Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Guam

Brend: Guam
Guam blato od algi predstavlja najefikasniji tretman protiv celulita koji se primenjuje svaki treći dan. Visoke koncentracije algi Guam, gline i eteričnih ulja deluju na najtvrdokorniji celulit i posle desetak tretmana eliminišu više centimetara celulita. Rezlutati su vidljivi već posle prvog tretam..
5.793,00 RSD
Brend: Guam
Fango krema ima praktičnu i brzu primenu i višestruko dejstvo na celulit. Zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na: smanjenje najtvrdokornijeg celulita za 2,7 cm (rezultati dobijeni nakon tretmana od mesec dana), sprečava zadržavanje vode u tkivima, smanjuje masne jastučiće vraćajući koži svežinu..
3.701,00 RSD
Brend: Guam
Fango krema za stomak FIR odlikuje se brzom i praktičnom primenom, a redukuje nesavršenosti izazvane taloženjem masnih naslaga na području stomaka/struka. Zahvaljujući svojstvima GUAM algi u kombinaciji sa fino usitnjenim crnim turmalinom i plemenitim biljnim fitokompleksima za mršavljenje (gorka po..
2.895,00 RSD
Brend: Guam
Guam krema deluje preventivno, ali i uspešno rešava problem već postojećih strija. Način primene: Krema se može koristiti nakon tretmana s blatom od algi GUAM ili samostalno. Kod samostalne primene nanosi se jednom do dva puta dnevno tokom tri nedelje, zavisno od toga da li se radi o prevenciji ili..
3.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)