Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

FORTAN Dicalcium Phosphate 600g

Fortan Dicalcium Phosphate 600G
FORTAN Dicalcium Phosphate 600g
FORTAN Dicalcium Phosphate 600g FORTAN Dicalcium Phosphate je specijalno formulisana mineralna hrana sa kalcijumom i fosforom dizajnirana da optimizu..
2.060,73 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: Fortan
  • Šifra proizvoda: 046-003-02882
FORTAN Dicalcium Phosphate 600g

FORTAN Dicalcium Phosphate je specijalno formulisana mineralna hrana sa kalcijumom i fosforom dizajnirana da optimizuje negu kostiju i zuba.
Osigurava postojanje koncentracije kalcijuma i fosfora u krvotoku, što sprečava razgradnju koštane supstance.
U nezi trudnih pasa i neposredno nakon rođenja tokom proizvodnje mleka, a kako se štenad i mladi psi razvijaju, dodatne količine kalcijuma i fosfora udovoljavaju njihovim povećanim potrebama.
Dicalcium Phosphate sa velikom efikasnošću pretvara sirovi fosfor u prehrambeni fosfor.
Redovno hranjenje FORTAN Dicalcium Phosphate-om osigurava konstantan nivo kalcijuma i fosfora u krvi ljubimca. Odnos kalcijum-fosfor od oko 1,3 : 1 sprečava razgradnju koštanih ćelija.
Štenad, mladi psi, psi koji se doje i ženke koje doje zahtevaju veći nivo kalcijuma i fosfora u krvi. Ovi zahtevi mogu se nadoknaditi samo dodatnom hranom. Stoga je svakodnevno unošenje FORTAN Dicalcium Phosphate-a sa hranom za kućne ljubimce neophodno.
Hranjenje Kafortanom sa vitaminom D3 istovremeno optimizuje resorpciju kalcijuma i fosfora.
FORTAN Dicalcium Phosphate je jednokomponentni sastojak.

Kalcijum 29%, fosfor 22%, hlorid 0,09%.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Internet prodavnica www.oliva.rs kojom upravlja privredno društvo ADOC DOO, ogranak ADOC WS ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge D EXPRESS D.O.O. za inostranstvo.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.000,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.000,00 RSD dostava se naplaćuje 199,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.