Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Vitamin D3 2000IU caps 50 TERRANOVA

Terranova vitamin D3 je jedinstveni proizvod na tržištu jer je jedini oblik vitamina D3 koji zadovoljava dnevne potrebe. Vitamin D3 se u bubrezima pretvara u kalcitriol, aktivni oblik vitamina D3, a kalcitriol poboljšava apsorpciju kalcijuma i fosfora i stimuliše sintezu osteokalcina (proteina koji utiče na izgradnju kostiju). Uključen je u odgovarajuću diferencijaciju ćelija (prostate, dojke, kolona). U obliku kapsula sa dodatkom Magnifood kompleksa ima najbolju i najbržu apsorpciju.


Delovanje

Vitamin D3 reguliše metabolizam kalcijuma u organizmu, međutim ustanovljene su i brojne druge funkcije. Vitamin D ima funkciju sprečavanja proliferacije (deljenja ćelija) i podržava njihovu diferencijaciju. Pokazalo se da maligne ćelije dojke, pluća, kože (melanom), kolona, prostate i kosti imaju receptore za D3 vitamin. Za ove vrste tumora studijama je dokazano da u laboratorijskim kulturama sprečavaju rast ćelija raka. Veliki broj studija je takođe dokazao preventivnu ulogu vitamina D3 u sprečavanju raznih tipova raka.

Indikacije i delovanje:


 • Poboljšava imuni odgovor organizma

 • Osteoporoza

 • Rahitis, osteomalacija

 • Zaštita od karcinoma dojke, creva i prostate

 • Aktivira ćelije imunološkog sistema

 • Povećava otpornost organizma i sprečava pojavu zaraznih bolesti

 • Psorijaza

Sastav

 • Stabilizovane pirinčane mekinje - sadrže visoke koncentracije vitamina tokoferola i tokotrienola, B-vitamine, vlakna, esencijalne masne kiseline, minerale i više od 100 različitih jedinjenja koja poseduju antioksidativnu aktivnost (kao što su alfa-lipoinska kiselina, koenzim Q10, karoten, enzim superoksid dismutaza (SOD), peroksidaza i katalaza)

 • Shiitake gljiva

 • Korijander

 • Spirulina – jedan od najbogatijih izvora biljnih pigmenata i visoko svarljivih proteina, takođe je dobar izvor vitamina i minerala, masnih kiselina i drugih jedinjenja od vitalnog značaja za život

 • Seme bundeve

 • Vitamin D3 2000 IU (veganski izvor)

Način primene

1 kapsula dnevno uz obrok.

Dodatne informacije

Pakovanje: 50 kapsula

Pogodno za vegane i vegetarijance.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.999,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.999,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.