Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Veet

Brend: Veet
Dry krema ne ostavlja tragove i jednostavan je za upotrebu.Napravljen od istih sastojaka kao i salonski vosak, uklanja kratke dlake direktno iz korena, dajući vam glatku kožu do 4 nedelje. Formulisan sa arganovim uljem, Veet dry ostavlja vašu kožu hidratizovanom i mekom na dodir. Uz redovnu upotreb..
695,52 RSD
Brend: Veet
Veet krema za uklanjanje dlačica uklanja dlake blizu korena, a deluje čak i kod kraćih dlačica, dajući vam osećaj glatkoće koji traje dva puta duže nego kod brijanja, ostavljajući vašu kožu hidriranom i glatkom na dodir. Formula za normalnu kožu obogaćena je mlekom lotusa, koje omekšava kožu i miris..
695,52 RSD
Brend: Veet
Veet Pure depilacijska krema za pazuhe i bikini područje sa hipoalergenom Pure formulom, napravljena samo od potrebnih funkcionalnih sastojaka, osmišljena je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Specijalno dizajnirani aplikator za lakše nanošenje kreme prati bikini liniju i lini..
763,20 RSD
Brend: Veet
Veet trake za depilaciju za osetljivu kožu predstavljaju proizvod iz Veet porodice proizvoda koje su specijalno dizajnirane za depilaciju osetljivih delova tela poput bikini zone i prazuha.Trake su specijalno dizajnirane tako da teško dostupna mesta više neće predstavljati problem. Sve što je potreb..
695,52 RSD
Brend: Veet
Veet Aloe Vera krema za depilaciju predstavlja proizvod iz Veet linije proizvoda za depilaciju koji je specijalno dizajniran da izbegne nastanak iritacije i crvenila na koži prilikom depilacije.Njegova specijlna formula deluje u blizini korena dlake i hidrira kožu, pružajući rezultate koji traju i d..
695,52 RSD
Brend: Veet
Uz Veet trake s hladnim voskom možete odmah imati svilenkasto glatku kožu koja će ostati takva i do 4 nedelje. Vrlo su jednostavne za upotrebu – posebna Easy Grip oznaka ukazuje na to da možete poput stručnjaka ukloniti dlake iz korena u samo jednom i vrlo jednostavnom potezu.Veet trake s hladnim vo..
794,88 RSD
Brend: Veet
Veet trake za depilaciju za osetljivu kožu predstavljaju proizvod iz Veet porodice proizvoda koje su specijalno dizajnirane za depilaciju osetljivih delova tela poput bikini zone i prazuha. Trake su specijalno dizajnirane tako da teško dostupna mesta više neće predstavljati problem. Sve što je potre..
730,08 RSD
Brend: Veet
Veet trake za depilaciju lica predstavljaju proizvod iz Veet linije proizvoda koje su specijalno dizajnirane za potrebe osetljive kože tela.Njegova specijalna formulacija ne izaziva iritaciju kože i spečava nastanak crvenila. Sve što je potrebno jeste da nanesete trake na mesto koje želite da depili..
730,08 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)