Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Wags & Wiggles

WAGS & WIGGLES Četka za raščešljavanje M Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu, ostatke i zapetljane dlake vašeg ljubimca. Uklanjanjem opale dlake pomaže u smanjenju linjanja...
1.049,13 RSD
WAGS & WIGGLES L Dvostrana fina četka za kratkodlake pse Fina četka za otklanjanje viška dlake kod kratkodlakih pasa. Smanjuje linjanje i čini krzno Vašeg ljubimca sjajnim i negovanim...
1.162,88 RSD
WAGS & WIGGLES Prostirka 30 komada 53.4 x 53.4cm Upijajuća prostirka za pse, pogodna prilikom učenja higijenskih navika ili za oblaganje transportera...
1.399,13 RSD
WAGS & WIGGLES S Dvostrana fina četka za kratkodlake pse Četka za otklanjanje opale dlake, smanjuje linjanje i čini krzno Vašeg psa sjajnim i negovanim...
1.075,38 RSD
WAGS & WIGGLES Sleek L - Univerzalna dvostrana četka Dvostrana četka za mačke i pse pomaže kod uklanjanja opale dlake. Sa mekanom podlogom i ergonomskom mekom drškom koja se lako koristi, ova četka za mačke je udobna i za kućne ljubimce i za vlasnike. Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu,..
1.049,13 RSD
WAGS & WIGGLES Sleek M - univerzalna dvostrana četka Dvostrana četka za mačke i pse pomaže kod uklanjanja opale dlake. Sa mekanom podlogom i ergonomskom mekom drškom koja se lako koristi, ova četka za mačke je udobna i za kućne ljubimce i za vlasnike. Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu,..
1.136,63 RSD
WAGS & WIGGLES Velike makaze za nokte za pse Makaze od nerdjajućeg čelika za pse. Imaju sigurnosnu bravicu da za određivanje dužine sečenja nokta, da bi smanjili mogućnost prekratkog sečenja...
1.049,13 RSD
WAGS & WIGGLES Višenamenske maramice 50 kom Hipoalergijske maramice za održavanje dnevne higijene Vašeg ljubimca. Pogodne za korišćenje nakon šetnje za uklanjanje nečistoća sa šapa ili dlake. Takođe mogu se koristiti za čišćenje ušiju i očiju Vašeg ljubimca. Uvek ih možete nositi sa sobom. Pogodn..
546,00 RSD
WAGS & WIGGLES 60 higijenskih kesica, ananas miris, 4 rolne Wags & Wiggles etui možete zakačiti za svaki povodac, a higijenske kesice su jake, neće se pocepati, neće procuriti, lepo mirišu – sve u svemu, učiniće čišćenje za Vašim psom prijatnijim poslom, bez neugodnih iznenađenja. Navucite kesicu p..
349,13 RSD
WAGS&WIGGLES  Deo osvežavajuće maramice 100 kom Hipoalergijske maramice za održavanje dnevne higijene Vašeg ljubimca. Pogodne za korišćenje nakon šetnje za uklanjanje nečistoća sa šapa ili dlake. Takođe mogu se koristiti za čišćenje ušiju i očiju Vašeg ljubimca. Uvek ih možete nositi sa sobom. Pog..
588,00 RSD
WAGS & WIGGLES etui sa 30 higijenskih kesica, 2 rolne Wags & Wiggles etui možete zakačiti za svaki povodac, a higijenske kesice su jake, neće se pocepati, neće procuriti, lepo mirišu – sve u svemu, učiniće čišćenje za Vašim psom prijatnijim poslom, bez neugodnih iznenađenja. Navucite kesicu preko ..
602,88 RSD
WAGS&WIGGLES L pelene gaćice za pse mužjake - obima 45-68 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene gaći..
1.442,88 RSD
WAGS&WIGGLES S pelene gaćice za pse mužjake - obima 38-58,5 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene ga..
1.311,63 RSD
WAGS&WIGGLES Polish višenamenske maramice 100 kom Hipoalergijske maramice za održavanje dnevne higijene Vašeg ljubimca. Pogodne za korišćenje nakon šetnje za uklanjanje nečistoća sa šapa ili dlake. Takođe mogu se koristiti za čišćenje ušiju i očiju Vašeg ljubimca. Uvek ih možete nositi sa sobom. P..
588,00 RSD
Za tepihe i presvlake, formula sa kiseonikom, neutrališe miris i osvežava površine. Oprez: nadražuje oči. Wags & Wiggles puder uklanja neprijatne mirise koje kućni ljubimci ostavljaju na tepihu i tapacirungu. Netoksični oksigenirani prah i soda bikarbona prodiru duboko u tkaninu i razbijaju struktur..
611,63 RSD
WAGS&WIGGLES S pelene gaćice za pse mužjake - obima 30,5-48 Cm, 12 komada Ultra upijajući materijal - Wags & Wiggles pelene gaćice su ultraupijajuće, što ih čini savršenim izborom za putovanja, dresure, inkontinenciju i održavanje podova suvim u svakom trenutku. Sigurno i prilagodljivo – Pelene ga..
1.136,63 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)