Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

ESI

Brend: ESI
Aloe Vera sok 1L BGB ESI Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharid..
1.584,00 RSD
Brend: ESI
Aloe Vera sok 500ml BGB ESI Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisahari..
892,80 RSD
Brend: ESI
Aloe Vera sok sa borovnicom 1L BGB ESI Aloe vera ESI sok je prirodan, hladno ceđeni sok aloje uzgajane bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva. Sok je po svom sastavu i lekovitosti identičan sveže ubranoj biljci i sadrži preko 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, mineral..
1.584,00 RSD
Brend: ESI
Aloe Vera sok+ Noni 1L BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani - sok na bazi soka od aloje i nonija. Dve biljke sa sinergijskim dejstvom, pripremljene u najdelikatnijem postuku koji omogućava prirodnim komponentama biljaka da ostanu nepromenjene, pružajući na taj način maksimalno prirodno dejstvo. Pro..
1.749,60 RSD
Brend: ESI
Dijetetski dodatak ishrani na bazi ananasa koji  povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita. Proizvod ne sadrži: gluten i GMO. Proizvod je pogodan za veganski način ishrane...
720,00 RSD
Brend: ESI
Beauty drink sa tečnim KOLAGENOM koji briše godine sa vašeg lica! Revolucionarni proizvod koji pruža vašoj koži antiejdžing negu iznutra, zateže kožu, smanjuje dubinu bora i sprečava nastanak novih. BIOCOLLAGENIX LIFT sadrži ultravisoku koncentraciju najčistijeg kolagena, koncentrat hijalurons..
3.024,00 RSD
Brend: ESI
Proizvod Biocollagenix Lift, tablete je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentarcije. Kolagen koži daje tonus, elastičnost i otpornost prema nastanku bora. Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zu..
2.160,00 RSD
Brend: ESI
Citrolinea Max 40 tbl BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju. Ovaj preparat ima termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam i pospešuje eliminaciju ..
936,00 RSD
Brend: ESI
Citrolinea Max duo pack BGB ESI Dijetetski dodatak ishrani čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju. Ovaj preparat ima termogeno dejstvo, ubrzava metabolizam i pospešuje eliminacij..
1.368,00 RSD
Brend: ESI
Echinaid bezalkoholne kapi 50ml BGB ESI Kapi sa ekstraktom ehinacee je dijetetski dodatak ishrani pogodan za jačanje imuniteta i kao pomoć kod prvih simptoma prehlade za odrasle i decu stariju od 12 godina. Sa ukusom šumskog voća. Ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO. Proizvod j..
504,00 RSD
Brend: ESI
Echinaid kapsule koriste se za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 12 godina. Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia u kombinaciji čine ove kapsule izuzetno efikasnim kod prvih simptoma prehlade, bronhitisa, sinuzitisa i zapaljenja uha, kao i kod hroničnih infekcija uzrokovanih herpeso..
604,80 RSD
Brend: ESI
Echinaid kapsule koriste se za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 12 godina. Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia u kombinaciji čine ove kapsule izuzetno efikasnim kod prvih simptoma prehlade, bronhitisa, sinuzitisa i zapaljenja uha, kao i kod hroničnih infekcija uzrokovanih herpeso..
792,00 RSD
Brend: ESI
Erbaven fresh gel je kozmetički preparat koji se preporučuje osobama sa problemima proširenih vena koje prati osećaj umornih i teških nogu. Problem se javlja usled dugotrajnog sedenja i stajanja. Preparat poboljšava perifernu cirkulaciju, smanjuje otok i sprečava pucanje kapilara. Delovanje ..
885,60 RSD
Brend: ESI
Erbaven retard tablete su dodatak ishrani koji redovnom upotrebom otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama. Redovno korišćenje kapsula..
1.008,00 RSD
Brend: ESI
Erbe della note je dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja, magnezijuma i vitamina B6 namenjen svima koji imaju problem sa spavanjem i održavanjem sna tokom noći. Pravilnom upotrebom omogućava normalan san bez osećaja pospanosti nakon budjenja i bez stvaranja navike i zavisnosti. Delovanje Del..
648,00 RSD
Brend: ESI
Inovativni proizvod za lice i telo, na bazi etarskog ulja čajevca, azelaične kiseline, aloje i cinka, namenjen brzom ukljanjanju akni, bubuljica i mitisera. Preporučuje se osobama, sa masnom i mešovitom kožom, svih uzrasta. Redovna upotreba sprečava nastanak ožiljaka i hiperpigmentacije.  ..
590,40 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 58 (4 strana)