Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Optimum D3 forte 2000IU caps 30 ALEKSANDAR MN

Optimum D3 Forte 2000Iu Caps 30 Aleksandar Mn
Optimum D3 forte 2000IU caps 30 ALEKSANDAR MN
Optimum D3 2000 IU FORTE kapsule sadrže vitamin D3 u količini koja zadovoljava optimalne dnevne potrebe prema preporukama Svetske zdravstvene organiza..
918,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Aleksandar MN
  • Šifra proizvoda: 006-001-05242
Optimum D3 2000 IU FORTE kapsule sadrže vitamin D3 u količini koja zadovoljava optimalne dnevne potrebe prema preporukama Svetske zdravstvene organizacije i njihova glavna uloga je da se nadomesti nedostatak vitamina D u organizmu.

Značaj vitamina D u organizmu je veoma veliki i ne postoji nikakva zamena za njega. Nivo vitamina D je izuzetno bitan kako kod mladih, tako i kod odraslih. Neophodan je za zdravlje kostiju, ali i za zdravlje celog organizma i za podizanje raspoloženja. Tokom zime i mračnih dana, vitamin D se ne može sintetisati prirodnim putem i tada mu je neophodna dodatna suplementacija. Osim nedostatka sunčeve svetlosti, postoje brojne zdravstvene tegobe koje onemogućuju pravilno sintetisanje vitamina D iz spoljašnje sredine. Tada su suplementi vitamina D od neprocenjive važnosti, a Optimum D3 2000 IU FORTE  je posebno preporučljiv, jer zahvaljujući pažljivo pripremljenom sastavu omogućava brzu i uspešnu apsorpciju.

Delovanje

  • Pospešuje apsorpciju kalcijuma i fosfora u crevima

  • Pospešuje mineralizaciju kostiju (prevenira rahitis i osteoporozu)

  • Podstiče mobilizaciju kalcijuma i fosfora iz kostiju

  • Povećava tonus i funkciju mišića

  • Učestvuje u zaštiti organizma od infekcija, pomaže pri zarastanju fraktura


Sastav

1 kapsula sadrži 2000 I.J. vitamina D3.

Način primene

Jedna kapsula dnevno.

Dodatne informacije

Pakovanje: 30 kapsula

Ne preporučuje se osobama sa hiperkalcemijom i osobama sa hiperparatireoidizmom.

Potrebne su mere opreza kod osoba koje su na terapiji tiazidima, kardiotoničnim glikozidima, rifampicinom, izoniazidom, fenitoinom i barbituratima. Istovremena primena sa kortikosteroidima može dovesti do smanjenja dejstva ovog proizvoda.

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.