Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Orthomol

Brend: Orthomol
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orthomol Immun je hrana za specijaln..
2.113,39 RSD
Brend: Orthomol
Opis Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orthomol Immun je hrana za sp..
3.887,80 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Orthomol Immun je hrana za specijal..
6.904,37 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Immun junior omega+ a30 ORTHOMOL Sadrži idealnu kombinaciju mikronutrijenata koji doprinose razvoju kognitivnih funkcija djeteta. Posebno važnim za razvoj moždanih funkcija smatraju se omega-3 masne kiseline, koje su gradivne jedinice ćelijskih membrana. Ne sadrži gluten ni laktozu. Delov..
5.683,39 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol junior C plus a14 ORTHOMOL Mikronutrijenti za decu. Orthomol junior C plus sadrži vitamin C, vitamin D, cink i selen. Vitamini, elementi u tragovima, fitonutrijenti. Sa kalcijumom i vitaminom D koji su potrebni za normalan rast i razvoj dečjih kostiju, kao i joda koji takođe dopri..
2.457,84 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Junior C+ pomorandža a30 ORTHOMOL Orthomol® Immun Junior je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Immun junior je namenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod dece starije od četir..
4.613,29 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Junior C+ šumsko voće a30 Orthomol junior C plus je posebno pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu. Upotreba: 3 tablete za žvakanje (1 paketić) dnevno uz jelo ili posle..
4.613,29 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol natal a30 Orthomol natal je dodatak ishrani za žene pre,za vreme i posle trudnoće sa vitaminima,mikronutrijentima i antioksidansima. Sastav: Antioksidansi, kao što su vitamin C, vitamin E, beta karoten i elementi u tragu cink i selen pomažu funkciju imunog sistema. Folna kisel..
5.920,88 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)