Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Dermoscent

Brend: Dermoscent
Dermoscent Bio Balm - Balzam za pse 50ml Balzam za zaštitu i regeneraciju, koristi se kod površinskih lezija na koži. Hidratantna formula Dermoscent BIO BALM® zasniva se na organskim sastojcima i posebno je razvijena za suvu kožu pasa. Balzam koji je otporan na vodu neguje i štiti šape i nos, ..
1.434,12 RSD
Brend: Dermoscent
EFA Treatment Shampoo za pse i mačke Šampon pogodan osetljivoj koži sa čestim alergijskim reakcijama kod pasa i mačaka. Obogaćen esencijalnim uljima i esencijalnim masnim kiselinama kao i patentiranim prirodnim umirujućim agensima koji svojim delovanjem umiruju iritacije na koži, osvežava i hidrir..
1.249,48 RSD
Brend: Dermoscent
Essential 6 spot-on za pse 20-40kg Kompletna multifunkcionalna nega za sve tipove kože i krzna pasa do 40 kg tm. Osnovni spot on 6 je broj 1 dermo-kozmetički proizvod koji se koristi za pse i mačke, pruža jednostavno i efikasno rešenje za kožne probleme (koje se nazivaju i kerato-seboroični po..
2.159,12 RSD
Brend: Dermoscent
Essential Mousse za mačke Pena za suvo pranje, pogodna za čestu upotrebu kod mačaka. Essential Mousse® predstavljen je u boci sa raspršivačem bez aerosolnih pumpi, a to je prvo sredstvo za čišćenje i popravku bez ispiranja, namenjeno čestoj upotrebi pasa, mačaka i malih sisara (zečevi, zamorci, h..
1.399,99 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)