Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Natural Wealth

ABC Plus direkt kesica 20 NATURAL WEALTH Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa pomorandže i manga.Za smanjenje umora i zdrav imunitet,kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima,svima koji žele svakodnevno da obezbede dnevne potrebe vitamina i minerala. Način uzimanja Jedna (1) kesic..
858,47 RSD
Natural Wealth ABC Plus je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede optima..
2.468,10 RSD
Natural Wealth ABC Plus Ultra je ultra snažna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena propolisom i matičnim mlečom. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede optimalan unos neophodnih mi..
3.300,96 RSD
ABC PLUS tabl 30 NATURAL WEALTH Unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena luteinom i likopenom.Za zdrav imunitet i smanjenje umora kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima svima koji žele svakodnevno obezbediti optimalan unos neophodnih mikronutrijenata. ..
1.226,76 RSD
Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa breskve i marakuje. Za direktnu energiju.Za smanjenje umora i iscrpljenosti.Za svakodnevnu dopunu dnevnih potreba za B vitaminima. Način uzimanja: Jedna (1) kesica na dan. Sadržaj kesice primeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati..
810,78 RSD
Natural Wealth B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth B kompleks vitamini predstavljaju ide..
1.304,93 RSD
Natural Wealth® Beta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Delovanje Za zdravu i lepu kožu Antioksidans koji nas štiti od štetnog UV zračenja ..
1.687,80 RSD
Natural Wealth Beta glukan sa vitaminom C i cinkom je napitak namenjen povećanju otpornosti organizma. Preporučuje se za smanjenje umora i iscrpljenosti, kao za jačanje imunog sistema. Prijatnog je ukusa crne ribizle. Delovanje Za smanjenje umora i iscrpljenosti Za jačanje imunog sistemaOkrepl..
1.168,47 RSD
Calcijum Magnezijum +vit D direkt 20 kesica NATURAL WEALTH Granule za otapanje u ustima prijatnog ukusa peperminta.Snažna 3 u 1 formula za čvrste kosti i mišiće.Preporučuje se osobama starijeg životnog doba,za sportiste. Način uzimanja Jedna (1) kesica na dan. Sadržaj kesice primeniti direktno u ..
858,47 RSD
Calcium 600+Vit D tabl 60 NATURAL WEALTH Natural Wealth® KALCIJUM 600 + VITAMIN D nadoknađuje potrebe za kalcijumom i vitaminom D.Za zdrave kosti i mišiće,za sportiste. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno uz obrok ili prema savetu lekara. Dejstvo Kalcijum i vitamin D doprinose norma..
1.311,55 RSD
KRATAK ROK (Jul 2023.) Dijetetski proizvod koji se preporučuje osobama starijeg životnog doba, ali i sportistima. Kalcijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi. Delovanje Za zdravlje kostiju i zuba Doprinosi normalnoj fu..
1.808,35 RSD
Cink tabl 100x10mg 5+1gr NATURAL WEALTH Svakodnevna nadoknada cinka.Pogodno za vegetarijance. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno, najbolje uz obrok. Dejstvo Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalne kose, kože i noktiju, normalnoj plodnosti i reprodukcij..
4.001,45 RSD
Double C serum 30ml NATURAL WEALTH Sadrži visoko stabilizovan patentirani vitamin C - Spečava stvaranje bora - Smanjuje pigmentaciju kože - Štiti od foto starenja - Bez parabena Efekti vidljivi nakon korišćenja Double C seruma: Mlađi izgled kože - Vitamin C u Double C serumu podstiče sintezu kola..
1.427,61 RSD
Natural Wealth Ester-C tablete su oblik vitamina C koji ga čini pH neutralnim, pošto nije kiselog sastava blag je za želudac i mogu ga uzimati svakog dana i osobe koje imaju osetljiv želudac. Dodatak C-sorb kompleksa limunskih bioflavonoida aktivira vitamin C i poboljšava njegovo dejstvo. Zahvaljuju..
2.468,10 RSD
Folna kiselina tabl 100x400mcg NATURAL WEALTH Za žene u reproduktivnom periodu.Pogodno za vegetarijance. Način uzimanja Uzimati jednu (1) tabletu dnevno, najbolje uz obrok. Dejstvo Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tokom trudnoće, normalnom stvaranju krvi, smanjenju umora ..
1.097,89 RSD
Ginkgo forte tbl 30 NATURAL WEALTH Ginkgo Forte™ preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i svima kojima su periferna cirkulacija..
1.632,69 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 43 (3 strana)