Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Solgar

Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, dodatnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje. Delovanje Vitamini B kompleksa imaju značajnu ulogu u svim metaboličkim procesima i u pr..
2.943,76 RSD
Brend: Solgar
Solgar beta glukani (beta 1,3 beta 1,6 glukani) preporučuju se za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma kod infektivnih bolesti uzrokovanih virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, kod hroničnih upala kao i hematoloških bolesti. DelovanjeBeta glukani  su dugolančani polisaharidi derivira..
3.407,23 RSD
Brend: Solgar
Solgar prirodni beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva usled uticaja slobodnih radikala. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka na način da povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u očuvanju meke, zdrave i g..
2.146,57 RSD
Brend: Solgar
Biotin je vitamin B grupe, vitamin B7 ili vitamin H, naziva se jos i vitamin lepote jer je nezaobilazan sastojak svih vitaminsko-mineralnih formula za lepotu. Pored toga biotin ima važnu ulogu u metabolizmu, naročito u metabolizmu ugljenih hidrata i uključen je u sintezu insulina. Delovanje Biotin..
1.710,90 RSD
Brend: Solgar
Sinergističko delovanje tri minerala: Kalcijum za koštani sistem i održanje gustine kostiju, magnezijum za pravilnu mineralizaciju kostiju i mišićne kontrakcije, cink za imunitet i antioksidativno delovanje. Delovanje Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima...
1.740,03 RSD
Brend: Solgar
Calcium citrat+vitamin D 250mg tbl 60 SOLGAR Kalcijum je važan mineral koji ulazi u sastav koštanog, nervnog i mišićnog tkiva. Citratni oblik kalcijuma osigurava maksimalnu apsorpciju i iskoristljivost. Vitamin D je neophodan za mineralizaciju kostiju i za pravilnu apsorpciju kalcijuma i fosfora. ..
1.884,38 RSD
Brend: Solgar
Proizvod sadrži prirodni oblik vitamina E (D-alfa tokoferol). Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Delovanje Antioksidativna zaštita Dodatni unos vitamina E preporučuje se kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitne žlezde, m..
2.102,87 RSD
Brend: Solgar
Jedinstvena patentirana formula koja sadrži bioflavonoide citrusa, prah ploda šipka i ekstrakt ploda acerole. Doprinosi zdravlju imunog sistema i zadržava se u ćelijama imunog sistema do 24 sata. Nežan, visokoapsorbujući oblik vitamina C. Odličan antiokisadnas. Idealan i za osetljiv želudac. Delova..
1.986,34 RSD
Brend: Solgar
Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Oštećenja uzrokovana deficitom folne kiseline pojavljuju se već tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, stoga je prekoncepcijska suplementacija nužno potrebna. Folna kiselina ..
929,81 RSD
Brend: Solgar
Hrom spada u grupu esencijalnih minerala u tragu (mikrominerala). Ima uticaj na dejstvo insulina, održava nivo šećera u krvi, a time, najverovatnije utiče i na kontrolu apetita. Njegov nedostatak u ishrani može da bude uzrok pojave dijabetesa i ateroskleroze kod starijih osoba. Hrom se u organizmu ..
1.247,42 RSD
Brend: Solgar
Solgar Hy-Bio sadrži kompleks citrus bioflavonoida, vitamin C, rutin i ekstrakt šipka, a idealan odnos vitamina C i bioflavonoida, omogućuje njihovu potpunu iskoristivost. Solgar Hy-Bio je neizostavna dopuna svakodnevne ishrane. Neophodan je za osobe pod stresom, pušače, trudnice, rekonvalescente i ..
1.842,00 RSD
Brend: Solgar
Skin, nails & hair je preparat namenjen za negu kože, kose i noktiju. Sadrži jedinstvenu kombinaciju nutrijenata koji pokazuju pozitivan efekat na zdravlje kože, kose i noktiju. Nutrijenti koji ulaze u sastav ovog preparata su prirodnog porekla i nalaze se u metaboličkom obliku koji je najviše iskor..
2.218,08 RSD
Brend: Solgar
Magnezijum u obliku citrata predstavlja visoko efikasan izvor magnezijuma koji se najviše apsorbuje. Delovanje Magnezijum učestvuje u nizu enzimskih procesa u organizmu, u stvaranju energije, važan je u procesu zgrušavanja krvi te za relaksacijsku fazu mišićne aktivnosti. Nedostatak magnezijum..
2.349,17 RSD
Brend: Solgar
Solgar Magnezijum s vitaminom B6 predstavlja jedinstvenu kombinaciju protiv umora i iscrpljenosti, za normalno funkcionisanje mišića, ali i povećanje energije i zdravlja nervnog sistema. Delovanje Doprinosi metabolizmu stvaranja energije, psihološkoj funkciji i  funkcionisanju nervnog sistema ..
1.681,76 RSD
Brend: Solgar
Solgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije. Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečistoće (npr. teški metali). Kao rezultat nasta..
2.334,61 RSD
Brend: Solgar
Prenatal tbl 60 SOLGAR Nutrijenti neophodni mami i bebi pre i tokom trudnoće te za vreme dojenja. Prenatal Nutrients posebno je formulisan dodatak ishrani za žene tokom trudnoće i dojenja. Količine vitamina, minerala i drugih nutrijenata optimalno su izbalansirane neophodnim sastojcima za majku, al..
3.437,69 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 22 (2 strana)