Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Tesori Di Oriente

Borba sa neugodnim mirisima tela ume da bude naporna i naročito je važno pronaći prave proizvode koji neće ometati normalnu funkciju znojnih žlezda, ali će se uspešno boriti protiv neprijatnih mirisa i bakterija koje vode stvaranju istih. Ovaj dezodorans ima umirujuće dejstvo. Sadrži mirisne note sl..
394,79 RSD
TESORI DI ORIENTE Ayurveda krema za negu tela 300ml Zašto ne biste svoju negu tela učinili posebnom tako što ćete koristiti proizvode koji su formulisani tako da stimulišu vaša čula i podstiču kompletnu relaksaciju uma i tela? Hidratacija ovom Tesori d’Oriente kremom za negu tela je savršena, budu..
641,70 RSD
Nega tela može biti poseban ritual kada koristite proizvode koji su tako formulisani da stimulišu vaša čula i podstiču kompletnu relaksaciju uma i tela. Hidratacija ovom Tesori d’Oriente kremom za negu tela je savršena, budući da proizvod u svom sastavu ima visoko negujuća ulja koja podstiču elastič..
641,70 RSD
Izmenite svoju rutinu tuširanja i priuštite sebi nezaboravne spa trenutke uz najnoviju liniju gelova za kupanje koji su kreirani sa idejom da vas relaksiraju i oporave. Thai Spa linija je namenjena opuštanju vaših čula i buđenju nove energije. Zahvaljujući specijalnoj kombinaciji senzualnih mirisa h..
311,08 RSD
Tesori Di Oriente White Musk Shower Cream Ova krema za tuširanje je veganski proizvod koji ne sadrži sastojke životinjskog porekla, silikone, parabene, PEG ni mineralna ulja. Beli mošus je linija brenda Tesori Di Oriente koja ima za cilj da nežno očisti vašu kožu, bez neprijatnog osećaja isušivanj..
311,08 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)