Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Eveline

Brend: Eveline
Eveline Cosmetics Food Hair Aroma Coffee Shampoo: Šampon za negu slabe i kose sklone opadanju. Ako ste suočeni sa problemom opadanja kose, ili rastom kose koja je slaba i tanka, izbor adekvatnih proizvoda koji će pospešiti rast ne mora da bude komplikovan. Prirodni ekstrakt kafe koji se nalazi u ovo..
490,77 RSD
Brend: Eveline
Eveline Cosmetics Food Hair Aroma Coffee Hair Mask 500ml Maska za negu slabe i kose sklone opadanju. Ako ste suočeni sa problemom opadanja kose, ili rastom kose koja je slaba i tanka, izbor adekvatnih proizvoda koji će pospešiti rast ne mora da bude komplikovan. Prirodni ekstrakt kafe koji se nalaz..
746,87 RSD
Brend: Eveline
Eveline Cosmetics Food Hair Banana Care Shampoo: Šampon za kosu za negu farbane kose. Sadrži ekstrakte banane, papaje i avokada i predstavlja pravu koncentrovanu negu za bojenu kosu. Njegova kremasta tekstura i aktivni negujući sastojci čuvaju pigmente i pomažu duže očuvanje boje. Ekstrakt avokada n..
490,77 RSD
Brend: Eveline
Eveline Cosmetics Food Hair Banana Care Hair Mask 500ml Maska za negu farbane kose. Sadrži ekstrakte banane, papaje i avokada i predstavlja pravu intenzivnu negu za bojenu kosu. Njena kremasta formula i aktivni negujući sastojci čuvaju pigmente i pomažu duže očuvanje boje. Ekstrakt avokada na površ..
746,87 RSD
Brend: Eveline
Šampon za kosu sa kokosovim uljem. Namenjen je korišćenju na suvoj i krtoj kosi kojoj je potrebna hranljiva dubinska nega i detaljno čišćenje. Efikasni aktivni sastojci poboljšavaju stanje kose i neguju vlas. Sadrži ekstrakte marakuje i ulje makadamije i kokosa. Kokosovo ulje hidrira kosu, ulje maka..
412,68 RSD
Brend: Eveline
Eveline Cosmetics Food Hair Sweet Coconut Hair Mask 500ml Maska za kosu sa kokosovim uljem. Namenjena je korišćenju na suvoj i krtoj kosi kojoj je potrebna hranljiva dubinska nega. Efikasni aktivni sastojci poboljšavaju stanje kose i neguju vlas. Sadrži ekstrakte marakuje i ulje makadamije i kokosa..
746,87 RSD
Brend: Eveline
Eveline Exclusive Snake Luxury Intensely Restoring Cream Concentrate: Krema za veoma zrelu kožu koja se može koristiti i za dan i veče. Ovo je luksuzna nega za lice koja objedinjuje u sebi anti-age negu i intezivne hidrirajuće komponente koje pomažu da se koži vrati mladalački izgled i sjaj. Inovati..
1.126,78 RSD
Brend: Eveline
Eveline Royal Caviar Therapy 40+ 50ml Krema za lice za zrelu, suvu i osetljivu kožu. Ova nega prilagođena je potrebama izuzetno zrele kože sa dubokim izraženim borama. U njenom se sastavu ističe Neo-Dna kompleks koji stimuliše oporavak ćelija i stvaranje novih čime se dobija efekat podmlađivanja. K..
1.118,00 RSD
Brend: Eveline
Nega ruku je važna podjednako kao i nega lica i ostatka vašeg tela. Ruke su često izložene različitim uslovima sredine u kojima se nalazimo i svojevrsnom stresu koji itekako može ostaviti posledice po njih. Ruke koje se često peru i stalno izlažu dejstvu agresivnih čistača sklone su isušivanju i puc..
235,06 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)