Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Loli Pharm

Brend: Loli Pharm
ALERACT je dijetetski suplement koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i alfa-lipoinsku kiselinu. Tokom trudnoće doprinosi normalnom stanju materice. Alfa-lipoinska kiselina deluje protektivno na matericu, štiti je. Magnezijum je mineral koji učestvuje u mnogim enzimskim reakcijama u organizmu, reguliše..
1.697,76 RSD
Brend: Loli Pharm
Inofolic Combi HP je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, folne kiseline i alfa-laktalbumina. Unapređena formulacija sa alfalaktalbuminom povećava efikasnost proizvoda do 95%. Inofolic Combi HP se savetuje za tretman sindroma policističnih jajnika (..
2.635,20 RSD
Brend: Loli Pharm
Preparat sadrži folnu kiselinu i mio-inozitol. Folna kiselina (vitamin B9) je hidrosolubilan vitamin koji spada u grupu B vitamina. Nalazi se u svežem zelenom povrću, jajima, leguminozama i džigerici. Kuvanjem hrane gubi se značajna količina folne kiseline. Folna kiselina doprinosi razvoju normalnog..
1.735,20 RSD
Brend: Loli Pharm
Inofolic plus je preparat na bazi melatonina, folne kiseline i mio-inozitola. Namenjen je ženama preko 35 godina koje žele da ostanu u drugom stanju. Melatonin je hormon koji se stvara u našem organizmu iz drugog, u narodu poznatijeg kao hormona sreće- serotonina. Melatonin nas uvodi u san, olakšava..
1.931,04 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)