Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamin D3 2000IU caps 30 DACOM PHARMA

Primena Dacom vitamina D3 2000 IU savetuje se kod: osoba sa smanjenim kognitivnim funkcijama, oslabljenog imuniteta, osteoporoze, dijabetičara, autoimunih bolesti, prekomernog napora, kardiovaskularnih oboljenja, onkoloških pacijenata.

Delovanje

  • Povoljan efekat na imunološki sistem

  • Neophodan za ravnotežu kalcijum i fosfata u organizmu te i za rast i mineralizaciju kostiju i zuba i održavanje normalne funkcije mišića

  • Smanjuje rizik od raka debelog creva, ali i malognih oboljenja uopšte

  • Pomaže u lečenju psorijaze i reumatoidnog artritisa

Inulin (prebiotik) je biljni polimer, svrstava se u prebiotike zbog svog  pozitivnog učinka na crevnu mikrofloru. Inulin deluje na rast  bifidobakterija. Blagotvorno delovanje bifidobakterija uključuje:  inhibiciju rasta patogenih bakterija, stimulaciju komponenata imunološkog sistema, pomoć u apsorpciji određenih jona i sintezu B vitamina. Inulin  poboljšava iskoristivost i ravnotežu minerala. Smatra se da fermentacijom inulina dolazi do zakišeljavanja sadržaja kolona, što za posledicu ima rast koncentracije određenih minerala, posebno kalcijuma i magnezijuma. Ta su saznanja navela naučnike da razmotre uticaj inulina na gustinu koštane mase.

Sastav

1 kapsula sadrži: 2000 IU vitamin D3 i inulin (prebiotik)

Način primene

Odrasli i deca iznad 6 godina jednom dnevno popiti jednu kapsulu ili prema savetu  lekara.

Dodatne informacije

Pakovanje: 30 kapsula

Ne preporučuje se osobama sa hiperkalcemijom i hiperparatireoidizmom.Prekomerna upotreba može izazvati neželjene efekte i potrebno je potražiti konsultaciju lekara. Proizvod nije pogodan kao jedini izvor hrane kod osoba kojima je namenjen!

Proizvod nije namenjen trudnicama, doiljama I deci mlađoj od 6 godina!

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.