Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

ESI

Brend: ESI
Aloe Vera sok 1L BGB ESI Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharid..
1.584,00 RSD
Brend: ESI
Aloe Vera sok 500ml BGB ESI Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisahari..
892,80 RSD
Brend: ESI
Aloe Vera sok sa borovnicom 1L BGB ESI Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala,..
1.584,00 RSD
Brend: ESI
Aloe Vera sok+ Noni 1L BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani - sok na bazi soka od aloje i nonija. Dve biljke sa sinergijskim dejstvom, pripremljene u najdelikatnijem postuku koji omogućava prirodnim komponentama biljaka da ostanu nepromenjene, pružajući na taj način maksimalno prirodno dejstvo. Proiz..
1.749,60 RSD
Brend: ESI
Dijetetski dodatak ishrani na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita. Proizvod ne sadrži: gluten i GMO. Proizvod je pogodan za veganski način ishrane...
720,00 RSD
Brend: ESI
Beauty drink sa tečnim KOLAGENOM koji briše godine sa vašeg lica! Revolucionarni proizvod koji pruža vašoj koži antiejdžing negu iznutra, zateže kožu, smanjuje dubinu bora i sprečava nastanak novih. BIOCOLLAGENIX LIFT sadrži ultravisoku koncentraciju najčistijeg kolagena, koncentrat hijalurons..
3.024,00 RSD
Brend: ESI
Proizvod Biocollagenix Lift, tablete je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentarcije. Kolagen koži daje tonus, elastičnost i otpornost prema nastanku bora. Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zu..
1.728,00 RSD
Brend: ESI
Citrolinea Max 40 tbl BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju. Ovaj preparat ima termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam i pospešuje eliminaciju ..
936,00 RSD
Brend: ESI
Digestivaid active tbl 45 BGB ESI DIGESTIVAID Active sadrži proteolitičke enzime ananasa, papaje i fermentisanog pirinča, artičoku, anis, kumin, đumbir i komorač.Ovi aktivni sastojci stimulišu varenje hrane i otklanjaju tegobe dispepsije.Stimulišu peristaltiku creva, eliminišu mučninu, nadutosti i ..
720,00 RSD
Brend: ESI
Digestivaid No Acid 60 tbl BGB ESI Digestiaid No Acid (oriblete) donosi brzo olakšanje kod gorušice i želudačnih poremećaja uzrokovanih viškom kiseline.Dijetetski suplement sa fosilnim koralom, kalcijumom karbonatom i bioaktivnim sastojcima - ekstraktom likviricije (sladića), plodom papaje i pektin..
799,20 RSD
Brend: ESI
Diurerbe forte 40 tbl BGB ESI DIURERBE FORTE tablete su dodatak ishrani koji se preporučuje: - za lakšu eliminaciju celulita i nakon kriolipolize i ultrazvučne kavitacije - tokom dijeta za mršavljenje - kod oticanja tela i osećaja težine - kod čestog konzumiranja brze hrane i slanih jela - t..
820,80 RSD
Brend: ESI
Echinaid bezalkoholne kapi 50ml BGB ESI Kapi sa ekstraktom ehinacee je dijetetski dodatak ishrani pogodan za jačanje imuniteta i kao pomoć kod prvih simptoma prehlade za odrasle i decu stariju od 12 godina. Sa ukusom šumskog voća. Ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO. Proizvod je pogo..
489,60 RSD
Brend: ESI
Echinaid kapsule koriste se za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 12 godina. Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia u kombinaciji čine ove kapsule izuzetno efikasnim kod prvih simptoma prehlade, bronhitisa, sinuzitisa i zapaljenja uha, kao i kod hroničnih infekcija uzrokovanih herpeso..
590,40 RSD
Brend: ESI
Echinaid kapsule koriste se za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 12 godina. Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia u kombinaciji čine ove kapsule izuzetno efikasnim kod prvih simptoma prehlade, bronhitisa, sinuzitisa i zapaljenja uha, kao i kod hroničnih infekcija uzrokovanih herpeso..
792,00 RSD
Brend: ESI
Erbaven fresh gel je kozmetički preparat koji se preporučuje osobama sa problemima proširenih vena koje prati osećaj umornih i teških nogu. Problem se javlja usled dugotrajnog sedenja i stajanja. Preparat poboljšava perifernu cirkulaciju, smanjuje otok i sprečava pucanje kapilara. Delovanje ..
864,00 RSD
Brend: ESI
Erbaven retard tablete su dodatak ishrani koji redovnom upotrebom otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama. Redovno korišćenje kapsula..
892,80 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 64 (4 strana)