Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Divage

Brend: Divage
DIVAGE Ajlajner hd glossy black glossy black 01 HD ajlajner je savršen vodootporni ajlajner: definisana i intenzivna linija koja je vodootporna i nepopediva, dugotrajna i garantovano nerazmaziva. Njegova tekstura je tečna, lagana i brzo se suši. Vrh je idealan za homogene i besprekorne aplikacije..
896,80 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Bronzing compact powder bronze 03 Bronzing Compact Powder, bronzer koji ima svilenkastu, ultra-laganu teksturu koja se lako nanosi i udobna je za nošenje. Odličan za prirodno svetao izgled sa besprekornom postojanošću. Idealan za stvaranje ravnomerne i prirodno bronzane baze, kao i za senč..
1.260,00 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Bronzing compact powder natural 01 Bronzing Compact Powder, bronzer koji ima svilenkastu, ultra-laganu teksturu koja se lako nanosi i udobna je za nošenje. Odličan za prirodno svetao izgled sa besprekornom postojanošću. Idealan za stvaranje ravnomerne i prirodno bronzane baze, kao i za sen..
1.260,00 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Kompaktni puder the nude chestnut 02 Nude je kompaktni krem puder sa SPF 20 koji se odmah stapa sa vašom bojom kože. Njegova lagana tekstura čini ga jednostavnim za primenu za glatku i ujednačenu kožu lica. Specijalna mešavina pigmenata osigurava savršeno postojanje i prirodan izgled čak i..
1.376,00 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Kompaktni puder the nude mocha 03 Nude je kompaktni krem puder sa SPF 20 koji se odmah stapa sa vašom bojom kože. Njegova lagana tekstura čini ga jednostavnim za primenu za glatku i ujednačenu kožu lica. Specijalna mešavina pigmenata osigurava savršeno postojanje i prirodan izgled čak i to..
1.376,00 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Kompaktni puder velvet beige 5203 Velvet Powder je kompaktan, lagan puder u prahu koji se savršeno stapa sa kožom, što vam pruža besprekoran ten. Njegova tekstura daje koži prirodan izgled, pokriva i umanjuje nesavršenosti, za porcelanski ten. Upotreba: Dobar puder u prahu je neophodan..
1.108,80 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Kompaktni puder velvet light beige 5204 Velvet Powder je kompaktan, lagan puder u prahu koji se savršeno stapa sa kožom, što vam pruža besprekoran ten. Njegova tekstura daje koži prirodan izgled, pokriva i umanjuje nesavršenosti, za porcelanski ten. Upotreba: Dobar puder u prahu je neo..
1.108,80 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Korektor olovka za šminku - Make up remover pen Kod kuće ili u pokretu? Nezgode sa šminkom mogu da se dese bilo gde. Sada možete ispraviti greške u sekundi bez skidanja kompletne šminke. Divage olovka za korekciju šminke jednim dodirom otklanja greške bez ostavljanja masnog traga. Ispravit..
1.104,00 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Krem korektor snow the nude 02 Sa svojom bogatom, kremastom teksturom, Nude Cream korektor sakriva sve manje nedostatke, osiguravajući ujednačenu boju i hidriranu kožu tokom celog dana. Dve prirodne nijanse omogućavaju lakše stapanje sa vašom bojom kože. Savršen je za skrivanje podočnjaka ..
1.003,20 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Make up sprej za fiksiranje šminke Fiksator za šminku na vodenoj bazi obogaćen formulom koja stvara fiksirajući film i štiti šminku. ALL DAY LONG nježno dodiruje kožu lica i brzo "nestaje": popravlja šminku, osvežavajući nakon nanošenja tokom dana i vlaži kožu. Dvostruka akcija: - Krat..
1.728,00 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Maskara false lashes dramatic brown 4302 Postignite efekat veštačkih trpavica! Inovativni aplikator ima poseban trik pomoću koga nanosi maskaru u sam ugao oka, do najniže trepavice. Odlična osnova za intenzivan i zavodljiv izgled. Upotreba: Da biste dobili Twiggy izgled sa super-volumen..
1.108,80 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Maskara good vibes only 001 Maskara koja savršeno odvaja i čudesno izvlači dužinu Vaših trepavica. Specijalna silikonska četkica za ekstra duge i jasno definisane trepavice. Ova maskara daje SAMO dobre vibracije! Upotreba: Za postizanje Twiggy izgleda i super volumena nanesite dva sloja..
1.058,40 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Maskara pump it up black 01 90x60x90 Pump it up maskara sadrži jedinstvene komponente koje diže trepavice od korena. Vidljivo povećava volumen trepavica. Crni pigment u formulaciji daje intenzivnu boju. Njena specijalna četkica dopire i do najmanjih trepavica. Sastav: Za postizanje supe..
1.058,40 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Maskara tube your lashes extra black 04 Tube Your Lashes Extra Black je maskara sa neverovatnom intenzivnom crnom bojom za neodoljivi pogled! Formula za produžavanje i volumen koja stvara mikro cevi na svakoj pojedinačnoj trepavici. Upotreba: Da biste dobili Twiggy izgled sa super-volum..
1.159,20 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Maskara xxl 100% wow effect 5101 Naša neverovatna XXL 100% WOW maskara daje neverovatno dugotrajan volumen Vašim trepavicama. Zahvaljujući posebnoj formuli, trepavice su postojane. Njen ekstra veliki aplikator odvaja i progušćuje trepavice, čineći tvoj pogled jedinstvenim i upečatljivim. ..
1.108,80 RSD
Brend: Divage
DIVAGE Olovka i senka za oči perfect eyes basic nude 05 Senka + ajlajner? Ajlajner + senka? Rezultat je uvek Perfect Eyes, samo jedna olovka za oči a dva proizvoda: AJLAJNER za savršene linije na očima i SENKA, za savršeno blendanje i intezivnu boju. Tekstura je meka i glatka s neverovatnom bojom..
950,40 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 52 (4 strana)