Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Wags & Wiggles

WAGS & WIGGLES Četka za raščešljavanje M Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu, ostatke i zapetljane dlake vašeg ljubimca. Uklanjanjem opale dlake pomaže u smanjenju linjanja...
1.049,13 RSD
WAGS & WIGGLES L Dvostrana fina četka za kratkodlake pse Fina četka za otklanjanje viška dlake kod kratkodlakih pasa. Smanjuje linjanje i čini krzno Vašeg ljubimca sjajnim i negovanim...
1.162,88 RSD
WAGS & WIGGLES S Dvostrana fina četka za kratkodlake pse Četka za otklanjanje opale dlake, smanjuje linjanje i čini krzno Vašeg psa sjajnim i negovanim...
1.075,38 RSD
WAGS & WIGGLES Sleek L - Univerzalna dvostrana četka Dvostrana četka za mačke i pse pomaže kod uklanjanja opale dlake. Sa mekanom podlogom i ergonomskom mekom drškom koja se lako koristi, ova četka za mačke je udobna i za kućne ljubimce i za vlasnike. Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu,..
1.049,13 RSD
WAGS & WIGGLES Sleek M - univerzalna dvostrana četka Dvostrana četka za mačke i pse pomaže kod uklanjanja opale dlake. Sa mekanom podlogom i ergonomskom mekom drškom koja se lako koristi, ova četka za mačke je udobna i za kućne ljubimce i za vlasnike. Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu,..
1.136,63 RSD
WAGS & WIGGLES Višenamenske maramice 50 kom Hipoalergijske maramice za održavanje dnevne higijene Vašeg ljubimca. Pogodne za korišćenje nakon šetnje za uklanjanje nečistoća sa šapa ili dlake. Takođe mogu se koristiti za čišćenje ušiju i očiju Vašeg ljubimca. Uvek ih možete nositi sa sobom. Po..
546,00 RSD
WAGS & WIGGLES 60 higijenskih kesica, ananas miris, 4 rolne Wags & Wiggles etui možete zakačiti za svaki povodac, a higijenske kesice su jake, neće se pocepati, neće procuriti, lepo mirišu – sve u svemu, učiniće čišćenje za Vašim psom prijatnijim poslom, bez neugodnih iznenađenja. Navucite kesicu..
349,13 RSD
WAGS & WIGGLES etui sa 30 higijenskih kesica, 2 rolne Wags & Wiggles etui možete zakačiti za svaki povodac, a higijenske kesice su jake, neće se pocepati, neće procuriti, lepo mirišu – sve u svemu, učiniće čišćenje za Vašim psom prijatnijim poslom, bez neugodnih iznenađenja. Navucite kesicu prek..
602,88 RSD
WAGS&WIGGLES L pelene gaćice za pse mužjake - obima 45-68 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene gaći..
1.442,88 RSD
WAGS&WIGGLES S pelene gaćice za pse mužjake - obima 38-58,5 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene ga..
1.311,63 RSD
WAGS&WIGGLES S pelene gaćice za pse mužjake - obima 30,5-48 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene ga..
1.136,63 RSD
WAGS&WIGGLES Sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice - neutrališe tragove urina UK WAGS & WIGGLES SREDSTVO sredstvo za čišćenje sa mirisom borovnice uništava tragove urina na tepisima i tapacirungu, uklanja mrlje i mirise, sprečava ponovno “obeležavanje teritorije”... Oprez: nadražuje oči. Zahval..
961,63 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)