Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Josera

Brend: Josera
Josera Balance je hrana namenjena za starije, manje aktivne pse. Sadrži manju količinu proteina i masti. Protein iz školjki obezbeđuje zdrave zglobove, biotin zdravu kožu i lepo krzno. Lako svarljiva hrana prilagožena specifičnom metabolizmu starijih pasa. -      &nb..
5.695,87 RSD
Brend: Josera
JOSERA Bavaro Force 18kg Bavaro Dog Force je kompletno izbalansirana hrana za odlasle pse svih rasa i za štence u razvoju od 2 meseca starosti. Predstavlja osnovnu hranu za sve radne pse, koji su dosta aktivni i koji završavaju teške radne zadatke. Ova hrana za pse se dobija posebnim procesom proiz..
4.827,12 RSD
Brend: Josera
JOSERA Bavaro Work 18kg Bavaro Dog Work je kompletno izbalansirana hrana za odlasle pse svih rasa. Predstavlja osnovnu hranu za sve radne pse, koji su dosta i konstantno aktivni. Ova hrana za pse se dobija posebnim procesom proizvodnje tkz.”sušenjem”, tako da se na taj način čuvaju sve hranljive ..
4.402,54 RSD
Brend: Josera
JOSERA Catelux 10kg - Catelux je hrana namenjena odraslim mačkama. Sa ukusnom pačetinom i krompirom sadrži dodata dijetetska vlakna. Zbog toga je idealna hrana za izbirljive mačke koje su sklone stvaranju kuglica dlake. Pogodna za ishranu probirljivih mačaka. Kako sprečava nastanak kuglica dlake, iz..
6.074,72 RSD
Brend: Josera
JOSERA Catelux 15kg - Catelux je hrana namenjena odraslim mačkama. Sa ukusnom pačetinom i krompirom sadrži dodata dijetetska vlakna. Zbog toga je idealna hrana za izbirljive mačke koje su sklone stvaranju kuglica dlake. Pogodna za ishranu probirljivih mačaka. Kako sprečava nastanak kuglica dlake, iz..
7.962,46 RSD
Brend: Josera
JOSERA Culinesse 10kg - Josera Culinesse sa lososom je prava stvar za zahtevne somotne šapice. Zbog svoje izbalansirane formule, Culinesse se veoma lako vari i izuzetno je ukusna. * Uz delikatesni losos za prave gurmane. * Uz umereni sadržaj masti idealan za odrasle mačke (koje žive unutra i nap..
5.715,46 RSD
Brend: Josera
JOSERA Culinesse 15kg - Josera Culinesse sa lososom je prava stvar za zahtevne somotne šapice. Zbog svoje izbalansirane formule, Culinesse se veoma lako vari i izuzetno je ukusna. * Uz delikatesni losos za prave gurmane. * Uz umereni sadržaj masti idealan za odrasle mačke (koje žive unutra i napolj..
7.436,64 RSD
Brend: Josera
JOSERA Daily cat 10kg pogodna je za svakodnevnu ishranu mačaka koje žive u kući i napolju, i koje su osetljive na žitarice, pa radije biraju ukusnu živinu u ishrani. Josera Hrana za mačke DailiyCat je granulirana hrana namenjena odraslim mačkama. Pogodna je kako za mačke koje žive u kući, tako ..
5.702,40 RSD
Brend: Josera
Josera Suva hrana Ente-Kartoffel  Adult Kompletna hrana za odrasle pse. Sa 25% sušenog pačijeg mesa (odgovara oko 85 g svežeg mesa na 100 g suve hrane). Sa vrednim masnim kiselinama i biotinom za zdravu kožu i sjajnu dlaku. Analitički sastojci: protein % 24,0,  sad..
7.605,65 RSD
Brend: Josera
JOSERA Festival 15kg Josera Festival je hrana namenjena odraslim izbirljivim psima. Hrana je bazirana na lososu i pirinču sa dodatkom sosa u prahu. Kada se hrana natopi vodom sos je rastvara i stvara neodoljivo ukusan obrok za pse. -          Optimalan odnos  Omega 3 i Omega 6 masnih koselina, vit..
6.518,89 RSD
Brend: Josera
JOSERA High Energy 15kg Josera High Energy je namenjena izizetno aktivnim psima. Bazirana na mesu losola i živine obezbežuje snagu i izdržljivost. Visoko energetska hrana sa optimalnim odnosom proteina i vitamina. Poboljšava performanse sportskih i radnih pasa obezbeđujući im dovoljnu količinu ener..
6.113,91 RSD
Brend: Josera
Ukusni kroketi oplemenjeni pačetinom i ribom. Kompletna ishrana za manje aktivne, odrasle mačke Sveobuhvatna balansirana ishrana sa svim važnim hranljivim sastojcima uz dokazan JOSERA kvalitet Podjednako odgovara za mačke koje žive napolju i unutra Bez dodatih veštačkih boja, ukusa i konze..
3.124,89 RSD
Brend: Josera
Kompletna hrana za odrasle mačke. Korišćenjem ove ukusne hrane za mačke pružate svojoj mački hranljivo izbalansiranu ishranu. Izuzetni hranljivi sastojci i kontrolisan proces proizvodnje kao rezultat daju kompletnu hranu u kojoj će uživati svaka mačka. Sastav: Žitarice, meso i mesni nusproizvo..
3.011,23 RSD
Brend: Josera
JOSERA Josicat govedina 18kg - Suva hrana Josera Josicat Govedina Premium Kompletna hrana za odrasle mačke Korišćenjem ove ukusne hrane za mačke pružate svojoj mački hranljivo izbalansiranu ishranu. Izuzetni hranljivi sastojci i kontrolisan proces proizvodnje kao rezultat daju kompletnu hranu u ko..
5.094,93 RSD
Brend: Josera
JOSERA Josicat Pačetina&Riba 18kg - Ukusni kroketi oplemenjeni pačetinom i ribom Kompletna ishrana za manje aktivne, odrasle mačke Sveobuhvatna balansirana ishrana sa svim važnim hranljivim sastojcima uz dokazan JOSERA kvalitet Podjednako odgovara za mačke koje žive napolju i unutra Bez dodat..
5.212,50 RSD
Brend: Josera
* Ukusni kroketi oplemenjeni sa delikatnim mesom živine.* Kompletna ishrana za manje aktivne, odrasle mačke. * Sveobuhvatna balansirana ishrana sa svim važnim hranljivim sastojcima uz dokazan Josera kvalitet. * Podjednako odgovara za mačke koje žive napolju i unutra. * Bez dodatih veštačkih boja,..
3.011,23 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)