Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Loli Pharm

Brend: Loli Pharm
ALERACT je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i alfa-lipoinsku kiselinu. Tokom trudnoće doprinosi normalnom stanju materice. Alfa-lipoinska kiselina deluje protektivno na matericu, štiti je. Magnezijum je mineral koji učestvuje u mnogim enzimskim reakcijama u organizmu, reguliše..
1.568,16 RSD
Brend: Loli Pharm
Andrositol Plus se koristi za povećanje reproduktivne sposobnosti muškaraca tako što deluje na povećanje broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida. Delovanje N-acetil-L-cistein (NAC) deluje mukolitički, odnosno na smanjenje viskoziteta (gustine) semene tečnosti i povećanje pokretljivosti..
2.371,68 RSD
Brend: Loli Pharm
Preparat sadrži folnu kiselinu i mio-inozitol. Folna kiselina (vitamin B9) je hidrosolubilan vitamin koji spada u grupu B vitamina. Nalazi se u svežem zelenom povrću, jajima, leguminozama i džigerici. Kuvanjem hrane gubi se značajna količina folne kiseline. Folna kiselina doprinosi razvoju normalnog..
1.735,20 RSD
Brend: Loli Pharm
Inofolic plus je preparat na bazi melatonina, folne kiseline i mio-inozitola. Namenjen je ženama preko 35 godina koje žele da ostanu u drugom stanju. Melatonin je hormon koji se stvara u našem organizmu iz drugog, u narodu poznatijeg kao hormona sreće- serotonina. Melatonin nas uvodi u san, olakšava..
1.931,04 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)