Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Probiotic forte caps 10 HEMOFARM

Probiotic Forte Caps 10 Hemofarm
Probiotic forte caps 10 HEMOFARM
Probiotic forte je dodatak ishrani koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotskih bakterija i probiotskog kvasca. Zahvaljujući tome ..
599,39 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Hemofarm
  • Šifra proizvoda: 009-001-05319
Probiotic forte je dodatak ishrani koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu tri soja probiotskih bakterija i probiotskog kvasca. Zahvaljujući tome ima snažno delovanje na očuvanje zdravlja i normalno funkcionisanje digestivnog trakta u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama.

Delovanje

Probiotic forte ima sposobnost da obnovi crevnu mikrobiotu koja je narušena dejstvom različitih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravilna ishrana, neadekvatan kvalitet vode za piće, uzimanje nekih lekova, privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova. Preporučuje se odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja prirodnog sastava i ravnoteže mikrobiote i kada je potrebno obnoviti crevnu mikrobiotu već narušenu unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija (Clostridium difficile) ili uslovno patogenih bakterija (Escherichia coli), kao kao i kod primene antibiotika, koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore. Kada se Probiotic forte uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, potrebno je uzeti ga 2h posle primenjene doze antibiotika.

Sastav

Aktivni sastojci u jednoj kapsuli:

Ukupno 14 milijardi: sojevi Lactobacillus helveticus Rosell, Lactobacillus rhamnosus Rosell i Bifidobacterium longum Rosell i Saccharomyces boulardii 125mg.

Način primene

1 kapsula dnevno.

Kapsula se može otvoriti i sadržaj kapsule dati deci i odraslima koji ne mogu da gutaju kapsulu.

Dodatne informacije

Pakovanje: 10 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.