Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Braun

Brend: Braun
BRAUN SES9300 Epilator belo-zlatni prvi epilator na svetu za žene sa potpuno fleksibilnim glavama, za lakše uklanjanje dlaka čak i na teško dostupnim mestima. Tanka ergonomska ručka - Potpuno novi oblik sa rukohvatom protiv klizanja posebno je zgodan pod tušem i omogućava lakše i previznije kretanje..
57.899,80 RSD
Brend: Braun
BRAUN BT3221 - Oštriji, brži, efikasniji u odnosu na sve prethodne generacije trimera Braun. Precizni brojčanik za 20 podešavanje dužine od 0,5 mm, za iskustvo rezanja bez napora. Doživotna oštra sečiva za ravnomerno šišanje brade i šišanje kose Stvorite tačne linije i ivice na vratu i obrazima..
7.480,68 RSD
Brend: Braun
BRAUN BT3222 Trimer crni - Oštriji, brži i efikasniji od svih prethodnih generacija Braun muških trimera za bradu; 85% manje plastike u odnosu na prethodno pakovanje. Precizni brojčanik sa 20 podešavanja dužine od 0,5 mm za iskustvo rezanja bez napora. Dugotrajna oštra sečiva za ravnomerno šišanj..
7.480,68 RSD
Brend: Braun
BRAUN BT3242 -  Oštriji, brži i efikasniji od svih prethodnih Braun trimera za bradu. Precizni rotacioni indikator sa 39 opcija dužine od 0,5 mm za podrezivanje bez napora. Oštri noževi za ravnomerno šišanje kose i kose Pomoću glave trimera za bradu stvarate precizne linije i konture brade na ..
8.980,87 RSD
Brend: Braun
Ovi Braun trimeri imaju dva puta duži vek trajanja*. Za brade od 3-5 ili više od 7 dana. Motor koji prilagođava jačinu i precizni brojčanik sa 39 postavki dužine u koracima od 0,5 mm omogućavaju trimovanje bez napora. Zauvek oštra metalna sečiva za ravnomerno trimovanja brade i šišanje kose. Izvucit..
11.969,44 RSD
Brend: Braun
Oštriji, brži, efikasniji u odnosu na sve prethodne generacije trimera. Precizno biranje sa 39 podešavanja dužine od 0,5 mm za jednostavno iskustvo rezanja. Oštra metalna sečiva za ravnomerno šišanje brade i šišanje kose Stvorite tačne linije i ivice na vratu i obrazima pomoću glave trimera ..
14.465,25 RSD
Brend: Braun
BRAUN CCR2 Gel za čišćenje nožića. Temeljito čisti i dezinfikuje delove uređaja koji dolaze u dodir sa osetljivom kožom lica. Tečnost takođe ima funkciju da podmazuje delove uređaja za još bolje performanse pri brijanju. Garancija na uređaj: 2 godine    ..
2.963,25 RSD
Brend: Braun
Uklanja neželjene dlačice sa teško pristupačnih mesta (nos, uši...). Radi na baterije 1x AA od 1,5V Može se prati pod vodom Vreme rada 60 min Boja: Srebrna/Crna Garancija na uređaj: 2 godine..
3.618,00 RSD
Brend: Braun
Braun Face Mini Epilator FS1000 WHT BOX MN sa Smartlight-om. Elegantno dizajniran električni odstranjivač dlaka na licu mini veličine za žene, daje rezultate brzog i nežnog uklanjanja dlaka. Braun Mini skidač dlaka seče dlaku blizu nivoa kože, ostavljajući lice glatkim.Brzo i nežno uklanjanje dlaka:..
5.327,44 RSD
Brend: Braun
Četkica za eksfolijaciju - za tretmane dubinskog čišćenja lica - paket s 2 zamenjive četkice . Prikladna je za upotrebu jednom nedeljno na normalnoj ili masnoj koži. Posebno je osmišljena za upotrebu s uređajem Braun Face kako bi zaokružila vašu rutinu nežne kože. Četkica Braun Face za eksfolijaciju..
2.480,84 RSD
Brend: Braun
Sunđer za negu kože Braun Face pomaže utrljavanje kreme ili mleka za lice u kožu, a pomaže i u nežnom nanošenju šminke, ujednačujući vaš ten i donoseći besprekornu lepotu. Posebno osmišljena za bolje nanošenje kozmetičkih preparata Mikrooscilacije nežno masiraju kožu za što bolje nanošenje kreme i m..
2.749,23 RSD
Brend: Braun
Braun SE80-E Face su zamenske četkice za čišćenje lica koje pomažu. Četkica za eksfolijaciju - za tretmane dubinskog čišćenja lica - paket s 2 zamjenjive četkice. Prikladna je za upotrebu jednom nedeljno na normalnoj ili masnoj koži. Posebno je osmišljena za upotrebu s uređajem Braun Face kako bi za..
2.941,68 RSD
Brend: Braun
Braun SE80-S Face su zamenske četkice za čišćenje lica koje pomažu. Četkica za eksfolijaciju - za tretmane dubinskog čišćenja lica - paket s 2 zamjenjive četkice. Prikladna je za upotrebu jednom nedeljno na normalnoj ili masnoj koži. Posebno je osmišljena za upotrebu s uređajem Braun Face kako bi za..
2.941,68 RSD
Brend: Braun
Novi Braun Face, prvi svetski 2 u 1 aparat za lice, omogućava duboko čišćenje pora i visoko preciznu epilaciju lica za čistu, blistavu lepotu. U slučaju da želite da budete bez šminke ili da kreirate savršenu podlogu da isprobate najnovije trendove. Ovaj revolucionarni proizvod za lepotu od brenda e..
11.139,18 RSD
Brend: Braun
Epilacija, čišćenje i toniranje kože, za ugođaj iz salona u vašoj kući. • Prvi svetski epilator, cleaner i toner • Face epilator uklanja do 4x kraću dlaku od voska. Za glatko i čisto lice • Osetljiva četka za čišćenje za nežno čišćenje lica. Dermatološki testirano • MicroVibration glava za poboljšan..
28.900,40 RSD
Brend: Braun
8 preciznih podešavanja češlja opsega 3-24 mm. Memory SafetyLock sistem zaključava aparat i pamti poslednje korišten polozaj češlja čak i posle skidanja sa aparata. Lako održavanje i bezbedno pranje vodom Punjenje baterija 8 sati dovoljno za 40 minuta rada. LED lampica za upozorenje o praznoj bater..
9.974,82 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 77 (5 strana)