Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Klorane

Brend: Klorane
KLORANE Šampon za masnu kosu sa ekstraktom koprive 400ml Kopriva je evropska višegodišnja biljka iz porodice Urticaceae. Tradicionalno se upotrebljava kao adstringens (sredstvo koje steže) i okrepljujuće sredstvo. Istraživači Klorane laboratorija su odabrali vrstu Urtica dioica L. zbog visokog sadr..
2.038,52 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Božur šampon 400ml Umirenje iritacije, kod nadraženog vlasišta i svraba. Nanesite na mokru kosu, umasirajte, napravite penu i isperite. Božur je grmolika cvetnica poreklom iz Azije. Pripada porodici Paeoniaceae i tradicionalno se koristi zbog svojih umirujućih svojstava. Istraživači Kloran..
2.038,52 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Božur balzam 150ml Nanesite na vlasište, deo po deo, a zatim i na vrhove kose. Ostavite da deluje 2 do 3 minuta. Isperite. Klorane gel balzam sa božurom, pruža olakšanje kod nadražaja i osećaja nelagodnosti. Njegova hidratantna gel tekstura i formula sa uravnoteženim pH pomaže u održavanju..
1.666,28 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kinin Runolist šampon 200ml Kinin/runolist šampon sa kininom i organskim runolistom kosi vraća snagu i vitalnost i sprečava opadanje kose. Ovaj visoko podnošljivi šampon stimuliše rast kose. 80% sastojaka prirodnog porekla.Odabrali smo koru kininovca, stabla poreklom iz Južne Amerike, jer ..
1.447,00 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kinin Runolist šampon 400ml Kinin/runolist šampon sa kininom i organskim runolistom kosi vraća snagu i vitalnost i sprečava opadanje kose. Ovaj visoko podnošljivi šampon stimuliše rast kose. 80% sastojaka prirodnog porekla.Odabrali smo koru kininovca, stabla poreklom iz Južne Amerike, jer ..
2.042,58 RSD
Brend: Klorane
Rok trajanja: avgust 2024. Balzam sa kininom i vitaminom B za jačanje i revitalizaciju kose, kod opadanja i proređivanja kose. Ispira se. Nakon upotrebe šampona, nanesite balzam na kosu i vlasište. Ostavite 2 do 3 minuta. Isperite. U slučaju kontakta sa očima, temeljno isperite. Kinin se trad..
973,24 RSD 1.946,48 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kopriva Suvi šampon tonirani 150 mlOvaj suvi šampon upija višak masnoće i pomaže u smanjenju učestalosti pranja kose zahvaljujući svojoj originalnoj formuli - mešavini ekstrakta koprive (koji ima dokazana svojstva kontrole zamaščivanja) i mikroniziranih prašaka, koji imaju snažno upijajuće d..
1.793,52 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kupasu šampon 200ml Cupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi. Šampon koji obnavlja vlasi sve do vrhova. Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Ide..
1.447,00 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Kupasu balzam 200mlCupuaçu,Theobroma grandiflorum, uzgaja se u Amazoniji u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Bogati maslac iz semenki obnavlja i dubinski hrani vlasi. Balzam koji obnavlja vlasi sve do vrhova.Kosa je jača i lako se stilizuje, dugotrajnog je sjaja i mekoće. Idealan..
1.946,48 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Mango balzam 200mlBalzam sa mangovim maslacem, hranljivost za suvu kosu, razmrsivanje.Nakon upotrebe Klorane šampona sa mango puterom, isperite kosu i iscedite višak vode. Nanesite manju količinu celom dužinom kose do vrhova. Ostavite 2 minuta, raščešljajte i isperite kosu.U slučaju kontakta..
1.946,48 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Menta šampon 200ml Nežni šampon koji temeljno čisti i uklanja nečistoće s vlasišta i kose izloženih svakodnevnom onečišćenju, istovremeno poštujući ravnotežu vlasišta. Menta se vekovima unazad koristi širom sveta zbog svojih osvežavajućih i tonirajućih svojstava.Odabrana je vrsta Menth..
1.447,00 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Zob balzam 200ml Nakon upotrebe šampona sa zobenim mlekom, balzam nanesite duž vlasi i na vrhove. Ostavite 2 do 3 minuta. Isperite. U slučaju kontakta sa očima, temeljno isperite. Odabrana su isključivo zrela zrna zobi za ekstrakciju mleka bogatog ugljenim hidratima, mastima i vitaminima..
1.928,88 RSD
Brend: Klorane
KLORANE Zob suvi šampon tonirani 150ml Dobro protresite pre upotrebe i ravnomerno raspršite sa udaljenosti od 25cm, koncentrišući se na koren kose. Sačekajte 2 minuta, a zatim temeljno iščetkajte kosu. Klorane inovacija za tamnokose: brza i praktična primena, osvežava kosu između pranja, vraća vo..
1.793,52 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)