Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Orijen

Brend: Orijen
ORIJEN 6 Fish 11,4 kg Kompletna hrana za pse, sve rase i za svaku životnu dob. Orijen six fish, u odnosu na druge hrane, sadržI neuporedive sastojke poput divlje ribe, iz hladnih kanadskih voda severnog Pacifika, dostavljenih svežih I celih, prepunih hranljivih sastojaka I bogatog ukusa. Pripremlj..
18.786,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN 6 Fish 2 kg Kompletna hrana za pse, sve rase i za svaku životnu dob. Orijen six fish, u odnosu na druge hrane, sadržI neuporedive sastojke poput divlje ribe, iz hladnih kanadskih voda severnog Pacifika, dostavljenih svežih I celih, prepunih hranljivih sastojaka I bogatog ukusa. Pripremljen ..
4.764,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Cat, 6 Fish 1,8 kg Potpuna hrana za mačke, za sve rase i uzraste. Orijen six fish sadržI izuzetne sastojke poput divljih riba, iz hladnih kanadskih voda severnog Pacifika, koje su dostavljene cele, sveže, bogate hranljivim sastojcima I dobrog ukusa. Skuvan isključivo u northstar kuhinjama, ..
5.940,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Cat, Regional Red 1,8 kg Visokoproteinska hrana za mačke svih rasa i uzrasta. Sa crvenim mesom. Sa malo ugljenih hidrata. Visok udeo proteina iz crvenog mesa za ljudsku upotrebu. Orijen mačija hrana je napravljena u Alberti u Kanadi od svežih kanadskih sastojaka i namenjena je ishrani svim ..
6.588,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Cat, Regional Red 340 g Visokoproteinska hrana za mačke svih rasa i uzrasta. Sa crvenim mesom. Sa malo ugljenih hidrata. Visok udeo proteina iz crvenog mesa za ljudsku upotrebu. Orijen mačija hrana je napravljena u Alberti u Kanadi od svežih kanadskih sastojaka i namenjena je ishrani svim r..
1.140,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Original 11,4 kg Kompletna hrana za pse, za sve rase i uzraste. Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN ORIGINAL hrana bogata je belančevinama iz mesa pileta i ćurke iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i jaja nosilja iz slobodnog uzgoja. Prepun hranljivih materija, nagrađivani ORIJEN čini Vašeg p..
16.710,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Original 2 kg Kompletna hrana za pse, za sve rase i uzraste. Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN ORIGINAL hrana bogata je belančevinama iz mesa pileta i ćurke iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i jaja nosilja iz slobodnog uzgoja. Prepun hranljivih materija, nagrađivani ORIJEN čini Vašeg ..
4.272,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Puppy 11,4 kg Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, kako bi omogu..
16.710,00 RSD
Brend: Orijen
KRATAK ROK: NOVEMBAR 2023. Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, kako ..
2.613,00 RSD 5.226,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Puppy 340 g Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, kako bi omo..
984,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Puppy Large Br., 11,4 kg Kompletna hrana za štence, male i srednje rase. ORIJEN PUPPY prepun je prirodnih belančevina iz pilećeg i ćurećeg mesa iz slobodnog uzgoja, divlje ribe i celih jaja nosilja iz slobodnog uzgoja, dostavljenih svežih u WholePrey odnosima. Prepun hranljivih materija, ka..
16.440,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Regional Red 11,4 kg Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN DOG REGIONAL RED hrana prepuna je belančevina iz mesa angus goveda, vepra, bizona, jagnjadi i tradicionalno uzgojenih svinja na regionalnim farmama, dostavljenih svežih u hranljivim WholePrei™ razmerama. S ponosom proizveden u NorthSt..
21.360,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Regional Red 2 kg Po uzoru na prirodnu ishranu, ORIJEN DOG REGIONAL RED hrana prepuna je belančevina iz mesa angus goveda, vepra, bizona, jagnjadi i tradicionalno uzgojenih svinja na regionalnim farmama, dostavljenih svežih u hranljivim WholePrei™ razmerama. S ponosom proizveden u NorthSta..
5.256,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Senior 11,4 kg Orijen senior je kompletna hrana za starije pse svih rasa i uzrasta. Vaš stariji pas ima specifične prehrambene potrebe kako bi mogao da zadrži čistu mišićnu masu i težinu. Dijeta bogata proteinima od celih životinjskih sastojaka pruža vašem psu hranljive materije potrebne za ..
16.074,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Small Breed 1,8 kg Orijen Small Breed je kompletna hrana za pse malih rasa. Granula je prilagođena vilici malih pasa i u potpunosti zadovoljava visoke energetske potrebe malih pasmina, a pritom održava optimalnu telesnu težinu. Doprinosi kompletnom zdravlju Vašeg ljubimca, održava zdravlje o..
5.088,00 RSD
Brend: Orijen
ORIJEN Small Breed 4,5 kg Orijen Small Breed je kompletna hrana za pse malih rasa. Granula je prilagođena vilici malih pasa i u potpunosti zadovoljava visoke energetske potrebe malih pasmina, a pritom održava optimalnu telesnu težinu. Doprinosi kompletnom zdravlju Vašeg ljubimca, održava zdravlje o..
9.798,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)