Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Regulex caps 30 MEDINIC

Ekstrakt medicinske gljive povoljno deluje na regulaciju šećera u krvi i samim tim sprečava pojavu komplikacija dijabetesa i ublažava već postojeće komplikacije (dijabetesno stopalo, slabljenje vida, neuropatije, oštećenje krvnih sudova, probleme sa bubrezima).

Delovanje

Ekstrakt medicinske gljive deluje na više nivoa, poboljšava lučenje insulina, smanjuje rezistenciju insulinskih receptora, usporava proces varenja ugljenih hidrata u crevima i smanjuje brz ulazak glukoza u krvotok. Dokazano je i da aktivni sastojci Regulex-a smanjuju nivo ukupnog holesterola i triglicerida, to dodatno štiti krvne sudove od komplikacija kao sto su ateroskleroza, infarkt i šlog. Takođe, umanjuje oštećenja endokrinog pankreasa, jetre i bubrega uzrokovanih dijabetesom i deluje protektivno, naročito ako se koristi u dužem vremenskom periodu.

Sastav

Ekstrakt velike gnojištarke gljive (Coprinus Comatus) standardizovan na 30% polisaharida, komatin, ergotionin.

Način primene
Preporučuje se 2 puta dnevno po 1 kapsula tokom mesec dana.
Ukoliko već postoji terapija oralnim antidijabeticima preporučuje se 1 kapsula dnevno.
Oprez kod osoba koje ga koriste uz postojeću terapiju antidijabeticima.

Dodatne informacije
Pakovanje: 30 kapsula

Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neke od sastojaka Coprinus Comatus-a, trudnicama, dojiljama i deci ispod 18 godina.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.