Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Oral-B

Brend: Oral-B
Uklanja do 100% više bakterijskog plaka nego obična četkica za zube. Samo Oral-B nastvaci su zagarantovano kompatibilni sa celokupnom linijom Oral-B ručica (osim Oral-B Plusonic). Mekane i super tanke čekinje za zdravije desni. Okrugla glava Oral-B za čistije zube i zdravije desni. Stomatolozi pre..
1.270,15 RSD
Brend: Oral-B
Oral b effect classic 40 medium četkica za zube je specijalno dizajnirana i sadrži posebne delove koji dubinski čiste, poliraju i izbeljuju vaše zube. Oral b 3d advanced 40 medium četkica za zube uklanja plak, čisti jezik i ostavlja svež dah, stimuliše i masira desni. Dlake su nežne i dospevaju do t..
134,78 RSD
Brend: Oral-B
Oral-B 3D White pakovanje sa 4 zamenske glave za električnu četkicu. Zamenska glava sa gumenom čašicom za poliranje prirodno izbeljuje zube tako što uklanja površinske mrlje. Kompatibilne sa svim oscilirajućim/rotirajućim četkicama...
2.160,87 RSD
Brend: Oral-B
Oral B 3D white Pro Flex Lux četkica za zube. Ulanja i do 90% površinskih mrlja sa zuba. Sa mekanim vlaknima. Nanestie pastu za zube na četkicu. Četkicu za zube stavite na desni pod uglom od 45 stepeni. Laganim i kružnim pokretima četkicu vodite uz zubni luk. Pakovanje: 1kom..
607,93 RSD
Brend: Oral-B
Oral b 3d white pulsar 35 luxe soft četkica za zube ima dva fleksibilna krila koja se nezavisno pomeraju prema Vašim jedinstvenim zubima i desnima, kako bi bolje očistili neravnine i konture. Dlačice uklanjaju do 90% površinskih mrlja i nežno polira Vaše zube i time otkriva još belji osmeh...
796,54 RSD
Brend: Oral-B
Oral B 3D White uložak za četkicu za zube 2kom Za napredno pranje i izbeljivanje površinskih mrlja (poput mrlja od kafe i duvana). Jedinstvena  čašica za poliranje koja zadržava pastu i polira površinske mrlje dok uklanja plak. Preporučuje se osobama koje žele da sačuvaju prirodnu belinu zuba..
1.270,15 RSD
Brend: Oral-B
Oral B Advantage četkica za zube je napravljena od specijalnih vlakana koji Vam pružaju svetliji, zdraviji i blistaviji osmeh. Ova četkica je dizajnirana tako da maksimizira efikasnost Vaše paste za zube, za beo i blistav izgled Vaših zuba.Pored toga, četkica pruža udobnost i kontrolu koja je potreb..
352,40 RSD
Brend: Oral-B
ORAL B Četkica električna Pixar + travel case jedinstveno dizajnirana električna četkica za zube. Idealna za decu. Jedinstveno dizajnirane zamenske glave za električnu četkicu za zube. Preporučeno za decu uzrasta 3+ god. Pruža temeljno i dubinsko čišćenje. Garancija na uređaj: 2 godine..
4.294,84 RSD
Brend: Oral-B
Oral B Charcal cetkica za pranje zuba koja pomaze u beljenju vasih zuba. Sadrzi dlacice napunjene ugljem koje izbeljuju zube I uklanjaju povrsinske fleke na zubima.Power tip cetkice pomazu u ciscenju na tesko dostupnim mestima dok gumeni masazeri nezno masiraju desni I pomazu ciscenje. Sadrzi i gume..
555,98 RSD
Brend: Oral-B
Četkica za izbeljivanje i uklanjanje površinskih mrlja. Oral-B terapija za izbeljivanje aktivnim ugljem izbeljuje zube za 2 nedelje uklanjajuc´i površinske mrlje. Oral B Charcal cetkica za pranje zuba koja pomaze u beljenju vasih zuba. Sadrzi dlacice napunjene ugljem koje izbeljuju zube I uklanja..
597,40 RSD
Brend: Oral-B
Oral b complete 5 way 40 medium četkica za zube dizajnirana je za izbeljivanje i negu zuba pomoću nežnih masažnih pokreta. Centralni deo četkice polira i uklanja fleke i izbeljuje vaše zube. Vlakna četkice prodiru i u teško dostupne delove između zuba, a gumeni masažeri nežno prianjaju na desni pru..
391,72 RSD
Brend: Oral-B
Oral B četkica za zube compleat 5 way cleaning. Srednje tvrdoće vlakana. (MEDIUM). Nanestie pastu za zube na četkicu. Četkicu za zube stavite na desni pod uglom od 45 stepeni. Laganim i kružnim pokretima četkicu vodite uz zubni luk. Pakovanje 1+1 Gratis...
391,72 RSD
Brend: Oral-B
Oral B četkica za zube je napravljena od specijalnih vlakana koji Vam pružaju svetliji, zdraviji i blistaviji osmeh. Ova četkica je dizajnirana tako da maksimizira efikasnost Vaše paste za zube, za beo i blistav izgled Vaših zuba. Pored toga, četkica pruža udobnost i kontrolu koja je potrebna za n..
1.270,15 RSD
Brend: Oral-B
Kao jedan od premijum nastavaka u Oral-B ponudi, CrossAction poseduje precizne uglove koji eliminišu bakterijski plak uklanjajuć ga do 100% više nego obična četkica za zube. Nastavci Oral-B CrossAction imaju posebne čekinje dizajnirane da pokriju optimalnu površinu zuba. Posebne čekinje ulaze dubo..
2.160,87 RSD
Brend: Oral-B
Oral B D 16.513 Box Power električna četkica Uklanja do 100% više bakterijskog plaka: zaobljena glava čisti bolje; za zdravije desni. Dinamično kretanje pomaže u poboljšanju rezultata čišćenja. Znate da ste zube prali baš onoliko dugo koliko je to potrebno, uz 2-minutni profesionalni tajmer. Bater..
5.297,23 RSD
Brend: Oral-B
Oral B Delicate White 40 Meduim četkica za zube predstavlja proizvod iz Oral B linije proizvoda za oralnu higijenu, koja nežno polira vaše zube i uklanja površinske mrlje, čineći vaše zube blistavo čistim. Kupovinom ovog proizvoda, kao gratis poklon dobijate još jednu Oral B četkicu za zube. Napom..
184,33 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 99 (7 strana)