Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Gorila Protein

GORILA PROTEIN Proteinski namaz čokolada 375g Gorila proteinski namazi sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili pos..
914,40 RSD
GORILA PROTEIN Biljni protein čokolada 640g Gorila Biljni proteini sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. ..
2.302,56 RSD
GORILA PROTEIN Biljni protein kapućino 640g Gorila Biljni proteini sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. ..
2.302,56 RSD
GORILA PROTEIN Biljni proteini kokos 640g Gorila Biljni proteini sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. ..
2.302,56 RSD
GORILA PROTEIN Proteinska kaša čokolada 640g Gorila proteinske kaše sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste...
1.425,60 RSD
GORILA PROTEIN Proteinska kaša kapućino 640gGorila proteinske kaše sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. ..
1.425,60 RSD
GORILA PROTEIN Proteinska kaša kapućino 80gGorila proteinske kaše sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. O..
256,32 RSD
KRAĆI ROK TRAJANJA - JUN 2022 Gorila proteinske kaše sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. Osnovu proizv..
1.425,60 RSD
GORILA PROTEIN Proteinska kaša kokos 80g Gorila proteinske kaše sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste. Os..
256,32 RSD
GORILA PROTEIN Proteinski namaz kokos 375g Gorila proteinski namazi sadrže proteine koji su 100% biljnog porekla – izolovani su iz graška. Namenjeni su svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina. Takođe su odličan izvor proteina za sve koji su na posebnim režimima ishrane, ili poste...
914,40 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)