Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Nestle

Brend: Nestle
Nan 1 optipro hm-o 400G NESTLE je početno mleko za zdravu odojčad sa kulturom Lactobacillus reuteri. Proizvod pogodan za posebne prehrambene potrebe odojčadi od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju. Jedinica mere: 800 g Pakovanje: Kutija..
1.446,58 RSD
Brend: Nestle
Početno mleko za zdravu odojčad sa kulturom Lactobacillus reuteri. Proizvod pogodan za posebne prehrambene potrebe odojčadi od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju. Zemlja porekla: Svajcarska. Jedinica mere: 800 g Pakovanje: Kutija Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mest..
2.770,79 RSD
Brend: Nestle
Nan 2 optipro hm-o 400G NESTLE je prelazna mlečna hrana za dojenčad s dodatkom kulture Lb.reuteri koja je namenjena za posebne prehrambene potrebe dojenčadi starije od 6 meseci. Koristi se kao tekući deo u vrieme i nakon razdoblja dohrane i treba biti deo raznovrsne prehrane. Ne sme se koristiti kao..
1.446,58 RSD
Brend: Nestle
Nan 2 optipro hm-o 800G NESTLE je prelazna mlečna hrana za dojenčad s dodatkom kulture Lb.reuteri koja je namenjena za posebne prehrambene potrebe dojenčadi starije od 6 meseci. Koristi se kao tekući deo u vrieme i nakon razdoblja dohrane i treba biti deo raznovrsne prehrane. Ne sme se koristiti kao..
2.770,79 RSD
Brend: Nestle
Nan 3 optipro hm-o 800g NESTLE je mleko u prahu namenjeno ishrani male dece, sa dodatkom kulture Lactobacillus reuteri od 1. do 2. godine. Jedinica mere: 800 g Pakovanje: Kutija Tip artikla: Veštačke formule..
2.654,40 RSD
Brend: Nestle
Nan bez laktoze 400g NESTLE - Nestle mleko Nan bez laktoze je specijalna formula i ima posebnu medicinsku namenu, za odojčad i malu decu do 3 godine sa simptomima intolerancije laktoze i ishranu nakon proliva.  Ne koristiti Nan bez laktoze u slučaju GALAKTOZEMIJE ili malapsorpcije Glukoze-Galaktoze ..
1.692,08 RSD
Brend: Nestle
Nan comfortis 1 800g NESTLE je početno mleko za odоjčad sa kulturom Lactobacillus reuteri, preporučljivo od rođenja. Sastojci: obrano mleko, laktoza, biljna ulja (suncokretovo ulje bogato oleinskom kiselinom, kokosovo, repičino ulje sa sniženim sadržajem eruka kiseline, suncokretovo ulje), deminera..
2.668,64 RSD
Brend: Nestle
Nan comfortis 2 800g NESTLE je mleko za odоjčad sa kulturom Lactobacillus reuteri, preporučljivo od 6. meseca. Sastojci: punomasno mleko, obrano mleko, laktoza, biljna ulja (repičino ulje sa sniženim sadržajem eruka kiseline, suncokretovo ulje bogato oleinskom kiselinom, suncokretovo ulje), permeat..
2.668,64 RSD
Brend: Nestle
Nan comfortis 3 800g NESTLE je mleko za malu decu uzrasta starijeg od godinu dana, sa kulturom Lactobacillus reuter. Sastav: punomasno mleko, obrano mleko, laktoza, biljna ulja (repičino ulje sa sniženim sadržajem eruka kiseline, suncokretovo ulje bogato oleinskom kiselinom, suncokretovo ulje), per..
2.668,64 RSD
Brend: Nestle
Nan complete comfort 400g NESTLE je specijalna hrana za potrebe ishrane kod odojčadi sa manjim probavnim problemima i sadrži: Skrob - koji doprinosi smanjenju incidencije, učestalosti i količine sadržaja regurgitacije, a isto tako povećava gustinu želudačnog sadržaja. Sa GOS/FOS vlaknima koja pobol..
1.893,88 RSD
Brend: Nestle
Nan expert AR 400g NESTLE - formulacija za decu koja imaju tendenciju ka prolivu, alergična su na kravlje mleko, koristi se od rodjenja. Jedinica mere: 400 g Pakovanje: Kutija Zemlja porekla: Svajcarska. Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi...
2.173,83 RSD
Brend: Nestle
Nan h.a. 400g NESTLE - hipoalergena početna mlečna hrana za odojčad sa dodatkom Bifidobacterium lactis. Sadrži visoko kvalitetne hipoalergene proteine dobivene posebnim postupkom hidrolize koji značajno smanjuje alergeni potencijal kravljeg mleka razgradnjom na manje komponente i zato se može korist..
1.602,59 RSD
Brend: Nestle
NAN 1 HA je početno mleko za mlađu odojčad namenjeno ishrani zdrave odojčadi kada majka ne može da doji. Posebno je namenjen odojčadi podložnoj razvoju alergija (npr. članovi porodice imaju alergije). Ukoliko odojče već ima alergiju na proteine kravljeg mleka ne koristite NAN 1 HA bez konsultacije s..
1.338,96 RSD
Brend: Nestle
Sadrži LC PUFA posebnu kombinaciju masti bogatu nezasićenim masnim kiselinama, važnim za razvoj mozga i funkciju vida. Visoke je kalorijske gustine, za ishranu odojčadi male zapremine želuca. Sastav: Proteini surutke, maltodekstrin, obrano mleko (sadrži laktozu), MCT (srednje-lančani trigliceridi), ..
1.537,29 RSD
Brend: Nestle
PreNAN® je hrana namenjena za posebne medicinske namene, koja obezbeđuje adekvatne količine hranljivih sastojaka za potrebe brzog razvoja nedonoščadi i odojčadi male telesne težine na rođenju, ali veće od 1,8 kg. PreNAN® ima odgovarajuću energetsku vrednost u i nivo proteina pogodan za oporavak i ra..
274,28 RSD
Brend: Nestle
Raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vašeg deteta. Uz raznoliku ishranu, preporučujemo konzumaciju 2 porcije dnevno kako bi se obezbedio potreban unos kalcijuma.Izvor kalcijuma.Kalcijum doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece.Pravi užitak za male i vel..
342,50 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)