Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

SUPPUP Energypot 4 fiole

SUPPUP Energypot je energetski napitak italijanskog porekla sa osvežavajućim ukusom pomorandže koji vam vraća snagu i razbuđuje organizam. Preparat sadrži savršeno izabalansiranu kombinaciju glukoze, vitamina B1 i mangana koja za kratko vreme podiže nivo šećera u krvi čime se oslobađa dodatna energija potrebna za normalno funkcionisanje. Preporučljivo je da ovaj efikasni dodatak ishrani uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu budući da on predstavlja zdravu alternativu proizvodima na bazi kofeina i taurina koji mogu biti štetni po zdravlje. Proizvod je namenjen odraslima i deci starijoj od tri godine.


Najvažniji izvor energije u našem telu jeste glukoza, čijom se razgradnjom oslobađa velika količina energije. Kada nivo glukoze u organizmu opadne, telu nedostaje energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Neki od simptoma smanjenog nivoa glukoze u krvi jesu vrtoglavica, glavobolja ili gubitak svesti. U danima kada je vaše telo umorno od neprospavane noći, napornog rada za kompjuterom ili gejminga, posle treninga, spas potražite u Suppup Energypot koji će brzo na kontrolisani način (bez opasnosti od hipoglikemije) povećati nivo šećera u krvi. Time će osvežiti vaše telo i otkloniti sve vidljive znake umora.


Pakovanja: 4 fiole;


Sastav po fioli:
  • D-glukoza - 15g;

  • Mangan – 1.5mg;

  • Vitamin B1 – 0.49mg.


Proizvod mogu koristiti odrasli i deca preko 3 godine starosti.


Preporučena doza jesu jedna do dve fiole dnevno.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.