Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Gemon

Brend: Gemon
GEMON jagnjetina u pašteti adult konzerva - pašteta sa jagnjetinom kompletna je hrana za odrasle pse uzrasta od 1 do 8 godina. Ukusan recept napravljen u Italiji, bez glutena, idealan za sve rase.Sastav: Meso i mesni nusproizvodi 80% (janjetina 9,5%), minerali. Analitički sastav: Sirovi proteini 8,0..
156,61 RSD
Brend: Gemon
GEMON Action energy sa piletinom za sve rase adult - kompletna hrana sa piletinom namenjena za svakodnevnu ishranu odraslih pasa svih rasa. Lagan je i lako probavljiv, sadrži L-karnitin za jačanje krvotoka. Uz to, njegova formula obezbeđuje celodnevnu energiju čak i najaktivnijih pasa.Sastav: Žitari..
4.418,18 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Ćuretina za sterilisane mačke 1.5kg Gemon kompletna hrana na bazi ćuretine za odrasle sterilisane mačke u zatvorenom i na otvorenom, starije od 1 godine. Izuzetno svarljiva formula štiti rad jetre. Takođe je obogaćena iucca schidigera-om koja pomaže u smanjenju mirisa izmeta. Sastav..
774,88 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Hairball Piletina i pirinač 400g Gemon kompletna hrana za mačke koje pate od nagomilavanje dlaka u stomaku, olakšava izbacivanje. Za odrasle mačke od 1 godine starosti. Optimalni odnos između omega-3 i omega-6 osigurava valjanu podršku u borbi protiv alergijskih reakcija. Takođe je obogac..
267,42 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Indoor Piletina i pirinač 400g Gemon kompletna hrana sa piletinom za odrasle mačke uglavnom u zatvorenom, starije od 1 godine. Optimalan odnos omega-3 i omega-6 osigurava valjanu podršku u borbi protiv alergijskih reakcija. Takođe je obogaćena iucca schidigera-om koja pomaže u smanjenj..
244,09 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Kitten Piletina i pirinač 400g Gemon kompletna hrana za mačiće do 12 meseci starosti. Bogat proteinima, F.O.S. i M.O.S., pomaže mačetu da raste zdravo. Nizak sadržaj magnezijuma pomaže u zaštiti bubrega. Takođe je obogaćena iucca schidigera-om koja pomaže u smanjenju mirisa izmeta. Sas..
293,67 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Kitten Sosić sa komadićima piletine 100g Gemon komadići u sosu sa piletinom je kompletna hrana za mačiće uzrasta do 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 45% (od toga piletina min. 20%), minerali,..
75,60 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Komadići govedine - Adult - konzerva 415g Gemon komadići sa govedinom je kompletna hrana odraslih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 45% (govedina 5%) žitarice, jaja, m..
127,85 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Komadići lososa i račića - Adult - konzerva 415g Gemon komadići sa lososom i račićima je kompletna hrana odraslih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 30%, riba i nusproi..
127,85 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat Komadići tunjevine i bele ribe - Adult - konzerva 415g Gemon komadići sa tunjevinom i belom ribom je kompletna hrana odraslih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 30%, ri..
127,85 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat pašteta sa komadićima govedine 100g Gemon pašteta sa komadićima govedine je kompletna hrana odraslih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Sveže meso 78% (od toga govedina min. 10%), minerali, vitamini. ..
66,85 RSD
Brend: Gemon
Gemon Cat pašteta sa tunjevinom je kompletna hrana odraslih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 60%, riba i riba od proizvoda 20% (od toga tuna min. 10%), minerali. Analitički sastav: S..
78,51 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat pašteta Kitten sa piletinom 100g Gemon pašteta sa komadićima piletine je kompletna hrana mačića uzrasta do 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Sveže i mesni proizvodi 80% (od toga piletina min. 20%), minerali. Analitič..
78,51 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat pašteta sa ćuretinom za sterilisane mačke 100g Gemon pašteta sa ćuretinom je kompletna hrana sterilisanih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Meso i nusproizvodi od mesa 80% (od toga ćuretina min...
78,51 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat pašteta sa komadićima lososa 100g Gemon pašteta sa komadićima lososa je kompletna hrana odraslih mačaka uzrasta iznad 12 meseci. Izvanredan prirodni recept sa svežim italijanskim mesom vrlo ukusan i bez glutena. Sastav: Sveže meso 48%, sveža riba 30% (od toga losos min. 10%), mineral..
66,85 RSD
Brend: Gemon
GEMON Cat pašteta u konzervi sa govedinom - Adult - konzerva 400g Pašteta sa ukusom govedine je kompletna hrana namenjena odraslim mačkama od 1. godine starosti. Ukusan recept prirodnog sastava napravljen od prirodnog mesa, ne sadrži gluten, veštačke boje i konzervanse. SASTAV: meso i iznutri..
156,61 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 53 (4 strana)