Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Simba

Brend: Simba
SIMBA briketi govedina 10kg Simba je kompletna hrana za pse sa vitaminima A-D3-E koji promovišu zdravlje i dobrobit životinje. Unos proteina garantuje prisustvo goveđeg mesa. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (min. 4,1% govedine), potproizvodi biljnog porekla, ulja i masti, vitamini, min..
2.012,33 RSD
Brend: Simba
SIMBA briketi govedina 2kg Kompletna hrana za odrasle mačke, sa vitaminima A, D3 i E koji pomažu u održavanju vašeg ljubimca zdravijim i srećnijim. Goveđe meso garantuje predviđeni unos proteina. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (min. 5% govedine), ulja i masti, podproizvodi biljnog porekla..
637,93 RSD
Brend: Simba
SIMBA briketi govedina 400g Kompletna hrana za odrasle mačke, sa vitaminima A, D3 i E koji pomažu u održavanju vašeg ljubimca zdravijim i srećnijim. Goveđe meso garantuje predviđeni unos proteina. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (min. 5% govedine), ulja i masti, podproizvodi biljnog po..
161,21 RSD
Brend: Simba
SIMBA briketi govedina 4kg Je kompletna hrana za pse sa vitaminima A-D3-E koji promovišu zdravlje i dobrobit životinje. Unos proteina garantuje prisustvo goveđeg mesa. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (min. 4,1% govedine), potproizvodi biljnog porekla, ulja i masti, vitamini, mineralne sups..
856,77 RSD
Brend: Simba
SIMBA briketi govedina 800g Simba je kompletna hrana za pse sa vitaminima A-D3-E koji promovišu zdravlje i dobrobit životinje. Unos proteina garantuje prisustvo goveđeg mesa. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (min. 4,1% govedine), potproizvodi biljnog porekla, ulja i masti, vitamini, mineral..
194,15 RSD
Brend: Simba
SIMBA Briketi govedina za mačke 20kg Kompletna hrana za odrasle mačke, sa vitaminima A, D3 i E koji pomažu u održavanju vašeg ljubimca zdravijim i srećnijim. Goveđe meso garantuje predviđeni unos proteina. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (min. 5% govedine), ulja i masti, podproizvodi b..
5.098,98 RSD
Brend: Simba
SIMBA briketi piletina 10kg Simba je kompletna hrana za pse sa vitaminima A-D3-E koji promovišu zdravlje i dobrobit životinje. Unos proteina garantuje prisustvo pilećeg mesa. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (najmanje 4,1% piletine), potproizvodi biljnog porekla, ulja i masti, vitamini, min..
2.012,33 RSD
Brend: Simba
SIMBA Briketi piletina 20kg Kompletna hrana za odrasle mačke, sa vitaminima A, D3 i E koji pomažu u održavanju vašeg ljubimca zdravijim i srećnijim. Pileće meso garantuje predviđeni unos proteina. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (najmanje 5% piletine), ulja i masti, podproizvodi biljno..
5.098,98 RSD
Brend: Simba
SIMBA Briketi piletina 2kg Kompletna hrana za odrasle mačke, sa vitaminima A, D3 i E koji pomažu u održavanju vašeg ljubimca zdravijim i srećnijim. Pileće meso garantuje predviđeni unos proteina. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (najmanje 5% piletine), ulja i masti, podproizvodi biljnog por..
612,41 RSD
Brend: Simba
SIMBA briketi piletina 400g Kompletna hrana za odrasle mačke, sa vitaminima A, D3 i E koji pomažu u održavanju vašeg ljubimca zdravijim i srećnijim. Pileće meso garantuje predviđeni unos proteina. Sastav: Žitarice, meso i mesni derivati (najmanje 5% piletine), ulja i masti, podproizvodi biljnog po..
154,76 RSD
Brend: Simba
SIMBA konzerva za mačke ćuretina i bubrezi  415g Ukusni komadići sa ćuretinom i jetrom, kuvani u rerni i začinjeni u francuskom stilu. Za mačke svih rasa. Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra probavljivost. Ukusni mirisi mesa sa tipičnim intenzitetom glavnog sast..
110,36 RSD
Brend: Simba
SIMBA konzerva za mačke divljač 415g Ukusni komadići sa mesom Divljači, kuvani u rerni i začinjeni u francuskom stilu. Za mačke svih rasa. Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra probavljivost. Ukusni mirisi mesa sa tipičnim intenzitetom glavnog sastojka. Sastav:..
110,36 RSD
Brend: Simba
SIMBA konzerva za mačke tunjevina 415g Ukusni komadići sa tunjevinom, kuvani u rerni i začinjeni u francuskom stilu. Za mačke svih rasa. Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra probavljivost. Ukusni mirisi mesa sa tipičnim intenzitetom glavnog sastojka. Sastav: M..
110,36 RSD
Brend: Simba
SIMBA konzerva za pse divljač 1230g Simba komadići Divljači za odrasle pse svih rasa. Kuvano u rerni i začinjeno na francuski način. Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra probavljivost. Prefinjen miris mesa sa tipičnim intenzitetom glavnog sastojka. Sastav: Meso i ..
292,77 RSD
Brend: Simba
SIMBA konzerva za pse govedina/povrće 1230g Simba komadići govedine i povrća za odrasle pse svih rasa. Kuvano u rerni i začinjeno na francuski način. Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra probavljivost. Prefinjen miris mesa sa tipičnim intenzitetom glavnog sastoj..
292,77 RSD
Brend: Simba
SIMBA konzerva za pse jagnjetina 1230g Simba komadići jagnjetine za odrasle pse svih rasa. Kuvano u rerni i začinjeno na francuski način. Visok sadržaj plemenitih proteina i dobra integracija vitamina, dobra probavljivost. Prefinjen miris mesa sa tipičnim intenzitetom glavnog sastojka. Sastav: Me..
292,77 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)