Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Iso-FUJI Natural / Bez ukusa 2kg YAMAMOTO NUTRITION

Iso-Fuji Natural / Bez Ukusa 2Kg Yamamoto Nutrition
Iso-FUJI Natural / Bez ukusa 2kg YAMAMOTO NUTRITION
Iso-FUJI Natural / Bez ukusa 2kg YAMAMOTO NUTRITION Kao najčistiji WHEY Protein u ponudi, sa svojih 97% cistoce zauzima mesto broj 1 po kvalitetu i s..
9.390,00 RSD
Iso-FUJI Natural / Bez ukusa 2kg YAMAMOTO NUTRITION

Kao najčistiji WHEY Protein u ponudi, sa svojih 97% cistoce zauzima mesto broj 1 po kvalitetu i sastavu. Sama cinjenica da je dobijen najskupljim procesom filtracije CMF, kao i to da u svom sastavu ima FARMACEUTSKE aminokiseline KyowaQuality, poreklom od firme KyowaHakko, firme koja vec 60 godina snabdeva najvece farmaceutske kuce najkvalitetnijom sirovinom, govori mnogo. Pored ovoga, Iso-FUJI u svom sastavu ima i digestivni enzim BROMELAIN, koji ce pomoci u digestiji i varenju ovog proteina, a u sastavu takodje mozete da pronadjete i digestivni enzim “Lactase” upravo onaj enzim koji je odgovoran za sintezu LAKTOZE, sto znaci da je ovaj protein izuzetno pogodan cak i za osobe koje su INTOLERANTNE NA LAKTOZU. Ukoliko vam je cilj da izaberete najbolje, Iso-FUJI je svakako nasa iskrena preporuka.Ovde bi napomenuli da je oblik “Natural” cistiji za 1% od oblika sa ukusima, a cinjenica da ovaj oblik ukusa SZO odobrava samo kada je najcistija sirovina prisutna u proizvodu, govori mnogo.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.