Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Moller's

Brend: Moller's
Litozin Forte je dodatak ishrani koji se pravi posebnim postupkom iz plodova šipka bez semenki. Šipkov prah pomaže u održavanju zdravih i fleksibilnih zglobova. Bogat je vitaminom C, koji igra ulogu u proizvodnji kolagena za normalno funkcionisanje hrskavice i kostiju. Prirodni proizvod koji je b..
2.681,28 RSD
Brend: Moller's
MOLLERS Omega 3 Limun Jedna mala kašika (5ml) odgovara 600mg DHA i 400mg EPA (što odgovara oko 500g svežeg bakalara). Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHAu odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz ..
2.229,84 RSD
Brend: Moller's
MOLLERS Omega 3 Kids Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHAu odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Jedna mala kašika (5ml) dnevno •DHA doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju dec..
2.229,84 RSD
Brend: Moller's
MOLLER'S Omega 3 Jabuka Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHAu odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Jedna mala kašika (5ml) dnevno. •1,2 gprirodnih omega-3 masnih kiselina •EPA i..
2.229,84 RSD
Brend: Moller's
MOLLERS Total 28 Moller'sTotal složen je dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinacijup rirodnih omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao I vitamine, minerale I antioksidante. To su bitne stvari za pravilno funkcionisanje našeg organizma. Pomažu u održavanju dobrog zdravlja. Moller'sTota..
2.257,20 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)