Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

L’Oreal Professionnel

L’Oreal Professionnel B6 + Biotin Inforcer Conditioner: Regenerator za jačanje kose sa profesionalnom formulom prilagođenom kućnoj upotrebi. Proizvod pomaže jačanje vlasi uz pomoć vitamina B6 kao i biotina koji poboljšavaju strukturu vlasi i sprečavanju njeno lomljenje. Kosa se lako raščešljava, ne ..
2.187,50 RSD
Regenerator za ekstremno oštećenu vlas kojoj je potrebna jaka nega sa trenutnim efektom. Formula ovog proizvoda obogaćena je proteinima pšenice kao i ekstraktom mekinje zlatne kinoe koji površinski obnavljaju oštećenu kosu i daju joj zdravi sjaj. Regenerator je izuzetno kremaste teksture i ne otežav..
2.187,50 RSD
Pasta za stilizovanje kose pruža prirodan sjaj i oblikuje kosu sa suptilnim, fleksibilnim nivoom čvrstoće. Pokretljiva tekstura je jednostavna za nanošenje. Savršeno za kreiranje teksturisanih izgleda. Upotreba: Utrljajte malu količinu proizvoda na dlanove. Nanesite na mokru ili suvu kosu. Koristit..
1.850,00 RSD
Šampon koji pruža zaglađenost i sjaj posvetljenoj kosi. Profesionalna formula obogaćena ekstraktom acai bobica koji sadrži polifenole, pruža rezultat negovane, nahranjene i hidrirane kose. Šampon nežno uklanja nečistoće i naglašava multidimenzionalni sjaj na posvetljenoj kosi. Pomaže u nezi oštećene..
2.040,00 RSD
Profesionalna formula sa ekstraktom acai bobica koji sadrži polifenole. Šampon nežno čisti kosu, neguje je i naglašava multidimenzionalni sjaj blond nijansi kose. Upotreba: Ravnomerno naneti na vlažnu kosu. Zapeniti. Temeljno isprati. Nastaviti sa Blondifier negom za kosu ili maskom za kosu. U sluč..
1.720,00 RSD
Profesionalna formula obogaćena sa ekstraktom acai bobica koji sadrži polifenole. Maska naglašava višedimenzionalni sjaj blond kose. Kosa postaje trenutno sjajna, mekana i laka za raščešljavanje od korena do krajeva. Upotreba: Nanesite ravnomernu količinu na peškirom prosušenu kosu. Ostavite da del..
2.310,00 RSD
Formula za jačanje kose obogaćena vitaminom B6 i Biotinom za trenutno smanjenu lomljivost kose u intenzivnu negu. Kontinuiranim korišćenjem kosa je jača i otpornija. Instrumentalni test Inforcer: šampon + maska. Upotreba: Ravnomerno nanesite na opranu i peškirom prosušenu kosu. Ostavite 3 do 5 minu..
2.310,00 RSD
Formula za jačanje kose obogaćena vitaminom B6 i Biotinom za trenutno smanjenu lomljivost kose. Kontinuiranim korišćenjem kosa je jača, otpornija i lakša za raščešljavanje. Instrumentalni test Inforcer šampon + nega. Upotreba: Ravnomerno nanesite na opranu i peškirom prosušenu kosu. Isperite. U slu..
2.040,00 RSD
Profesionalna formula obogaćena Pro-Keratinom, hranljivim uljem kukuje i jagorčevine. Upotreba: Ravnomerno nanesite na mokru kosu. Zapenite. Isperite. U slučaju kontakta sa očima odmah tremeljno isperite. Prednosti: Kosa zaštićena od frizz efekta. Negovane i zaglađene vlasi. Zaštita od vlage i sja..
1.720,00 RSD
Obogaćeno hranljivim uljem jagorčevine pruža besprekoran sjaj: za dodatni sjaj i kontrolu nedisciplinovane kose. Upotreba: Nanesite na vlažnu kosu i oblikujte. Nanesite na osušenu kosu kako bi dobili kontrolu i dodatni sjaj. Bez ispiranja. Prednosti: Anti - friz efekat. Negovane i zaglađene vlasi...
2.150,00 RSD
Ovaj šampon će nežno očistiti Vašu kosu od nakupljenih nečistoća, ali će učiniti i da ona sija i izgleda zdravije. Aminokiseline koje su u njegovom sastavu utiču na to da kosa bude negovana, otporna na štetne uticaje i nežna. Specifična formula koja sadrži anti žute pigmente koristi se za neutraliza..
1.720,00 RSD
Profesionalna formula obogaćena resveratrolom, štiti boju kose od ispiranja i štiti vlas kose od oštećenja. Upotreba: Nakon šamponiranja sa Vitamino Color šamponom, naneti podjednako na opranu kosu, prosušenu peškirom. Raščešljati. Temeljno isprati. U slučaju kontakta sa očima, odmah ih temeljno is..
2.040,00 RSD
Sprej za podizanje kose od korena i teksturu. Profesionalna formula za podizanje kose od korena sadrži Intra-Cylane™ i HydraLight sastojak, za kosu punu volumena. Upotreba: Nanesite sekciju po sekciju od korena do krajeva na peškirom prosušenu kosu. Isfenirajte po običaju ili pustite da se kosa pri..
2.150,00 RSD
L’Oréal Professionnel Tecni.Art 6-fix je naš najjači sprej za fiksaciju. Suv sprej sa trostrukom difuzijom, za efekat fiksacije kose do 24 sata* I zaštitom od vlage. Sprej pruža dugotrajnu fiksaciju, brzo se suši na kosi i ne ukrućuje. Idealan proizvod ako želite da kosa bude na mestu i osigurana.Sa..
1.920,00 RSD
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Constructor je termo aktivni sprej za teksturu i fleksibilnu fiksaciju za izgled bujne, razbarušene kose i talasastih frizura. Upotreba: Naprskajte na suvu ili vlažnu kosu. Oblikujte ili prosušite toplotnim uređajem za kreiranje određenog oblika kose. Neće otežati ko..
1.920,00 RSD
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material je vosak-pasta za teksturu i fiksaciju. Idealan za fleksibilne i definisane izglede kratke kose, kao što su piksi, pompadur ili kratka razbarušena kosa. Upotreba: Nanesite malu količinu proizvoda na dlanove. Podjednako nanesite na kosu koja je prosuš..
1.920,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 59 (4 strana)