Vaš kutak za zdraviji život!
Korpa

Autan

Brend: Autan
Ukoliko niste imali zaštitu i dođe do uboda, to mesto ćete brzo zalečiti uz Autan gel posle uboda komaraca. Njegova formula smiruje iritaciju, ugodno hladi i umiruje otoke, ublažava svrab i ubrzava obnavljanje kože. Pakovanje: 25ml...
710,55 RSD
Brend: Autan
Autan Family sprej se koristi za zaštitu od insekata. Efikasno odbija komarce stvarajući neprobojnu zaštitnu barijeru na koži. Preparat je u obliku spreja, nakon upotebe se brzo osuši na koži, prijatnog je mirisa, ne iritira, izuzetak su osobe osetljive na sastojke preparata. Doziranje i način pr..
840,50 RSD
Brend: Autan
Novo repalantsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stalna neprobojna barijera koja traje 3-4 sata nakon nanošenja istovrermeno je delotvoran i nežan, te zbog toga je prikladan za decu i osetljivu kožu. Uputstvo: Nanesite sredstvo podjednako  na sve delove tela koje..
721,61 RSD
Brend: Autan
Repelent u gelu za zaštitu od komaraca odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata. Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju ( npr. parfemi, boje i konzervansi). Način primene: Proizvod nanesite podjednako na sve delove tela koje žel..
969,06 RSD
Brend: Autan
Autan Protection je sredstvo koje pruža pomoć u zaštiti od uboda komaraca i drugih insekata sa do čak 8 sati delovanja i 4 sata delovanja protiv krpelja. Stvara barijeru na koži koja odbija insekte, bez osećaja lepljenja ili masnoće. Pakovanje sa pumpicom Vam omogućava brzo i jednostavno nanošenje...
1.021,42 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)