Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Klorane

Brend: Klorane
KLORANE Božur šampon 400ml Umirenje iritacije, kod nadraženog vlasišta i svraba. Nanesite na mokru kosu, umasirajte, napravite penu i isperite. Božur je grmolika cvetnica poreklom iz Azije. Pripada porodici Paeoniaceae i tradicionalno se koristi zbog svojih umirujućih svojstava. Istraživači Kloran..
1.981,67 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Božur balzam 150ml Nanesite na vlasište, deo po deo, a zatim i na vrhove kose. Ostavite da deluje 2 do 3 minuta. Isperite. Klorane gel balzam sa božurom, pruža olakšanje kod nadražaja i osećaja nelagodnosti. Njegova hidratantna gel tekstura i formula sa uravnoteženim pH pomaže u održavanju..
1.666,28 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kamilica balzam 200ml Balzam sa kamilicom, za posvetljivanje i razmrsivanje, za prirodnu, posvetljenu ili ofarbanu plavu do svetlosmeđu kosu. Nakon upotrebe Klorane šampona sa kamilicom, peškirom osušite kosu i nanesite balzam. Raščešljajte, ostavite 2 do 3 minuta i isperite. U slučaju kon..
1.785,40 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kinin Runolist šampon 200ml Kinin/runolist šampon sa kininom i organskim runolistom kosi vraća snagu i vitalnost i sprečava opadanje kose. Ovaj visoko podnošljivi šampon stimuliše rast kose. 80% sastojaka prirodnog porekla.Odabrali smo koru kininovca, stabla poreklom iz Južne Amerike, jer ..
1.447,00 RSD
Brend: Klorane
KLORANE kinin Runolist balzam 200ml Balzam sa kininom i vitaminom B za jačanje i revitalizaciju kose, kod opadanja i proređivanja kose. Ispira se. Nakon upotrebe šampona, nanesite balzam na kosu i vlasište. Ostavite 2 do 3 minuta. Isperite. U slučaju kontakta sa očima, temeljno isperite. Kinin se..
1.889,63 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kinin Runolist šampon 400ml Kinin/runolist šampon sa kininom i organskim runolistom kosi vraća snagu i vitalnost i sprečava opadanje kose. Ovaj visoko podnošljivi šampon stimuliše rast kose. 80% sastojaka prirodnog porekla.Odabrali smo koru kininovca, stabla poreklom iz Južne Amerike, ..
1.981,67 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kopriva Suvi šampon tonirani 150 mlOvaj suvi šampon upija višak masnoće i pomaže u smanjenju učestalosti pranja kose zahvaljujući svojoj originalnoj formuli - mešavini ekstrakta koprive (koji ima dokazana svojstva kontrole zamaščivanja) i mikroniziranih prašaka, koji imaju snažno upijajuće d..
1.793,52 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kupasu šampon 200ml Cupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi. Šampon koji obnavlja vlasi sve do vrhova. Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Ide..
1.447,00 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kupasu balzam 200mlCupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi. Balzam koji obnavlja vlasi sve do vrhova.Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Idealan..
1.889,63 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Lan šampon 400ml Zahvaljujući laganoj formuli, Klorane šampon s vlaknima lana, bez silikona, čisti i razmsuje tanku, ravnu kosu bez otežavanja. Besprekorne teksture i zaštićena, kosa ima puni volumen, mekana je i lagana. Dermatološki testirano - bez silikona - bez parabena...
1.981,67 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Mango šampon 200ml Šampon sa mango puterom, hranjivost i hidratacija za suvu kosu. Nanesite na mokru kosu. Zapenite i zatim isperite. U slučaju kontakta sa očima, temeljno isperite. Mango, plod svetog stabla manga, poreklom iz Azije, tradicionalno se koristi zbog hranjivih osobina. Odabra..
1.447,00 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Mango balzam 200mlBalzam sa mangovim maslacem, hranljivost za suvu kosu, razmrsivanje.Nakon upotrebe Klorane šampona sa mango puterom, isperite kosu i iscedite višak vode. Nanesite manju količinu celom dužinom kose do vrhova. Ostavite 2 minuta, raščešljajte i isperite kosu.U slučaju kontakta..
1.889,63 RSD
Brend: Klorane
Šampon sa ekstraktom masline, za gustinu i vitalnost kod starenja kose.Nanesite na mokru kosu, zapenite pa isperite. U slučaju kontakta sa očima, temeljno isperite. Tokom vremena kosa postaje fragilna, ređa i gubi vitalnost.Vlasište postaje suvo i osetljivije na spoljašnji stres, vitalne funkcije s..
1.364,43 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Menta šampon 200ml Nežni šampon koji temeljno čisti i uklanja nečistoće s vlasišta i kose izloženih svakodnevnom onečišćenju, istovremeno poštujući ravnotežu vlasišta. Menta se vekovima unazad koristi širom sveta zbog svojih osvežavajućih i tonirajućih svojstava.Odabrana je vrsta Mentha aq..
1.364,43 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Revitalizirajući šampon sa ekstraktom citrusa 200ml Citrus, veličanstveno voće izvorno uzgajano na Mediteranu, tradicionalno se koristi zbog svojih tonizirajućih i pročišćavajućih svojstava. Istraživači Klorane laboratorija odabrali su vrstu Citrus medica L. zbog mekoće pulpe i njenih ener..
1.364,43 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Šampon sa kamilicom 400 ml Kamilica je višegodišnja biljka poreklom iz Evrope, a pripada porodici Asteraceae. Poznata je po svom posvetljujućem efektu na plavu kosu. Istraživači Klorane laboratorija odabrali su vrstu Matricaria recutita L. jer je bogata apigeninom, biljnim flavonoidom sa ..
1.867,97 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 21 (2 strana)