Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Innventa

Brend: Innventa
D-MANOZINN prašak je jedinstvena formulacija D-manoze, vitamina C i cinka. Namenjen je za lečenje urinarnih infekcija koje izaziva Escherichia coli. Ublažava tegobe kao što su bol, svrab, peckanje, otežano i učestalo mokrenje. Delovanje Molekuli D-manoze vezuju E. coli kada urin postane zasićen ba..
3.321,22 RSD
Brend: Innventa
D-manozinn kesice su jedinstvena formulacija D-manoze, vitamina C i cinka. Namenjen je za lečenje urinarnih infekcija koje izaziva Escherichia coli. Ublažava tegobe kao što su bol, svrab, peckanje, otežano i učestalo mokrenje. Delovanje Molekuli D-manoze vezuju E. coli kada urin postane zasićen ba..
1.112,41 RSD
Brend: Innventa
U sastavu Serapinna je serapeptidaza koja ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Koristi se kod različitih povreda (uganuće, iščašenje) i otoka, za koštano-zglobni sistem, mišićni i reproduktivni posle hirurš..
2.141,38 RSD
Brend: Innventa
U sastavu Serapinna forte je serapeptidaza koja ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Koristi se kod različitih povreda (uganuće, iščašenje) i otoka, za koštano-zglobni sistem, mišićni i reproduktivni posle h..
1.103,72 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)