Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Galenika

Brend: Galenika
Beviplex B tablete sadrže kombinaciju vitamina B grupe. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. U fazi rasta i razvoja, kao i povećanog umnog rada u školskom uzrastu, a i za bolji imunitet i pripremu organizma za odbranu od virusa i prehlade, d..
363,17 RSD
Brend: Galenika
Chymoral tablete predstavljaju dodatni izvor proteolitičkih enzima u ishrani. Njihova osnovna uloga je smanjenje otoka i krvnih podliva, ili se daju kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti. Delovanje Tripsin i himotripsin imaju specifičnu katalitičku aktivnost endopeptidaza i esteraza. Po d..
838,08 RSD
Brend: Galenika
Digestal tbl 20 GALENIKA Digestal je dodatak ishrani koji sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim..
698,40 RSD
Brend: Galenika
Folna kiselina je vitamin B grupe neophodan za stvaranje i održavanje novih ćelija. To je naročito značajno u periodu brzog deljenja, rasta i metabolizma u trudnoći i tokom dojenja kada je povećana potreba, ali i rizik od nedostatka folne kiseline. Za pravilno formiranje, rast i razvoj embriona još ..
579,67 RSD
Brend: Galenika
Oligovit vitaminski sirup za decu je dijetetski preparat namenjen deci u periodu rasta i razvoja kada imaju povećane potrebe za vitaminima. Sadrži devet vitamina potrebnih za odvijanje različitih metaboličkih i biohemijskih procesa u organizmu. Može se uzimati kod nepravilne i neredovne ishrane, zat..
663,48 RSD
Brend: Galenika
Gingival gel koristi se za masažu desni, kao pomoćno sredstvo za održavanje i podržavanje rezultata koje je postigao stomatolog, sprovodeći standarnu (konzervativnu) terapiju kod pacijenata sa izraženim znacima zapaljenja desni, nastalih zbog gingivitisa, paradontopatije, naslaga kamenca i drugih uz..
446,98 RSD
Brend: Galenika
Hrom je esencijalni mineral, spada u mikroelemente jer se u organizmu nalazi u maloj količini i neophodan je za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Preporučuje se za ubrzavanje metaboličkih procesa, reguliše nivo glukoze i holesterola u krvi. Koristi se kod posebnih fizioloških stanja vez..
460,94 RSD
Brend: Galenika
Dodatak ishrani sa cinkom i vitaminom C. Preporučuje se uzimanje kapsula Oligogal® Zn + vitamin C odmah na početku kijavice ili prehlade čime može da se ublaži njihova jačina i trajanje, ojača otpornost i poboljša imunitet. Delovanje Cink ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzim..
607,61 RSD
Brend: Galenika
Opis Oligovit tablete su kombinacija 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala. Oligovit podmiruje povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani (jednolična ishrana, dijeta, alkoholizam). Vitamini i minerali koji ulaze u sastav Oligovita su neophodn..
907,92 RSD
Brend: Galenika
Pantenol krem koristi se za ubrzanje zarastanja povreda kože: ogrebotina, oderotina, blažih opekotina, ublažavanje tegoba nastalih usled prekomernog sunčanja, trenja ili pritiska na kožu, ublažavanje svraba, crvenila, peckanja i bola kod alergijskih promena na koži, negu i sprečavanje pucanja bradav..
384,12 RSD
Brend: Galenika
Pantenol mast koristi se za ubrzanje zarastanja povreda kože: ogrebotina, oderotina, blažih opekotina, ublažavanje tegoba nastalih usled prekomernog sunčanja, trenja ili pritiska na kožu, ublažavanje svraba, crvenila, peckanja i bola kod alergijskih promena na koži, negu i sprečavanje pucanja bradav..
384,12 RSD
Brend: Galenika
Pantenol rastvor je preparat na bazi pantenola za ispiranje i oblaganje povreda i zapaljenja na koži i sluzokoži. Pomaže u tretmanu oštećene kose, ubrzava rast kose i vraća joj vlažnost i sjaj. Delovanje Aktivni princip Pantenol rastvora je dekspantenol koji se u našem organizmu transformiše u..
412,06 RSD
Brend: Galenika
Vitamin E je najvažniji sastojak antioksidantnog sistema ljudskog organizma. Kao vitamin rastvorljiv u masti nagomilava se u ćelijskim opnama, česticama lipoproteina u krvotoku i u masnom tkivu. Izuzetno brzo se vezuje za slobodne radikale, učestvuje u njihovom gašenju i sprečava nastanak novih slob..
621,58 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)