Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Orijen

Brend: Orijen
ORIJEN 6 Fish 11,4 kg Kompletna hrana za pse, sve rase i za svaku životnu dob. Orijen six fish, u odnosu na druge hrane, sadržI neuporedive sastojke poput divlje ribe, iz hladnih kanadskih voda severnog Pacifika, dostavljenih svežih I celih, prepunih hranljivih sastojaka I bogatog ukusa. Pripremlj..
18.933,12 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN 6 Fish 2 kg Kompletna hrana za pse, sve rase i za svaku životnu dob. Orijen six fish, u odnosu na druge hrane, sadržI neuporedive sastojke poput divlje ribe, iz hladnih kanadskih voda severnog Pacifika, dostavljenih svežih I celih, prepunih hranljivih sastojaka I bogatog ukusa. Pripremljen ..
4.688,64 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Cat & Kitten 340 g Potpuna hrana za mačke, za sve rase i uzraste. Po uzoru na prirodnu ishranu, Orijen cat & kitten hrana bogata je belančevinama iz mesa pileta I ćurke iz slobodnog uzgoja, divlje ribe I jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih I pripremljenih u wholeprey o..
1.111,68 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Cat, 6 Fish 1,8 kg Potpuna hrana za mačke, za sve rase i uzraste. Orijen six fish sadržI izuzetne sastojke poput divljih riba, iz hladnih kanadskih voda severnog Pacifika, koje su dostavljene cele, sveže, bogate hranljivim sastojcima I dobrog ukusa. Skuvan isključivo u northstar kuhinjama, ..
5.840,64 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Original 11,4 kg Kompletna hrana za pse, za sve rase i uzraste. Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN ORIGINAL hrana bogata je belančevinama iz mesa pileta i ćurke iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i jaja nosilja iz slobodnog uzgoja. Prepun hranljivih materija, nagrađivani ORIJEN čini Vaš..
16.842,24 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Original 2 kg Kompletna hrana za pse, za sve rase i uzraste. Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN ORIGINAL hrana bogata je belančevinama iz mesa pileta i ćurke iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i jaja nosilja iz slobodnog uzgoja. Prepun hranljivih materija, nagrađivani ORIJEN čini Vašeg ..
4.204,80 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Puppy 11,4 kg Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, kako bi omogu..
16.842,24 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Puppy 340 g Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, kako bi omo..
967,68 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Puppy Large Br., 11,4 kg Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, ka..
16.652,16 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Regional Red 11,4 kg Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN DOG REGIONAL RED hrana prepuna je belančevina iz mesa angus goveda, vepra, bizona, jagnjadi i tradicionalno uzgojenih svinja na regionalnim farmama, dostavljenih svežih u hranljivim WholePrei™ razmerama. S ponosom proizveden u NorthSt..
20.914,56 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Regional Red 2 kg Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN DOG REGIONAL RED hrana prepuna je belančevina iz mesa angus goveda, vepra, bizona, jagnjadi i tradicionalno uzgojenih svinja na regionalnim farmama, dostavljenih svežih u hranljivim WholePrei™ razmerama. S ponosom proizveden u NorthSta..
5.172,48 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Senior 11,4 kg Orijen senior je kompletna hrana za starije pse svih rasa i uzrasta. Vaš stariji pas ima specifične prehrambene potrebe kako bi mogao da zadrži čistu mišićnu masu i težinu. Dijeta bogata proteinima od celih životinjskih sastojaka pruža vašem psu hranljive materije potrebne za ..
16.202,88 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Small Breed 1,8 kg Orijen Small Breed je kompletna hrana za pse malih rasa. Granula je prilagođena vilici malih pasa i u potpunosti zadovoljava visoke energetske potrebe malih pasmina, a pritom održava optimalnu telesnu težinu. Doprinosi kompletnom zdravlju Vašeg ljubimca, održava zdravlje o..
5.005,44 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Small Breed 4,5 kg Orijen Small Breed je kompletna hrana za pse malih rasa. Granula je prilagođena vilici malih pasa i u potpunosti zadovoljava visoke energetske potrebe malih pasmina, a pritom održava optimalnu telesnu težinu. Doprinosi kompletnom zdravlju Vašeg ljubimca, održava zdravlje o..
9.688,32 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)