Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Inofolic combi HP 30 kapsula LOLI PHARM

Inofolic Combi HP je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, folne kiseline i alfa-laktalbumina. Unapređena formulacija sa alfalaktalbuminom povećava efikasnost proizvoda do 95%. Inofolic Combi HP se savetuje za tretman sindroma policističnih jajnika (PCOS), insulinske rezistencije – predijabetesa, dijabetesa tipa II, u protokolima kontrolisane ovarijalne hiperstimulacije. Prozvod ne sadrži gluten, laktozu, ni GMO. Jedinstvena kombinacija inozitola u Infolice Combi HP u idealnom odnosu obezbeđuje bolje metaboličke efeke (insulinska rezistencija), utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma PCOS-a i utiče pozitivno na fertilitet. Odnos inozitola 40:1 je patentom zaštićen i pokriven velikim brojem kliničkih studija gde je potvrđena efikasnost za pomenuta stanja. Preparat je idealan za osobe koje imaju blago povišenu težinu (BMI≥25) i za gojazne osobe (BMI≥30). Glavni efekti mio-inozitola, kao neophodne karike za ostvarivanje dejstva insulina (stručno sekundarni glasnik) su regulacija insulinske rezistencije i hiperinsulinemije, regulacija hiperprodukcije androgenih hormona, uspostavljanje ovulacije, prevencija nastanka gestacijskog dijabetesa, kontrola apetita i napada gladi. D-hiro-inozitol je odgovoran za skladištenje glukoze u jetri i u kombinaciji sa mio-inozitolom pozitivno utiče na regulaciju insulinske rezistencije i hiperinsulinemije, kao i na druge metaboličke poremećaje. Kliničkim studijama je dokazano da se jedino unosom inozitola u odnosu 40:1 postižu maksimalni efekti obe komponente. Alfa-laktalbumin je prebiotik (hrana za "dobre" bakterije u crevima), protiv-zapaljenski agens, mukoprotektiv, trofički agens (povećava kontaktnu površinu creva za apsorpciju hranljivih materija i mio-inozitola), nosač za vitamine i minerale. Zahvaljujući prisustvu alfa-laktalbumina obezbeđuje se adekvatan efekat čak i kod onih osoba koje nisu imale pozitivan odgovor na tretman inozitola.
Folna kiselina, se preporučuje svim ženama u reproduktivnom periodu, a naročito onima koje planiraju trudnoću zbog prevencije nastanka defekta neuralne tube (spina bifida).
Softgel kapsula, kao najprestižniji oralni farmaceutski oblik, obezbeđuje najbolju bioraspoloživost aktivnih komponenti, pri čemu se postiže 3 puta veći efekat mio- i d-hiro-inozitola u odnosu na istu dozu u obliku praška.
Način upotrebe:
Jedna kapsula dva puta dnevno, sa razmakom od 12h između doza. 
Sastav: MYO-INOSITOL, ALFA-LACTALBUMINA, D-CHIRO-INOSITOL, FOLICO ACID. Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu. 

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.