Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Manoard

Brend: Manoard
MANOARD-EAU DE PARFUM 50ML DARK SPIRIT orijentalni cvetni miris za žene. Inspirisan je atletskim duhom, nadmetanjem i pobedom, a predstavlja modernu grčku boginju i evocira snagu, dinamičnost i osvajanje. Parfem DARK Spirit se otvara notama zelene mandarine, vodenog jasmina i đumbira. U srcu ovog pr..
646,08 RSD
Brend: Manoard
MANOARD-EAU DE PARFUM 50ML-FOR WOMAN je elegantan, opojan i dugotrajan parfem namenjen modernim ženama. Ovaj privlačni parfem se otvara svežim notama crne ribizle i kruške. U srcu ovog sofisticiranog i blistavog parfema su iris, jasmin i cvet pomorandže, dok se osnova sastoji od mešavine nota pačuli..
646,08 RSD
Brend: Manoard
MANOARD-EAU DE PARFUM 50ML-FOR WOMAN-SUNSET je strastven, romantičan i provokativan parfem namenjen mlađim ženama. Note ovog mirisa potiču od esencijalnih ulja mandarine, crvene pomorandže, đurđevka, belog mošusa, vanile, ružičastog grejpfruta i sivog ćilibara. Manoard-SUNSET je idealan izbor za pro..
646,08 RSD
Brend: Manoard
MANOARD-EAU DE PARFUM 50ML ZENOKA Ovaj seksipilni orijentalni miris je moćan koliko i senzualan. To je smela kombinacija tamnih i svetlih elemenata. Za ženu koja zna kada je dobro biti loš.  Inovativna i opojna kombinacija tuberoze i prženih bobica tonke, koja predstavlja dualnost karaktera. Cvetni ..
646,08 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)