Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Aleksandar MN

Brend: Aleksandar MN
Cvet crne zove, koji je jedan od glavnih sastojaka Immunite, dokazano deluje u borbi protiv virusa. Posebno je efikasan u borbi protiv gripa, deluje čak 8x efikasnije nego bilo koji lek. Najpotpunija podrška imunog sistema 8u1 Immunita je proizvod napravljen od strane najprestižnijih profesora medic..
1.813,97 RSD
Brend: Aleksandar MN
Ovaj hondroprotektor u vidu tableta se koristi kod: osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova (koksartroza, gonartroza), artritisa, reumatoidnog artritisa, različitih povreda zglobova, kao prevencija preloma kostiju, osteopenije, osteoporoze, bolova i grčeva mišića, sportskih povreda. Koji ..
3.941,45 RSD
Brend: Aleksandar MN
Đumbir je jedna od najpoznatijih biljaka na svetu, a kaže se i da je samo pola kašičice ove biljke dovoljno da razbudi organizam i podstakne mnoge funkcije tela da rade bolje. Pred vama je "Kraljevski napitak" koji se sastoji od 65% đumbira i koji pored brojnih zdravstvenih benefita ima prijatan, os..
583,85 RSD
Brend: Aleksandar MN
Ulje divljeg origana koje je 100% organsko, 100% čisto i nerazblaženo, bez aditiva i primesa. Vrsta divljeg origana Origanum minutiflorum raste na nepristupačnim terenima sa specifičnom klimom i u tom ulju se nalazi 81,69% karvakrola. Delovanje Etarsko ulje divljeg origana deluje na veliki bro..
2.046,53 RSD
Brend: Aleksandar MN
Super collagen+vitamin C je preparat koji sadrži hidrolizovani kolagen tipa I i III i vitamin C. Kolagen je osnovni protein ljudskog organizma, dok kolagen I i III čine 90% svih kolagenih vlakana. Ovaj protein je neophodan za rast, razvoj i regeneraciju kostiju, mišića i tetiva. Tokom starenja konce..
2.480,44 RSD
Brend: Aleksandar MN
Super Collagen Anti-Age shots - mezoterapija u bočici, podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela antiage preparat! Super Collagen Anti-Age shots dodatak ishrani sadrži najmoćniju kombinaciju anti ageing sastojaka koji se koriste za očuvanje mladosti. Lako, brzo, jednostavno! ..
3.364,65 RSD
Brend: Aleksandar MN
Super collagen beauty preparat sadrži kolagen tipa I i III, vitamin C i biotin. Upotrebom ovog preparata obezbeđuje se koncentracija kolagena kao u 25-oj godini života, što je od posebnog značaja jer se koncentracija kolagena u našem organizmu vremenom smanjuje. Preparat je namenjen za zdravlje kože..
2.707,49 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)