Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Femmabiotic caps 10 OPTIMUS

FEMMABIOTIC je proizvod koji uspostavlja optimalnu pH vrednost vaginalne flore. Preparat je namenjen ženama svih životnih dobi.

Delovanje

  • Sprečava pojavu urinarnih infekcija

  • Leči postojeće infekcije vagine

  • Obnavlja vaginalnu floru

  • Čuva zdravlje creva- poboljšava imunitet creva

  • Poreporučuje se i nakon primene antibiotika

pH vrednost vagine je važan deo intimnog zdravlja. Optimalan pH sprečava prodor mikroorganizama (bakterije, gljivice), što smanjuje razvoj infekcija. Kisela sredina zaustavlja prodor i razmnožavanje bakterija, pa je poželjno da pH vagine bude kiseo. Bakterije vole baznu sredinu jer se u takvoj sredini mogu razmnožiti. Simptomi vaginalne infekcije su: sekret, neprijatan miris, svrab i drugi. Do narušavanja pH vrednosti vagine najčešće dovode antibiotici. Antibiotici ubijaju loše i dobre bakterije. Ako nema dovoljan broj dobrih bakterija, onda se loše bakterije mogu lako razmnožiti.

Laktobacili su dobre bakterije koje žive u našim crevima, urinarnom i genitalnom traktu. Ove bakterije omogućavaju da pH vrednost vagine bude između 3.8 i 4.5. Ako iz nekog razloga u vagini nema dovoljno Laktobacila, njena pH vrednost raste i dolazi do razmnožavanja loših bakterija koje dovode do infekcije.

Sastav:

Preparat čini jedinstvena kombinacija laktobacila, tzv. “dobrih bakterija”, namenjenih za uspostavljanje normalne vaginalne i crevne flore. To su:

  • Lactobacillus acidophilus La-14

  • Lactobacillus rhamnosus HN001

  • Lactobacillus gasseri Lg-36

  • Lactobacillus crispatus LCr-86


Način primene

Popiti jednu kapsulu u toku dana pola sata pre obroka.

Dodatne informacije

Jedno pakovanje sadrži 10 kapsula.

Proizvod ne sadrži gluten, laktozu i konzervanse.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.