Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Guam

Brend: Guam
Mešavina alge Guam, morske soli i eteričnih ulja osnovni je sastav ovog posebnog proizvoda za piling – masažu tela. Učvršćuje, revitalizuje i daje koži trenutni osećaj zategnutosti uz istovremeni efekat opuštanja. Način upotrebe: Na mokru kožu celog tela naneti Guam Alga Scrub kružnim pokretim..
992,00 RSD
Brend: Guam
Guam Stik je namenjen protiv celulita: jednostavan, praktičan preparat baziran na čuvenim Guam anticelulit kremama. Stik ima toplo-hladni efekat koji snažno stimuliše mikrocirkulaciju kože. Dok lako klizi po koži, njegova formula obezbeđuje brzu apsorpciju aktivnih supstanci, pa zahteva jako malo vr..
2.951,00 RSD
Brend: Guam
Aktivni sastojci ove kreme pažljivo su odabrani iz okeanskih algi i kombinovani s ekstraktom breze, divljeg kestena, lavande i limuna, a sve s ciljem da dubinski deluje protiv celulita, masnih naslaga i nabiranja kože. Krema je vrlo pogodna za masažu pa je zato vrlo pogodna i za profesionalnu primen..
3.218,00 RSD
Brend: Guam
Guam blato hladno najčešće se primenjuje na koži koja je osetljiva i ima proširene vene i kapilare, ali se može koristiti i na normalnoj koži u slučaju da se radije odlučujete za hladan tretman.Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja. Nacin upotrebe: Pre upotrebe blato dobro promešati, te u..
8.076,00 RSD
Brend: Guam
Guam hladno blato namenjeno je koži koja je osetljiva i ima proširene vene i kapilare, ali se može koristiti i na normalnoj koži u slučaju da se radije odlučujete za hladan tretman.Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja. Nacin upotrebe: Pre upotrebe blato dobro promešati, te umasirati u sr..
5.793,00 RSD
Brend: Guam
Guam Blato Rapido je proizvod prirodnog porekla sa visokim koncentracijama algi, crnog turmalina, gline, divljeg kestena, bršljana i eteričnih ulja žalfije i limuna. Brzo delovanje ovog proizvoda omogućuje gubitak 25% masnoće i celulita za samo tri nedelje, a koži tela vraća tonus i čvrstinu. *FIR ..
5.954,00 RSD
Brend: Guam
Proizvod se koristi za eliminaciju masnih naslaga, takođe sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, eteričnih ulja i trava. Blato ima trostruko dejstvo: Sprečava zadržavanje vode u organizmu, posebno u zoni stomaka i struka Redukuje masne jastučiće i postepeno poboljšava figure. Koži celog tela daje ..
8.076,00 RSD
Brend: Guam
Guam blato za mršavljenje za stomak koristi se za eliminaciju masnih naslaga, takođe sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, eteričnih ulja i trava. Blato ima trostruko dejstvo: · Sprečava zadržavanje vode u organizmu, posebno u zoni stomaka i struka. · Redukuje masne jastučiće i postepeno poboljša..
5.793,00 RSD
Brend: Guam
Guam blato od algi predstavlja najefikasniji tretman protiv celulita koji se primenjuje svaki treći dan. Visoke koncentracije algi Guam, gline i eteričnih ulja deluju na najtvrdokorniji celulit i posle desetak tretmana eliminišu više centimetara celulita. Rezlutati su vidljivi već posle prvog tretam..
8.076,00 RSD
Brend: Guam
Guam blato od algi predstavlja najefikasniji tretman protiv celulita koji se primenjuje svaki treći dan. Visoke koncentracije algi Guam, gline i eteričnih ulja deluju na najtvrdokorniji celulit i posle desetak tretmana eliminišu više centimetara celulita. Rezlutati su vidljivi već posle prvog treta..
5.793,00 RSD
Brend: Guam
Guam Britannia Dren Te Verde sa ukusom zelenog čaja omogućuje eliminisanje toksina kao i suvišne tečnosti iz organizma. Delovanje: Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih tvari, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se a..
4.077,00 RSD
Brend: Guam
Fango krema ima praktičnu i brzu primenu i višestruko dejstvo na celulit. Zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na: smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm (rezultati dobijeni nakon tretmana od mesec dana), sprečava zadržavanje vode u tkivima, smanjuje masne jastučiće vraćajući koži svežinu..
3.701,00 RSD
Brend: Guam
Fango krema FIR redukuje nesavršenosti izazvane celulitom, takodje poseduje praktičnu i brzu primenu. Zahvaljujući svojstvima GUAM r  algi u kombinaciji sa crnim turmalinom I plemenitim biljnim fitokompleksima (alge, glina, slez, bršljen, centella, divlji kesten, breza, kofein, vitamin E I eterična ..
4.559,00 RSD
Brend: Guam
Fango krema za stomak FIR odlikuje se brzom i praktičnom primenom, a redukuje nesavršenosti izazvane taloženjem masnih naslaga na području stomaka/struka. Zahvaljujući svojstvima GUAM algi u kombinaciji sa fino usitnjenim crnim turmalinom i plemenitim biljnim fitokompleksima za mršavljenje (gorka po..
2.895,00 RSD
Brend: Guam
Proizvod nove generacije koji pretvara spavanje u kozmetički tretman. Buduci da poseduje visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, odlična je alternativa tretmanu sa blatima. Stimuliše mikrocirkulaciju kožnog tkiva, vrši eliminaciju toksina, ima drenažno dejstvo i sprečava akumulaciju masnih naslaga...
7.320,00 RSD
Brend: Guam
Gel sadrzi biljne ekstrakte i okeanske alge, a koristi se kao idealna kombinacija nakon upotrebe toplog blata od algi za intenzivno skidanje celulita. Gel se koristi za teže oblike celulita, a formulisan je da pojačano hrani kožu i daje joj osećaj čvrstoće. Nije namenjen za kožu koja ima izražene pr..
3.782,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 24 (2 strana)