Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Gimborn

Brend: Gimborn
Biokat's Bianco 5 kg Biokat Bianco posip je napravljen od prirodne gline, prosečne granule, koji su meke i prijatna na delikatne šapa vaše mačke, dakle, da mačka ne podiže prašinu prilikom ulazka ili izlazka iz toaleta sa posipom. Biokat Bianco može se pohvaliti velikim kapacitetom vezivosti. Posip..
649,99 RSD
Brend: Gimborn
Biokat's Fresh-grudvajuć 5 kg Biokat White's posip je napravljen od prirodne gline, prosečne granule, koji su meke i prijatna na delikatne šapa vaše mačke, dakle, da mačka ne podiže prašinu prilikom ulazka ili izlazka iz toaleta sa posipom. Biokat White's može se pohvaliti velikim kapacitetom vez..
649,99 RSD
Brend: Gimborn
Biokat's Micro fresh-grudvajući pesak 7 kg Biokat’s Micro Fresh je ekonomičan pesak za mačke, 1 litar Biokats Micro Fresh vezuje minimalno 3 litra tečnosti. Time je novi pesak iz kuće Gimborn vrlo ekonomičan i apsolutno potreban za sve koji paze na uštedu i kojima je važan kvalitet. Za Micro Fr..
1.306,80 RSD
Brend: Gimborn
Biokats bianco extra 5kg Biokat White's posip je napravljen od prirodne gline, prosečne granule, koji su meke i prijatna na delikatne šape vaše mačke, dakle, da mačka ne podiže prašinu prilikom ulaska ili izlaska iz toaleta sa posipom. Biokat White's može se pohvaliti velikim kapacitetom vezivosti...
689,99 RSD
Brend: Gimborn
Mačke su veoma osetljive na stresne situacije, poput poseta veterinaru, na  promene u okolnom okruženju. GimCat pasta protiv stresa sadrži sastojke koji se bore protiv stresa i olakšavaju život mačkama. Većina mačaka voli stabilnost. One su obično vrlo osetljive na stresne ili nove situacije ..
521,41 RSD
Brend: Gimborn
Pasta za mačiće GimCat podržava potrebe mladih mačaka od 6. nedelje života. Formula uravnoteženog rasta sadrži: 1. Optimalni odnos kalcijum / fosfor za podsticanje rasta i formiranje kostiju 2. 12 vitamina, elemenata u tragovima i minerala za podršku imunološkom sistemu 3. Linzirano ulje i riblj..
490,13 RSD
Brend: Gimborn
Gimborn Malt soft extra 50gr malt-soft ekstra profesionalna pasta sadrži inovativnu formulu koja pomaže u sprečavanju stvaranja loptica dlake. Kombinacija slada, lanenog ulja, celuloze i beta-glukana pomaže prirodnom izlučivanju progutane dlake. Malt pasta za mačke sprečava formiranje loptica dla..
264,38 RSD
Brend: Gimborn
Gimborn Malt soft extra 50gr malt-soft ekstra profesionalna pasta sadrži inovativnu formulu koja pomaže u sprečavanju stvaranja loptica dlake. Kombinacija slada, lanenog ulja, celuloze i beta-glukana pomaže prirodnom izlučivanju progutane dlake. Malt pasta za mačke sprečava formiranje loptica dl..
486,00 RSD
Brend: Gimborn
GimCat Multivitaminska pasta za mačke je sjajan dodatak ishrani mačke. Pasta sadrži vitamine koji su izuzetno važni za zdravlje i dobrobit odraslih mačaka. Kombinacija vitamina, masnih kiselina i cinka obezbeđuje zdravo i sjajno krzno, oksigenaciju mozga, jak imuni sistem i antiinflamatorni efek..
479,99 RSD
Brend: Gimborn
GIMBORN Pelene za pse 60×90 Pelene za štenad su odličan izbor za brzu i efikasnu edukaciju. Pelene imaju visoku moć upijanja i ne dozvoljavaju probijanje tečnosti. Naučite štene da vrši nuždu na jednom mestu. Na željeno mesto namestite ram za pelene odnosno toalet za psa,postavite pelenu i naprska..
1.349,99 RSD
Brend: Gimborn
GIMBORN PELENE LAVANDA 60×60 Pelene imaju visoku moć upijanja i ne dozvoljavaju probijanje tečnosti može se koristiti kao podstava za transportne kutije pogodan za pse koji s oporavljaju od bolesti ili za pse starije dobi pogodan za štence koji još uvek nemaju higijenske navike..
879,99 RSD
Brend: Gimborn
GIMBORN PELENE LAVANDA 60×90 Pelene imaju visoku moć upijanja i ne dozvoljavaju probijanje tečnosti može se koristiti kao podstava za transportne kutije pogodan za pse koji s oporavljaju od bolesti ili za pse starije dobi pogodan za štence prilikom sticanja higijenskih navika..
1.344,80 RSD
Brend: Gimborn
Shinycat filet tuna+pumpkin 70 gr Zbog uravnotežene formule, kao i odsustva šećera, veštačkih boja, konzervansa i aroma, Gimborn  hrana za mačke je idealna za sve uzraste i rase. GimCat ShinyCat sadrži ukusne komade fileta bogate proteinima i pažljivo odabranim sastojcima za pripremu.  Zahvaljujuć..
217,80 RSD
Brend: Gimborn
Shinycat fillet chicken+mango 70gr Mokra hrana za mačke su mekani komadi piletine sa komadićima manga. Upustvo za hranjenje: Mala mačka 1 konzerva, srednja mačka 2 konzerve, velika mačka 3 konzerve. Sastojci: piletina 47%, mango 4% i pirinač Hranljive vrednosti: protein 14%, mast 1%, sir..
199,99 RSD
Brend: Gimborn
GIMBORN Shinycat in jelly tuna+shrimps+malt 70 grZbog uravnotežene formule, kao i odsustva šećera, veštačkih boja, konzervansa i aroma, Gimborn hrana za mačke je idealna za sve uzraste i rase . GimCat ShinyCat sadrži ukusne komade filea bogate proteinima i  pažljivo odabranim sastojcima za pripremu..
199,99 RSD
Brend: Gimborn
Tablete za mačke sa algobiotinom 425gr Zdrava užina. CimCat tablete sa algobiotinom su dokazana kombinacija prirodnih osnovnih sastojaka i posebna mešavina morskih algi i biotina (vitamin H). Visok sadržaj biotina daje krznu vaše mačke dodatni sjaj, intenzitet boje i glatkoću. Dopunska hrana za mač..
1.449,99 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)