Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Humana

Brend: Humana
Čaj dojilje i trudnice 200g HUMANA Humana čaj za dojilje (namenjen majkama koje doje svoje bebe) predstavlja izbalansiranu mešavinu biljnih ekstrakata i voća. Humana čaj za dojilje ima blagi galaktoreični efekat (povećava stvaranje i lučenje mleka). Čaj je u obliku granulata. Humana čaj za doj..
887,83 RSD
Brend: Humana
HUMANA Mleko junior 4 MP 650g Humana mleko Junior 4 MP 650g je mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima za uzrast posle 18. meseca. Humana 4 Junior MyPack je mleko obogaćeno vitaminima i mineralima namenjeno ishrani male dece posle 18. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 3 My..
2.448,72 RSD
Brend: Humana
HUMANA 1 My pack 800g Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Pogodna za ishranu odojčadi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Sa GOS (..
2.927,52 RSD
Brend: Humana
HUMANA 1 PB 600g Humana 1 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je prilagođena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih 6 meseci života. Dojenje je najbolje za vaše dete, ali ako to nije iz nekog razloga moguće, vaš izbor može da bude Humana mleko. Hum..
1.797,12 RSD
Brend: Humana
HUMANA 2 My pack 800g Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mle..
2.927,52 RSD
Brend: Humana
HUMANA 3 Junior my pack 650g Humana mleko Junior 3 MP 650g je mleko za decu obogaćeno vitaminima i mineralima za uzrast posle 12. meseca Humana 3 Junior MyPack je mleko obogaćeno vitaminima i mineralima namenjeno ishrani male dece posle 12. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle Humana 2 ..
2.448,72 RSD
Brend: Humana
HUMANA AR 400g-kutija  Humana AR  (anti-regurgitaciona formula) je specijalna mlečna formula za potrebe ishrane kod povećanog vraćanja želudačnog sadržaja (regurgitacije tj. bljuckanja). Može koristiti od rođenja, kao dopunska hrana uz dojenje ili drugu mlečnu formulu ili kao jedini mlečni obrok k..
1.876,90 RSD
Brend: Humana
HUMANA HN PB 300g  Humana HN je mlečna formula za osnovnu ili dodatnu ishranu u slučaju dijareja, kod odojčadi (dispepsija), dece i odraslih.  Može se pripremati u flašici (za piće), ili kao kaša (za jelo), u zavisnosti od uzrasta i potreba. Sadrži pektinska vlakna iz banane, koja pozitivno utiču..
1.065,67 RSD
Brend: Humana
Laku noć 600g HUMANA Prelazna mlečna formula za ishranu odojčadi starije od 6 meseci. Posebno je pogodna za upotrebu kao večernji obrok u sklopu raznovrsne ishrane i to kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili nakon upotrebe početne formule.Humana mleko za laku noć..
2.050,63 RSD
Brend: Humana
Mleko 2 PB 600 g HUMANA Sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Humana 2 može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni ml..
1.797,12 RSD
Brend: Humana
Mleko Sl 500g HUMANA Specijalna formula na bazi soje bez mleka za odojčad i malu decu koja su intolerantna na proteine i/ili laktozu iz mleka. Humana SL se može koristiti od rođenja kao jedina početna formula za ishranu odojčadi do 6 meseci starosti ili kao deo raznovrsne ishrane kod odojčadi stari..
1.417,25 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)