Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Terranova

Brend: Terranova
Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka metoda koja omogućava da je hrana i u sv..
2.415,61 RSD
Brend: Terranova
Astaksantin 4mg kompleks 50 caps TERRANOVA Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka me..
3.220,65 RSD
Brend: Terranova
Delovanje:- Smanjuje umor i iscrpljenost - Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji - Utiče na delovanje nervnog sistema - Povoljno deluje na imunitet - Protiv stresa Sastav:JEDNA VEGETARIJANSKA KAPSULA SADRŽI:MAGNIFOOD KOMPLEKS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 350mg Stabi..
1.931,63 RSD
Brend: Terranova
Čovek se oduvek trudio da izgleda lepo i negovano i da produži mladost koliko god je to moguće. Ovaj kompleks sa dodatim biljkama i superhranom sadrži sve ključne hranljive materije i sastojke, koji podstiču obnovu i rast ćelija kože, noktiju i kose i doprinose mlađem izgledu.  Za kožu Za kosu ..
2.298,83 RSD
Brend: Terranova
Terranovin prirodni beta-karoten je proizveden iz alge Dunaliella salina, koja prirodno sadrži i druge karotenoide, kao što su alfa i gama karoten, zeaksantin, kriptoksantin i dr. Formulacija je unapređena dodatkom  vitamina C i E, alfa-lipoinske kiseline koja deluje sinergistički sa beta-karotenom ..
2.596,41 RSD
Brend: Terranova
Terranova Beta glukani 250mg kompleks je dodatak ishrani koji doprinosi opštoj podršci imunitetu baziran na beta glukanu 1,3/1,6 iz kvasca Saccharomyces cerevisiae i vitaminu C.* Doprinosi odbrani organizma od:- bakterijskih- virusnih- gljivičnih- parazitskih infekcija* Bez aditiva* Bez dodatog šeće..
3.432,72 RSD
Brend: Terranova
Terranova Co Q10 predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifood kompleksu (Arabinogalaktan iz drveta ariša, stabilizovane pirinčane mekinje u prahu, Acai bobice, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, list artičoke). Ljudski organizam ima sposobno..
4.693,28 RSD
Brend: Terranova
Crveni pirinač reguliše krvni pritisak, održava zdrav nivo holesterola, kao i regulaciju glukoze u krvi.Delovanje: Proizvod dobijen fermentacijom crvenog pirinča pomoću gljivice Monascus purpureus. Bez monakolina K sa Ankascinom.Sadrži patentirani Ankascin 568-R® - inovativno fermentisan pirinač sa ..
4.992,19 RSD
Brend: Terranova
Easy iron complex 20mg caps 50 TERRANOVA Kod manjka gvožđa i malokrvnosti Kod hroničnog umora i iscrpljenosti Kod nedostatka u ishrani Ne izaziva opstipaciju ni mučninu Vitamin C povećava apsorbciju gvožđa u krvi Ovaj proizvod je takođe: Vegan Organic Bez soje Bez dodatog..
1.335,53 RSD
Brend: Terranova
Terranova Fermentisana kurkuma kompleks je dodatak ishrani koji sadrži koren kurkume poznat po impresivnom spektru zdravstvenih prednosti, uključujući antioksidativna, antimikrobna, antiinflamatorna svojstva i svojstva koja podržavaju jetru.* Patentirana i inovativna tehnologija fermentacije biotran..
3.432,72 RSD
Brend: Terranova
Folat Metilfolat 400µg kompleks 50 caps TERRANOVA Terranova suplement Folat- gde je standardna folna kiselina zamenjena metilfolatom jer su naučna istraživanja pokazala da veliki procenat ljudi ima genetsku mutaciju koja sprečava da se folna kiselina pravilno metaboliše. Namenjeno je za: -Z..
2.142,00 RSD
Brend: Terranova
Bol u zglobovima utiče na pokretljivost i značajno utiče na kvalitet života i često je povezan sa hroničnim upalom. Takve upale su češće kod starijih osoba i sportista, kao rezultat autoimunih reakcija, mada se mogu javiti u svim starosnim grupama. Povezuje se sa načinom života, a zatim sledi ishran..
2.371,29 RSD
Brend: Terranova
Rok trajanja: april 2024.Savremen način ishrane kao i hroničan stres snižavaju pH vrednost našeg organizma. Posledice toga su umor i nizak nivo energije, oslabljen imunitet, ubrzano starenje, gojaznost pa čak i razvoj kancera. Hlorofil iz biljaka je jaka alkalizujuća supstanca koja na potpuno prirod..
1.859,83 RSD 3.719,65 RSD
Brend: Terranova
Hrom 200ug complex 50 caps TERRRANOVA - Za održavanje normalnog nivoa glukoze u krvi - Utiče na metabolizam makronutrijenata Organic Vegan Bez soje Bez dodatog šećera Bez aditiva..
1.685,55 RSD
Brend: Terranova
Kalcijum Magnezijum 2:1 kompleks TERRANOVAKalcijum je važan mineral koji je uključen u brojne biohemijske procese.U kompleksu je sa magnezijumom, u razmeri 2:1.- Povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba- Doprinosi pravilnoj funkciji mišića- Oslobađa energiju za metabolizam- Za normalno zguršavanje ..
1.548,18 RSD
Brend: Terranova
Kvercetin kopriva kompleks 50 caps TERRANOVA Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka,sušenih postupkom liofilizacije, je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. Liofilizacija ili sušenje zamrzavanjem je najnaprednija tehnološka ..
3.452,70 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 42 (3 strana)