Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Dermoscent

Brend: Dermoscent
Dermoscent ATOP 7 for dogs - Sprej protiv svraba 75ml Dermoscent Atop 7 Spray za pse je umirujuća emulzija za pse sa svrbežom ili sklonom alergiji. Formuliran je da ublaži iritacije na koži i pomogne obnovi epiderme. ATOP 7 sprej, takođe, ostavlja zaštitni film na tretiranim površinama kako bi se..
1.616,51 RSD
Brend: Dermoscent
Dermoscent ATOP 7 Hydra cream 50ml Krema za pse i mačke koja ishranjuje i štiti suvu i kožu predisponiranu za alergije. Dobro hidratizirana koža je otpornija i bolje je zaštićena od patogena i agresija okoline. Duboka dehidracija može uzrokovati nelagodnost i ranjivost kože. ATOP 7 Hidra krema j..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
Dermoscent ATOP 7 Mousse Pena za suvo pranje za pse i mačke 150ml Dopuna za suvo pranje. Za osetljivu, iziritiranu kožu. Pogodan za čestu upotrebu. Pošto nega kože počinje dobrom higijenom, od ključne je važnosti da se koristi kvalitetno sredstvo za čišćenje, prilagođeno kožnim poremećajima vaše..
1.659,55 RSD
Brend: Dermoscent
Dermoscent ATOP 7 SPRAY + Sprej za pse i mačke 75ml Sprej koji prirodnim supstancama, bez steroida, smiruje, hidrira i regeneriše kožu. Stvara film na koži u trajanju od nekoliko sati. Formuliran sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima i fiziološkim pH, ATOP 7 sprej je umirujuća i hidrirajuća pate..
1.529,99 RSD
Brend: Dermoscent
Dermoscent Bio Balm - Balzam za pse 50ml Balzam za zaštitu i regeneraciju, koristi se kod površinskih lezija na koži. Hidratantna formula Dermoscent BIO BALM® zasniva se na organskim sastojcima i posebno je razvijena za suvu kožu pasa. Balzam koji je otporan na vodu neguje i štiti šape i nos, a po..
1.434,12 RSD
Brend: Dermoscent
CICAFOLIA Cicafolia® pomaže lečenje oštećene kože kod pasa i mačaka. Ovaj gel-serum regeneriše, prečišćava i stvara okruženje koje omogućava podsticanje regeneracije kože. Zahvaljujući svom efektu „pametnog flastera“, Cicafolia® stvara prozirni neokluzivni film na površini kože, čime štiti oštec..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
EFA Treatment Shampoo za mačke Šampon pogodan osetljivoj koži sa čestim alergijskim reakcijama kod mačaka. Obogaćen esencijalnim uljima i esencijalnim masnim kiselinama kao i patentiranim prirodnim umirujućim agensima koji svojim delovanjem umiruju iritacije na koži, osvežava i hidrira kožu i na t..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
EFA Treatment Shampoo za pse i mačke Šampon pogodan osetljivoj koži sa čestim alergijskim reakcijama kod pasa i mačaka. Obogaćen esencijalnim uljima i esencijalnim masnim kiselinama kao i patentiranim prirodnim umirujućim agensima koji svojim delovanjem umiruju iritacije na koži, osvežava i hidrir..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
EFA Treatment Shampoo za pse Šampon pogodan osetljivoj koži sa čestim alergijskim reakcijama kod pasa. Obogaćen esencijalnim uljima i esencijalnim masnim kiselinama kao i patentiranim prirodnim umirujućim agensima koji svojim delovanjem umiruju iritacije na koži, deodoriše i hidrira kožu i na taj ..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 šampon za pse i mačke Fiziološki blag šampon za negu svih tipova kože i krzna pasa i mačaka. Obogaćen je esencijalnim uljima i masnim kiselinama. Essential 6® Sebo šampon pruža efikasno rešenje za kožne poremećaju (koje se takođe nazivaju kerato-seboroičnim poremećajima ili problemima..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 Shampoo za mačke Šampon za čestu upotrebu za sve tipove kože i krzna mačaka. Fiziološki blag šampon za negu svih tipova kože i krzna mačaka. Obogaćen je esencijalnim uljima i masnim kiselinama. Essential 6® Sebo šampon pruža efikasno rešenje za kožne poremećaje (koje se takođe nazivaj..
1.130,53 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 Shampoo za pse Šampon za čestu upotrebu za sve tipove kože i krzna pasa. Obogaćen esencijalnim uljima i esencijalnim masnim kiselinama, deodorira, hidrira kožu i na taj način podstične prirodnu zaštitnu funkciju kože. Smanjuje linjanje. Pogodan za čestu upotrebu. Sastav: voda, natriju..
1.130,53 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 spot-on za mačke Kompletna multifunkcionalna nega za sve tipove kože i krzna mačaka. Osnovni spot on 6 je broj 1 dermo-kozmetički proizvod koji se koristi za pse i mačke, pruža jednostavno i efikasno rešenje za kožne probleme (koje se nazivaju i kerato-seboroični poremećaji ili proble..
1.696,93 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 spot-on za pse 0-10kg Kompletna multifunkcionalna nega za sve tipove kože i krzna pasa do 10 kg tm. Osnovni spot on 6 je broj 1 dermo-kozmetički proizvod koji se koristi za pse i mačke, pruža jednostavno i efikasno rešenje za kožne neravnoteže (koje se nazivaju i kerato-seboroični pore..
1.696,93 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 spot-on za pse 10-20kg Kompletna multifunkcionalna nega za sve tipove kože i krzna pasa do 20 kg tm. Osnovni spot on 6 je broj 1 dermo-kozmetički proizvod koji se koristi za pse i mačke, pruža jednostavno i efikasno rešenje za kožne neravnoteže (koje se nazivaju i kerato-seboroični por..
1.881,58 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 spot-on za pse 20-40kg Kompletna multifunkcionalna nega za sve tipove kože i krzna pasa do 40 kg tm. Osnovni spot on 6 je broj 1 dermo-kozmetički proizvod koji se koristi za pse i mačke, pruža jednostavno i efikasno rešenje za kožne probleme (koje se nazivaju i kerato-seboroični poreme..
2.159,12 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)