Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Palmolive

Brend: Palmolive
Relaksirajući gel za kupanje koji ne isušuje kožu. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji ylang ylang, kardamoma i esencijalnog ulja lavande, ovaj gel naročito prijatnog mirisa neće vas ostaviti ravnodušnim. Sadrži prirodne sastojke koji neguju i umiruju. Pažljivo kombinovani sastojci vraćaju prirodnu r..
193,66 RSD
Brend: Palmolive
Palmolive Flower Field gel za tuširanje: Nežni, hranljivi gel za kupanje formulisan sa negujućim sastojcima koji će voleti i hidrirati vašu kožu. Sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sastojaka koji omekšavaju i ne isušuju kožu usled svakodnevnog korišćenja. Gel je prijatnog mirisa prolećnog cveća k..
193,65 RSD
Brend: Palmolive
PALMOLIVE Naturals Milk & Honey Gel za tuširanje 250ml Nežni hranljivi gel za kupanje sa negujućim sastojcima koji neće isušivati vašu kožu. Sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sastojaka poput proteina mleka, aloe vera gela i ekstrakta meda koji omekšavaju kožu. Prijatnog je mirisa koji vas neće..
193,65 RSD
Brend: Palmolive
PALMOLIVE Naturals Milk&Protein gel za tuširanje 250ml Za osetljivu kožu s mlečnim proteinima. Sadrži čiste mlečne proteine i hidratantno mleko. Njegova osetljiva formula ostavlja vašoj osetljivoj koži osećaj hidriranosti i i mekoće. Pakovanje sadrži 250ml...
193,65 RSD
Brend: Palmolive
PALMOLIVE Pure and delight pomegranate gel za tuširanje 250ml Blagi gel za tuširanje, napravljen od pažljivo biranih sastojaka. Sadrži nar i hidratantnu supstancu prirodnog porekla koji nežno čiste kožu tokom tuširanja i daju joj predivan miris. Pakovanje sadrži 250ml...
193,65 RSD
Brend: Palmolive
PALMOLIVE Wellness massage gel za tuširanje 250ml Razmazite se i osećajte se bliže prirodi sa Palmolive Wellness Massage gelom za tuširanje sa morskom solju i ekstraktom aloe, koje sadrži blagu formulu i 100% prirodno esencijalno ulje za uživanje u tuširanju. Naš gel za tuširanje napravljen je od 1..
193,65 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)