Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

CHI

Brend: CHI
CHI Sampon i balsam za pse sa uljem sipurka, 355 ml CHI linija za pse razvijena je istom superiornom tehnologijom kao i profesionalna CHI linija za ljudsku upotrebu, i sa uravnoteženom pH vrednošću obezbeđuje optimalnu negu kože i dlake. Sastojci prodiru u kutikulu dlake i jačaju dlaku iznutra ka s..
1.345,89 RSD
Brend: CHI
CHI Četka sa zglobom za mačke Za temeljno otklanjanje viška dlake, čineći krzno Vašeg ljubimca sjajnim i negovanim. Smanjuje linjanje.  ..
1.792,88 RSD
Brend: CHI
CHI Četka za dve namene Uputstvo za upotrebu: češljati / četkati u pravcu rasta dlake. Počnite od repa ka glavi svog ljubimca. Kada je potrebno, upotrebite i CHI šampon protiv linjanja, ili za raščešljavanje. Za najbolje rezultate četkajte psa svakodnevno. Nije za ljudsku upotrebu...
1.486,63 RSD
Brend: CHI
CHI Combo četka 2 U 1 Kombinovana četka namenjena za četkanje pasa.Može se koristiti na svim rasama pasa i štencima.Obložene iglicame uklanjaju mrtvu dlaku i pomaže u održavanju gornjeg sloja.Svi proizvodi ove linije, razvijeni su primenom iste tehnologije kao i kao i iz linije istog brenda razvije..
2.128,49 RSD
Brend: CHI
CHI Dezodorans za štenad i odrasle pse, 237 ml Linija CHI za pse razvijena je istom superiornom tehnologijom kao i profesionalna CHI linija za ljudsku upotrebu. Izbalansirani sastojci prodiru u kutikulu dlake i jačaju je iznutra ka spolja. CHI za pse obezbeđuje vrhunski sjaj i neophodnu vlagu za me..
1.345,89 RSD
Brend: CHI
CHI Dvostrana četka Dvostrana četka namenjena za četkanje pasa.Najlonska strana nežno uklanja zamršenu dlaku.Strana sa bloženim iglicama uklanja mrtvu dlaku i pomaže u održavanju gornjeg sloja.Ergonomska, mekana drška osigurava udobnost prilikom četkanja.Ionic Technology dlaci daje sjaj i smanjuje ..
1.924,13 RSD
Brend: CHI
CHI Dvostrana četka sa iglicama i prirodnom dlakom za mačke Dvostrana četka za mačke pomaže kod uklanjanja opale dlake. Sa mekanom podlogom i ergonomskom mekom drškom koja se lako koristi, ova četka za mačke je udobna i za kućne ljubimce i za vlasnike. Četka nežno, ali efikasno uklanja prljavštinu..
1.765,75 RSD
Brend: CHI
CHI Grickalica za nokte Revolucionarno pomagalo za vase ljubimce! Pogodan za pse, mačke, zečeve, veće papagaje. Više ne morate da brinete o izgrebanim zidovima i garnituri, od sada vaš kućni ljubimac može uvek da ima uredne nokte!..
2.461,55 RSD
Brend: CHI
CHI Gumena četka Četka za pse sa gumenim zupcima nudi odličan način za uklanjanje viška dlake dok čisti prljavštinu i ostatke iz dlake vašeg psa.  ..
772,59 RSD
Brend: CHI
CHI Keratin šampon za pse Linija CHI za pse sa uravnoteženomu pH formulom za optimalnu negu kože i dlake, razvijena je istom superiornom tehnologijom kao i profesionalna CHI linija za ljudsku upotrebu. Sastojci prodiru u kutikulu dlake i jačaju dlaku iznutra ka spolja. Rezultati su vrhunski sjaj i ..
1.546,09 RSD
Brend: CHI
CHI Keratin kondicioner u spreju za pse Linija CHI za pse sa uravnoteženomu pH formulom za optimalnu negu kože i dlake, razvijena je istom superiornom tehnologijom kao i profesionalna CHI linija za ljudsku upotrebu. Sastojci prodiru u kutikulu dlake i jačaju dlaku iznutra ka spolja. Rezultati su vr..
1.500,59 RSD
Brend: CHI
CHI Keratin maska u spreju za pse Linija CHI za pse sa uravnoteženomu pH formulom za optimalnu negu kože i dlake, razvijena je istom superiornom tehnologijom kao i profesionalna CHI linija za ljudsku upotrebu. Sastojci prodiru u kutikulu dlake i jačaju dlaku iznutra ka spolja. Rezultati su vrhunski..
1.236,69 RSD
Brend: CHI
CHI Keratin sprej za raščešljavanje za pse Linija CHI za pse sa uravnoteženomu pH formulom za optimalnu negu kože i dlake, razvijena je istom superiornom tehnologijom kao i profesionalna CHI linija za ljudsku upotrebu. Sastojci prodiru u kutikulu dlake i jačaju dlaku iznutra ka spolja. Rezultati su..
1.236,69 RSD
Brend: CHI
CHI L rotirajuća četka za fino raščešljavanje CHI L četka dlaci vraća ravnotežu i sjaj, održavajući dlaku vašeg psa sjajnom i zdravom.Slicker četka rasčešljava zamršenu dlaku, uklanja raspuštenu kosu i sprečava matiranje.Pritisnite dugme na zadnjoj strani da biste oslobodili dlake.Okretna glava p..
1.924,13 RSD
Brend: CHI
CHI Male makaze za nokte za mačke Makaze za sečenje noktiju - kandži, izrađene od kvalitetnih materijala za negu i higijenu noktiju vašeg ljubimca...
474,25 RSD
Brend: CHI
CHI Rukavica za gruming Uputstvo za upotrebu: četkati u pravcu rasta dlake. Počnite od repa ka glavi svog ljubimca. Kada je potrebno, upotrebite i CHI šampon protiv linjanja, ili za raščešljavanje. Za najbolje rezultate četkajte psa svakodnevno. Nije za ljudsku upotrebu...
1.937,39 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 24 (2 strana)