Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Beaphar

Brend: Beaphar
Šampon za pse sa dugim finim krznom. Čuva zdravlje krzna i sprečava mršenje i ućebavanje dlake. Održava mekoću i mladalački izgled kože i dlake. Otklanja nečistoće i neprijatne mirise. Pomaže regenerisanju dlake i krzna i čuva njihov sjaj i jačinu...
615,60 RSD
Brend: Beaphar
Šampon specijalno formulisan za sve tipove kože i dlake mačaka. Daje predivno hidrirano, super mekano i sjajno krzno. Održava mekoću i mladalački izgled kože. Otklanja nečistoće i neprijatne mirise. Pomaže regenerisanju dlake i krzna...
762,05 RSD
Brend: Beaphar
Šampon za pse od svetlo do tamno braon boje. Održava zdravlje i sjaj krzna. Održava mekoću i mladalački izgled kože. Otklanja nečistoće i neprijatne mirise. Pomaže regenerisanju dlake i krzna i čuva njihov sjaj i vitalnost...
730,94 RSD
Brend: Beaphar
Šampon posebno formulisan za pse i mačke sa poremećajima kože koji su uzrokovani ekcemima ili ujedom insekata. Aloe Vera hidrira kožu i čini je mekom i gipkom. Ulje limunove trave i mentola čini dlaku svežom i sjajnom. Šampon protiv svraba kože ima prirodnu Ph koja odgovara koži pasa (i mačaka). Pog..
987,55 RSD
Brend: Beaphar
Šampon sa runolistom i ekstraktom ši butera je specijalno formulisan za pse sa belom ili svetlom dlakom. Vraća sjaj krznu, ističe prirodnu boju i sprečava promenu boje na žuto. Meka formulacija ovog šampona vodi računa o osetljivom krznu i štiti ga od dehidracije. Okrepljujuća svojstva čine krzno zd..
602,64 RSD
Brend: Beaphar
Šampon za pse sa crnim ili tamnim krznom. Čuva sjaj i pigment krzna vaseg ljubimca. Održava mekoću i mladalački izgled kože i dlake. Otklanja nečistoće i neprijatne mirise. Pomaže regenerisanju dlake i krzna...
730,94 RSD
Brend: Beaphar
Šampon specijalno formulisan za osetljivu kožu štenaca. Čuva mekoću i kvalitet kože štenaca. Održava mekoću i mladalački izgled kože i dlake. Otklanja nečistoće i neprijatne mirise. Pomaže regenerisanju dlake i krzna...
762,05 RSD
Brend: Beaphar
Rastvor za smirenje pasa. Dopuna za difuzer u bočici 48 ml.Feromon koji koristi Beaphar Cani Comfort je klinički dokazano efikasno rešenje za smirenje pasa i sprečavanje destruktivnog i neželjenog ponašanja poput grebanja i griženja nameštaja, lajanja, obeležavanja urinom, straha, anksioznosti i sl...
3.028,75 RSD
Brend: Beaphar
Proizvod za dresuru pasa svih uzrasta. Psi su inteligentna stvorenja i imaju mogućnosti da iskoriste svoje veštine i nauče mnogo kroz metode treniranja. Beaphar Clicker Trainer jedna je od najmodernijih, delotvornih i ugodnih metoda koja je dostupna i pogodna za sve veličine pasa. Ovaj proizvod će..
1.030,32 RSD
Brend: Beaphar
Dodatak ishrani za pse za higijenu zuba. Bolesti zuba javljaju se kod preko 80% pasa tokom života. Štapići za zube Beaphar formulisani su sa specifičnim sastojcima kao što su: ekstrakt zelenog čaja, alge spirulina i dr. koji pomažu u borbi protiv zubnih bolesti. DODACI: Nutritivni dodaci: IU/kg: Vi..
563,76 RSD
Brend: Beaphar
Dodatak ishrani za štence koji sadrži dve komponente: multivitaminsku i mineralnu (kalcijum i minerali iz mleka). Pasta sadrži Omega 3 i 6 masne kiseline, biotin, L‐karnitin i kalcijum koji su neophodni za pravilan rast i razvoj šteneta. Pomaže štencima da postanu zdravi psi. Ovaj preparat pomaže ..
375,84 RSD
Brend: Beaphar
Ear cleaner je tečnost za čišćenje ušiju specijalno je formulisana da čisti uši pasa i mačaka i nežno rastvara nagomilani ušni cerumen. Previše ušnog cerumena može da izazove iritaciju i upalu uha. Redovno korišćenje ovih kapi pomaže u prevenciji ovih problema. Ne sadrži alkohol. Sadrži Metil sulfon..
1.022,54 RSD
Brend: Beaphar
Poslastice za osvežavanje daha pasa. Sadrže hlorofil, prirodnu supstancu dobijenu iz zelenih biljaka koja pomaže kod problema sa zadahom pasa. Ukoliko ste najpre proverili da uzrok neprijatnog mirisa nije neki zdravstveni problem, ove ukusne poslastice su idealno rešenje za vašeg ljubimca. Sadrže hl..
473,04 RSD
Brend: Beaphar
Specijalno formulisan za pse i mačke koji su osetljivi na uobičajene šampone. Ovaj specijalan šampon koji sadrži MSM održava krzno i kožu bez narušavanja prirodnog protektivnog sloja kože. Ovo je hipoalergenski šampon sa prirodnom Ph koja odgovara koži pasa (i mačaka).Ulje limunove trave i mentola č..
944,78 RSD
Brend: Beaphar
Joint tablete sadrže visok nivo glukozamina koji pomaže u produkciji i obnavljanju hrskavice. Ovo omogućava olakšano kretanje i umanjuje bol zglobova. Sadrže i visok nivo hondroitina koji ima anti‐zapaljenska svojstva u zglobovima. Formula na bazi glukozamina, hondroitina i vitamina E, podržava zglo..
3.118,18 RSD
Brend: Beaphar
Joint sticks mesni štapići napravljeni su kao poslastica koja obezbeđuje razvoj i podršku zglobovima, tetivama i vezivnom tkivu kod pasa. Korisna poslastica koja obezbeđuje pravilan razvoj i pruža podršku zglobovima, tetivama i vezivnom tkivu kod pasa. Sadrže visok nivo glukozamina koji ima dokazano..
544,32 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 38 (3 strana)