Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

BIOKAP

Brend: BIOKAP
Biokap šampon za masnu kosu normalizuje lučenje lojnih žlezdi na koži glave, sprečava nastanak seboreje koja često dovodi do opadanja kose. Etarsko ulje ruzmarina čisti kožu glave, bela jela reguliše pojačano lučenje lojnih žlezdi, blage voćne kiseline sprečavaju listanje kose, mentol umiruje i osve..
1.553,00 RSD
Brend: BIOKAP
Hranljivi balzam predstavlja efikasan hidratantni tretman za kosu. Nanosi se nakon šampona, ishranjuje i štiti kosu od spoljašnih uticaja, istovremeno je čineći mekanom i lakšom za češljanje, pri čemu sprečava cvetanje krajeva. Formulacija sa biljnim ceramidima je idealna za osvežavanje kose, dok ul..
1.479,00 RSD
Brend: BIOKAP
BioKap šampon za jačanje i revitaliziranje kose,sa kurkumom i rastavićem. Šampon za jačanje i revitaliziranje kose, sa formulom koju je sertifikovao Cosmos Organic, sadrži poseban aktivni sastojak, zasnovan na peptidima iz kurkume i rastavića, bogatog silicijumom, koji zajedno ojačavaju koren i vla..
1.757,00 RSD
Brend: BIOKAP
Prirodna boja za kosu bez Amonijaka, Rezorcinola I p-fenilandiamina. NutriColor boja za kosu daje prirodan ton i sjaj kosi. Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamin a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, os..
1.644,00 RSD
Brend: BIOKAP
Ulje u spreju za lepotu i obnavljanje kose. Delovanje: Koristi se kod suve, lomljive i oštećene kose, daje joj sjaj i jačinu, sprečavajući nastajanje rascvetalih vrhova. Sadrži fitokeratin pirinča, poseban "biljni keratin" koji stvara prirodnu zaštitnu barijeru i obnavlja vlasi kose. Specijalna for..
1.922,00 RSD
Brend: BIOKAP
Biokap hranljiva maska sa biljnim keratinima iz pirinča, organskim uljem slatkog badema i biljnim ceramidima iz masline namenski je tretman za suvu, oštećenu, lomljivu kosu i ispucale krajeve. Maska stvara posebnu zaštitu kosi, hidrira i obnavlja vlasi.Doziranje i način primene:Maska se nanosi na vl..
2.528,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)