Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Gimborn

Brend: Gimborn
Biokat's Micro fresh-grudvajući pesak 7 kg Biokat’s Micro Fresh je ekonomičan pesak za mačke, 1 litar Biokats Micro Fresh vezuje minimalno 3 litra tečnosti. Time je novi pesak iz kuće Gimborn vrlo ekonomičan i apsolutno potreban za sve koji paze na uštedu i kojima je važan kvalitet. Za Micro Fr..
1.306,80 RSD
Brend: Gimborn
Mačke su veoma osetljive na stresne situacije, poput poseta veterinaru, na  promene u okolnom okruženju. GimCat pasta protiv stresa sadrži sastojke koji se bore protiv stresa i olakšavaju život mačkama. Većina mačaka voli stabilnost. One su obično vrlo osetljive na stresne ili nove situacije ..
521,41 RSD
Brend: Gimborn
Pasta za mačiće GimCat podržava potrebe mladih mačaka od 6. nedelje života. Formula uravnoteženog rasta sadrži: 1. Optimalni odnos kalcijum / fosfor za podsticanje rasta i formiranje kostiju 2. 12 vitamina, elemenata u tragovima i minerala za podršku imunološkom sistemu 3. Linzirano ulje i riblj..
490,13 RSD
Brend: Gimborn
Gimborn Malt soft extra 50gr malt-soft ekstra profesionalna pasta sadrži inovativnu formulu koja pomaže u sprečavanju stvaranja loptica dlake. Kombinacija slada, lanenog ulja, celuloze i beta-glukana pomaže prirodnom izlučivanju progutane dlake. Malt pasta za mačke sprečava formiranje loptica dla..
264,38 RSD
Brend: Gimborn
Pelene imaju visoku moć upijanja i ne dozvoljavaju probijanje tečnosti može se koristiti kao podstava za transportne kutije pogodan za pse koji s oporavljaju od bolesti ili za pse starije dobi pogodan za štence koji još uvek nemaju higijenske navike..
1.215,00 RSD
Brend: Gimborn
GIMBORN PELENE LAVANDA 60×90 Pelene imaju visoku moć upijanja i ne dozvoljavaju probijanje tečnosti može se koristiti kao podstava za transportne kutije pogodan za pse koji s oporavljaju od bolesti ili za pse starije dobi pogodan za štence prilikom sticanja higijenskih navika..
1.344,80 RSD
Brend: Gimborn
Shinycat filet tuna+pumpkin 70 gr Zbog uravnotežene formule, kao i odsustva šećera, veštačkih boja, konzervansa i aroma, Gimborn  hrana za mačke je idealna za sve uzraste i rase. GimCat ShinyCat sadrži ukusne komade fileta bogate proteinima i pažljivo odabranim sastojcima za pripremu.  Zahvaljuj..
217,80 RSD
Brend: Gimborn
Shinycat fillet chicken+mango 70gr Mokra hrana za mačke su mekani komadi piletine sa komadićima manga. Upustvo za hranjenje: Mala mačka 1 konzerva, srednja mačka 2 konzerve, velika mačka 3 konzerve. Sastojci: piletina 47%, mango 4% i pirinač Hranljive vrednosti: protein 14%, mast 1%, sir..
199,99 RSD
Brend: Gimborn
GIMBORN Shinycat in jelly tuna+shrimps+malt 70 grZbog uravnotežene formule, kao i odsustva šećera, veštačkih boja, konzervansa i aroma, Gimborn hrana za mačke je idealna za sve uzraste i rase . GimCat ShinyCat sadrži ukusne komade filea bogate proteinima i  pažljivo odabranim sastojcima za pripremu..
199,99 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)