Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Gynkgobil forte 80mg caps 30 PHARMANOVA

GYNKGOBIL FORTE je biljni preparat na bazi Ginko bilobe sa tradicijom dugom dve decenije, poznat po svojim lekovitim svojstvima. On poboljšava memoriju i koncentraciju, pa tako sprečava gubitak pamćenja i razvoj demencije. Otklanja simptome vrtoglavice, zujanja u ušima i povoljno utiče kod oslabljenog sluha, blagotvorno utiče na moždanu cirkulaciju, održava optimalnom perifernu cirkulaciju i pomaže osobama sklonim aterosklerozi smanjujući rizik od nastanka srčanog i moždanog udara.

Upotreba ginka se preporučuje kao nutritivna podrška održavanju optimalne cirkulacije i kognitivne sposobnosti. Primena ginka može doprineti zdravlju krvnih sudova i mikrocirkulaciji.

Delovanje

Ekstrakt lista biljke Ginkgo biloba sadrži brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacitet za njihovo iskorišćenje.

  • Poboljšava memoriju

  • Brže pamćenje i učenje

  • Poboljšava koncentraciju

  • Smanjuje vrtoglavicu i zujanje u ušima

  • Povećava dotok kiseonika u tkiva

  • Ubrzava oporavak nakon moždanog udara

  • Otklanja osećaj trnjenja i ukočenosti

  • Antioksidans

  • Usporava nastanak demencije (npr. kod Alchajmerove bolesti)


Sastav

Jedna kapsula sadrži suvi ekstrakt lista ginkga (Ginkgo biloba, stand. min. 24% flavonoidnih glikozida i min. 6% terpena) 80 mg.

Ostale komponente: želatin, mikrokristalna celuloze, celuloza, talk, magnezijum-stearat, silicijum-dioksid, boje.

Način primene

Jednu kapsulu dnevno popiti u toku jela, preporučuje se kontinuirana primena najmanje 3 meseca.
Zbog nedovoljno podataka o bezbednosti, ne preporučuje se primena kod trudnica i dojilja.

Dodatne informacije

Pakovanje: 30 kapsula

Moguća neželjena dejstva su: mučnina, glavobolja, dispepsija i alergija na koži.

Mere opreza: moguća je interakcija ginkga i antikoagulanasa.

Ginkgo se ne sme uzimati zajedno sa aspirinom, ali i varfarinom jer može nastati  krvarenje.

Takođe, osobe sa rizikom od intrakranijalnih hemoragija treba da izbegavaju preparate ginkga.

Ne sadrži GMO, laktozu i gluten.

Vegani smeju da koriste ovaj proizvod.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.