Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Novalac

Brend: Novalac
NOVALAC 1 400g 0-5 meseci Početno mleko za odojčad. Sastav: Obrano mleko, mlečne belančevine, biljna ulja (palmino, sojino, kokosovo), maltodekstrini, trikalcijum-citrat, emulgator: sojin lecitin, vitamini (retinil acetat, kolekalciferol, DL-α-tokoferilacetat, fitomenadion, tiamin-hidrohlorid, ribo..
1.250,73 RSD
Brend: Novalac
NOVALAC 2 400g 6+ meseci Novalac 2 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi stariju od šest meseci. Deo je mešovite ishrane, ali se u prvih šest meseci života ne sme upotrebljavati kao zamena za majčino mleko. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nak..
1.286,46 RSD
Brend: Novalac
NOVALAC 3 400g 12+meseci Prelazno mleko pogodno za ishranu male dece od 1-3 godine. Prelazno mleko pogodno za ishranu male dece od 1-3 godine. Delimično obrano mleko, maltodekstrini, laktoza, biljna ulja (palmino, sojino, ulje uljane repice i kokosovo), antioksidans (ekstakt bogat tokoferolima), f..
1.286,46 RSD
Brend: Novalac
Početno mleko Novalac AC namenjeno je ishrani odojčadi sa kolikama, uzrasta od rođenja od 6. meseca starosti, a koja često i neutešno plaču. Smanjuje učestalost i trajanje plača odojčeta usled grčeva. Količina laktoze prilagođena je odojčetu i smanjuje stvaranje gasova u tankom crevu ..
1.487,11 RSD
Brend: Novalac
Početno mleko za odojčad sa problemom bljuckanja (anti-regurgitaciona formula).Novalac AR mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do navršenog 12. meseca ako ih majke ne doje. Novalac AR zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčadi do navršenog 6. meseca, a za ..
1.609,57 RSD
Brend: Novalac
NOVALAC IT 400g Početna mlečna formula Novalac IT primerena je za odojčad sa zatvorom od rođenja do 6. meseca života. Novalac IT zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčadi do 6. meseca, a za odojčad stariju od 6 meseci deo je mešovite ishrane. Mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa zat..
1.574,58 RSD
Brend: Novalac
Novalac prenatalne kapsule su proizvod najnovije generacije koji je primeren za žene u vreme planiranja trudnoće, za trudnice i dojilje. Najnaprednija aktivna folna kiselina Quatrefolic  omogućuje smanjenje rizika od oštećenja neuralne cevi visokoapsorptivni oblik gvožđa. Lipofer obezbeđu..
1.686,69 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)