Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Natural Trainer

NATURAL TRAINER Cat tunjevina za odrasle mačke 300g Prebiotici prirodnog porekla, koji dolaze iz ekstrakta korena cikorije i pulpe repe, pomažu u ishrani i pravilnoj ravnoteži crevne mikrobiote. Suvi ekstrakt jabuke i poseban oblik vitamina C pomažu u sprečavanju stvaranja kamenca i kontrolišu zadah..
458,23 RSD
NATURAL TRAINER Dog sa govedinom i pirinčem za odrasle pse malih rasa 7kg Prirodna svojstva ekstrakta Iucca schidigera pomažu u smanjenju mirisa stolice, pomažući u ograničavanju fermentacije crevnih proteina. Prirodno revitalizujuće i regenerativno delovanje hranljivih sastojaka algi Spirulina, ..
5.028,24 RSD
NATURAL TRAINER Dog sa svežom piletinom za mlade pse velikih rasa 3kg Seme lana i bioaktivni peptidi kolagena pomažu u održavanju pravilnog funkcionisanja zglobova. Mešavina specifičnih sastojaka (autolizata kvasca, nukleotidi i Omega 3) i visoka koncentracija hranljivih sastojaka pogoduju uravnotež..
2.196,45 RSD
NATURAL TRAINER Dog sa svežom piletinom za štence i mlade pse srednjih rasa 12kg Specifična mešavina prebiotika sa ekstraktom cikorije pogoduje ishrani i pravilnom razvoju crevne mikrobiote. Mešavina specifičnih sastojaka (autolizata kvasca, nukleotidi i Omega 3) i visoka koncentracija hranljivih s..
6.618,90 RSD
NATURAL TRAINER Sensitive no gluten puppy & junior sa lososom za pse srednjih i velikih rasa 12kg Zahvaljujući omega-3 iz lanenog semena i algi, bosvellia serrata i magnezijuma pomaže u zbrinjavanju zglobova. Zbog nukleotida iz kvasca pomaže u jačanju prirodne odbrane. Njegova prilagođena formula k..
7.985,57 RSD
NATURAL TRAINER Sensitive no gluten sa lososom za štence i mlade pse malih rasa 2kg Zbog Iucca schidigera i prebiotika pomaže u smanjenju mirisa psećih fekalija. Zbog nukleotida iz kvasca pomaže u jačanju prirodne odbrane. Njegova prilagođena formula koja sadrži integralne žitarice, prebiotike i 10..
2.084,39 RSD
NATURAL TRAINER Sensitive no gluten sa lososom za odrasle pse malih rasa 7kg Zbog Iucca schidigera i prebiotika koji pomažu u smanjenju mirisa psećih fekalija. Zahvaljujući spirulinu, proteinima, mineralima i vitaminima koji pomažu u održavanju vitalnosti psa. Njegova prilagođena formula koja sadr..
5.173,44 RSD
NATURAL TRAINER Sensitive no gluten sa zečetinom za odrasle pse srednjih i velikih rasa 3kg Nutritivno kompletna hrana za kućne ljubimce formulisana sa jednim izvorom životinjskih proteina (zec), jednim ugljem hidrata (pirinač) i jednim izvorom biljnih masti (kukuruzno ulje). Zahvaljujući 100% pri..
2.669,84 RSD
NATURAL TRAINER Cat šunka za odrasle sterilisane mačke 1.5kg Pomaže u smanjenju efekata sterilizacije na težinu. Njegova prilagođena formula koja uključuje biljna vlakna, poput vlakana graška, i umereni nivo masti pomaže u smanjenju energetskog sadržaja u hrani. Prebiotici prirodnog porekla koji po..
2.007,70 RSD
NATURAL TRAINER Cat šunka za odrasle sterilisane mačke 300g Pomaže u smanjenju efekata sterilizacije na težinu. Njegova prilagođena formula koja uključuje biljna vlakna, poput vlakana graška, i umereni nivo masti pomaže u smanjenju energetskog sadržaja u hrani. Prebiotici prirodnog porekla koji poti..
499,82 RSD
NATURAL TRAINER Cat belo meso za odrasle sterilisane mačke 300g Pomaže u smanjenju efekata sterilizacije na težinu. Njegova prilagođena formula koja uključuje biljna vlakna, poput vlakana graška, i umereni nivo masti pomaže u smanjenju energetskog sadržaja u hrani. Prebiotici prirodnog porekla koji ..
499,82 RSD
NATURAL TRAINER Cat Exigent govedina 300g Pomaže u smanjenju efekata sterilizacije na težinu. Njegova prilagođena formula koja uključuje biljna vlakna, poput vlakana graška, i umereni nivo masti pomaže u smanjenju energetskog sadržaja u hrani. Prebiotici prirodnog porekla koji potiču od ekstrakta ko..
533,85 RSD
NATURAL TRAINER Cat Exigent plava riba 300g Prebiotici prirodnog porekla koji potiču od ekstrakta korena cikorije i pulpe repe pomažu u ishrani i pravilnoj ravnoteži crevne mikrobiote. Omega-3 i omega-6 masne kiseline, biotin i cink za zdravlje kože i lepotu dlake. Ekstrakti brusnice i korena cikori..
533,85 RSD
NATURAL TRAINER Cat govedina za odrasle mačke 1.5kg Prebiotici prirodnog porekla koji potiču od ekstrakta korena cikorije i pulpe repe pomažu u ishrani i pravilnoj ravnoteži crevne mikrobiote. Suvi ekstrakt jabuke i poseban oblik vitamina C pomažu u sprečavanju stvaranja kamenca i kontrolišu zadah ..
1.724,36 RSD
NATURAL TRAINER Cat hairball piletina za odrasle mačke 300g Pomaže u smanjenju stvaranja dlakavih kuglica. Njegova prilagođena formula sa visokim sadržajem određene vrste vlakana, kao što su ovsena vlakna, pospešuje izbacivanje otpadnih dlaka. Prebiotici prirodnog porekla koji potiču od ekstrakta ko..
594,72 RSD
NATURAL TRAINER Cat Kitten losos za mačiće 300g Zbog nukleotida iz kvasca koji pomažu u jačanju imunološkog sistema. Specifična prebiotička mešavina (MOS i inulin) pomaže u ishrani i pravilnoj ravnoteži crevne mikrobiote. Ekstrakti brusnice i korena cikorije prirodnog porekla i kontrolisani nivoi mi..
499,82 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 83 (6 strana)